56

Древна мУдрост

преди 10 години

Ибрикчийството не мож' изтри с русофилство

55

Анонимен

преди 10 години

Открито в този форуми сини и други ГЕРБеруги ми обясняват как Турските инвеститори били по-добри от Руските, как Наришкин бил по-опасен от Турския външен министър.Тези *** ще ни потурчат и ще пуснат турските си братя да ни олеят в нео-османизъм, само и само да я няма Русия-Освободителката!Няма какво повече да взимам участи тук.

54

шофгш

преди 10 години

Браво Анисия за обективната информация, Атака напред!

53

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 60ако е бил в Сърбия, кой ли се е сбил с онзи"бизнесмен" с НПО, може би духът на Сорос

52

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДо 61-ви Ти такова мама... на румънците - по полека!

51

Анонимен

преди 10 години

Има вариант Волен да се премести да живее в Челябинск и там да си кани всичките началници!

50

Анонимен

преди 10 години

По-правилното заглавие би било: "Сидеров се разкрещя по телефона на Наришкин, разскача се, разбесня се и му заповяда да дойде в България веднага." А да, и го попита дали ще гласува за Атака. Наришкин отговори че за съжаление няма българско граждавство, след което Сидеров отново се разкрещя и му нареди да вземе българско гражданство до изборите.

49

Анонимен

преди 10 години

Ние не го щем! Да го кани у дома си воленчо не в България.

48

Анонимен

преди 10 години

Болен си е руска *** то ясно само не знам какво мислият приятелите му от ДПС :) ама сигурно може да се дупи едновременно и на двете места

47

Анонимен

преди 10 години

Га Давитоглу беше на визита у нас ГЕРБугите нелаеха,сега га председателят на Руския парламент има някакви минимални шансове да дойде - лаят.Такива като вас едно време по Турско Робство са им викали чорбаджииПосле по времето на комунизмът бяхте мръсни доноснициА днес сте жалки тарикати на партийна далаверка !!!

46

4ista4kata

преди 10 години

БОЛЕН СИДЕРОВ НИ ОПРАВИ НАС, СЕГА СЕ ЗАЕЛ ДА ОПРАВИ-В БУКВАЛНИЯ СМИСАЛ И УКРАИНА

45

BG

преди 10 години

Само се чудя с какво право атакистите се наричат "българи" след като открито заявяват че желаят България да стане руска губерния ?! Пишат един куп простотии като това че хан Аспарух бил "поробител и насилник на славяните" а пък ние сме "братски славянски народ с руснаците" и прочее !Били против САЩ ! Ама нямат нищо против да ни управлява Путин ! Та след като българите били наши завоеватели и поробители :))) Що се пишете такива бе ?!?! Сидеров и сие да си взимат руско гражданство и друм !

44

Анонимен

преди 10 години

Наистина се чудя що захора биха гласували за Волен... или трябва да си много наивен или много глупав, или комбинация от двете, което не е рядко срещано в тази държава...Какво ще направи? Ще изкара България от НАТО и ЕС и ще ни вкара в Русия ли? Ей така ще дигне минималната заплата на 1000лв (някак си магически), ще изгони чуждите инвеститори и парите просто ще потекът към българския производител.... какъв рай а?

43

ТHE Патриот

преди 10 години

Сидеров отново казва истината ,това е единственият патриот в българската политика!

42

dmx

преди 10 години

Нямам усещането, че някой от руска страна е упълномощавал Волен Сидеров за каквото и да било.

41

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевАз съм съгласен с Волен по някой въпроси, но голяма част от нещата за които говори просто няма наистина няма как да станат понеже държавата няма този ресурс. Той е напълно наясно с това освен ако наистина не е потомствен шизофреник. Но нали трябва да говори неща, които обикновенните наивни хора искат да чуят. Много добре знае, че премиер няма да стане защото ще трябва да ги изпълнява, а не може.

40

БХК

преди 10 години

Предвид изборите за европарламент,обявяваме конкурс:-Състезанието е отворено за всички журналисти и всеки,който презира Сидеров,особено собственици на ВЕИ-та.-Участниците ще се състезават в две дисциплини1.Помпане на черен ПР по АТАКА-в сайта на БХК може да откриете GUIDELINE за това как можете да го правите и колко точки да съберете,като разбира се въображението ви ще бъде оценено допълнително.2.Най-добър сценарии за скандал - виж.пр. от преди два дена в София от Андрей Бъчваров-ЧЕЗК.Кънев

39

Тоя па

преди 10 години

Гледай какво прави Злото удряй побойника на полицаи,който още не е в панделата.

38

Анонимен

преди 10 години

Тоя лудия Болен Фикусов все ще направи някоя изцепка,за да засвидетелства,че олигофренията му е жива и ще ни закопава,докато е в парламента.Няма отърване от присъствието му навсякъде,дето може да се крещи и лъже за лична изгода.Толкова го е страх,че Бареков му взема личното пространство за живуркане с крадена народна пара,че съвсем изкука.Затова никой нормален няма да гласува за него.Само в това е спасението.Тройната коалиция е пътник.Поголовната й алчност и безсилна злоба я сразиха този път.:)

37

Анонимен

преди 10 години

Pуските имперски интереси до 1917 и коминтерските комунисти след това / а и сегашната Путинова диктатура / са били ВИНАГИ коварни, двулични, диверсионни и против Българския Национален Интерес. А платените руски агенти в България продължават да вилнеят из политическото пространство