22

Християнин

преди 10 години

БЛАГОДАТНИЯ ОГЪН,е Огненото Кръщение с което Бог кръщава вярващите братя и сестри в Господа Исуса Христа,три са кръщенията С вода Йоановото кръщение,С Светия Дух и с Огън тези са директно от Небето сиреч Бог ги Извършва.Слава на Бога във висините и Мир на земята между хората!!!Това е поредното доказателство срещу Атеистите Безбожниците!!!

21

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен/1Най-добрите места за живеене на този свят са именно там, където религията е най-почитана - това е факт, който всеки може да провери. Болшинството от най-големите постижения в науката, културата и изкуството също са направени от хора, дълбоко религиозни в същността си -това също е факт, който всеки може да провери. В България обаче, комунистите отгледаха и възпитаха няколко поколения атеисти като теб, и именно плодовете на това тяхно дело берем през последните десетилетия !

20

Исуска

преди 10 години

Простотий

19

:)

преди 10 години

Слава на Бога , Слава на Исуса Христа.

18

Анонимен

преди 10 години

Защо тази измама не се преследва от закона

17

Анонимен

преди 10 години

тия само хаус музика им липсва, те вече са си дрогирани до един.... ааа и слънчеви очила :D

16

DDR

преди 10 години

до 12:много сте прав/а, но изтрещял и *** народ за съжаление бол.

15

Емил

преди 10 години

Слава на Бога и нека благодатта му да озари и нашите души!

14

Анонимен

преди 10 години

Тоя бог голям пироман ще излезе.. тц тц!

13

Анонимен

преди 10 години

Я, Дейвид Копърфийлд работел и по празниците. Много продуктивно излезна това момче. Браво!

12

@ 9

преди 10 години

Най-вероятно 0 , между другото българите сме православни християни и не католици , ама айде дрънкай си там за клади и глупости , антихристияните няма ли да споменеш колко убиха само в България , тия дето влезнаха у нас с атентат в църква , за тях не се ли сещаш ?

11

Ънонимен

преди 10 години

Не искам да коментирам християнската помия. Искате "пътят и истината и живота" и не знам си още какво.Ами започнете от истината.В името на тази религия, която е еврейска секта са поробени милиони и изклани пак милиони.Пък дали "благодатен огън" слиза от небето и се пали в гроба господен вие, християните, си знаете.

10

Анонимен

преди 10 години

За съжаление дори сега, в ерата на науката и високите технологии невежите и слабохарактерни хорица вярващи в измислени суеверия отпреди 2000 години са твърде много, а най-гадното е , че дори са готови да убиват заради нещо, което не съществува.

9

Анонимен

преди 10 години

Колко еретици ще бъдат изгорени този път на огъня, господа християни?

8

Анонимен

преди 10 години

Vsichki Antichristi i nevernici da go duhat.Zasega.Shte varvite v ada do edin.

7

Анонимен

преди 10 години

До Исус е МесиятаХлябът и виното е традиция на митраизма, а християнството просто го краде наготово. Много от християнските църкви са строени върху разрушени митраистки храмове. Дори и днес в подземията им може да се видят останали части от изображения на Митрас, които нямат нищо общо с християнството. Но нали масите попиват пропагандата... как ще знаят за това..

6

Анонимен

преди 10 години

Оле боже, тва "чудо" от векове насам се знае, че е жалка евтина измама, извършвана от "божиите хора" за да смучат пари от *** поклонници. Чудото "по чудо" пропуска да се появи всеки път, когато е имало инвазия и смяна на църковното ръководство, и "по чудо" се връща следващата година, след като информират новото ръководство колко пари е пропуснало да прибере поради пропускане на "чудото" да се случи...

5

Исус е Месията

преди 10 години

Единственото,което Господ Исус е казал да се прави като християнски празник е разчупването на хляба и отпиване от виното за Негово възпоминание .,така както Той го направи с апостолите и юда,който Го предаде да бъде обруган и убит,въпреки,че Пилат искаше да го освободи но враговете на Исус не дадоха.

4

Ф.С.В

преди 10 години

Въобще не искам благодатният еврейски огън - Хитлер уби няколко стотин хиляди от тях - а те убиха половината Свят с икономически кризи банкови кризи и глад и икономически геноцид водещ до самоубийства лудост нищета отчаяние мизерия - и войни за петрол - вижте им съседите - направиха куклусклан покрай тях - Ливан Сирия Египет Ирак - всичко до тях гори и умира - благодарение на тях

3

читател

преди 10 години

Този благодатен огън доста хорица е изпържил по кладите...при това от най-добрите!