36

TrollTerminator

преди 9 години

Великият мишок отново се прояви!

35

Анонимен

преди 9 години

Ми да го кани :) искам да видя как ще мине границата. Сидеров както винаги говори неща, които знае, че няма как да станат... като тъпотяита с 1000лв минимална заплата... ох как искам да стане премиер, че да му гледам сеира. Жалко, че никога няма да стане, тогава цирка ще е пълен.

34

st

преди 9 години

На вас да ви дават по 50 бона в евро на месец и вие ще скачате и ще викате еййй 50 бона месечно в евро еххехехеехееххе имунитет сега и в Брюксел ще иде и там 10 бонки в евро, хехехеххе.

33

Анонимен

преди 9 години

Тоя плъх е толкова смешен с неговите "православни" сътрудничества. Благодарение на последната "православна" дружба, Македония вече не е българска територия след поредната анти-българска директива от мАсква. Ама такива неща са подробности за Ефенди. Трябва да си пълен *** с мироглед на пещерняк за да мислиш, че православието означава автоматично "братство". Някой да е чувал за протестантски или католически съюз? Като изключим турците, най-жестоките ни воини са били срещу православни държави.

32

Патриот

преди 9 години

Нещатни драскачи, стига сте си чесали пръстите с Бойко, а вижте тоя национален предател какви ги върши! Сега му лижете ***, но ако се стигне до украински сценарий на наша земя, при вида на кръв по улиците ще започнете да заеквате...***!

31

@

преди 9 години

случайно се натъкнах на сбирщина на Атака на 3 март пред ,,св Александър Невски,, - беше все едно съм попаднала в някакъв абсурден паралелен ужасяващ свят - сидеров крещеше от трибуната с злоба , платената публика пикаеше върху стената на ,,света София,, .всички и всичко в този сбирщайн на атаката на сидеров изглеждаше мрачно ужасяващо махмурлийско .автобусите ,около 30 броя бяха спрели в/у жълтите павета ,хората от провинцията пушеха смрадливи цигари около тях и не виждаха дори ,,Худ галерия

30

st

преди 9 години

Оставете го и той е като вас и другите,и на вас да ви кухат пари и вие ще говорите за съответният нали така.

29

Анонимен

преди 9 години

До хахахахаахIli kvo be :)

28

vesko02

преди 9 години

Присъствието му в листите е обида за избирателите. Ще работи против единството на ЕС и против НАТО.За какво ще взема заплата от данъкоплатците?

27

Анонимен

преди 9 години

Волен е служител на американската администрация и национален предател

26

Анонимен

преди 9 години

Нека го кани! Да видим как ще мине границата))) Те в украйна не ги пускат в европа въобще) ))

25

хахахахаах

преди 9 години

До Анонимен 27Замълчи, обрязан ГЕРБеруго, замълчи и не се показвай !!!

24

Анонимен

преди 9 години

Спокойно бе соросчета, става въпрос за посещение на председателя на руския парламент, какво сте се разпенили, сякаш ще посрещаме руската армия.

23

Анонимен

преди 9 години

До optimistToi Bolen po princip ima navika da govori gluposti ne mu se chudi

22

Анонимен

преди 9 години

До хахахааххаPo-dobre truski investior ot kolkoto ruski.

21

2013

преди 9 години

Не е лошо сътрудничеството, ама трябва винаги да имаме едно наум. Преди 70 години, пак в името на балканското (коминтерновско) сътрудничество, бяхме почнали да превръщаме българите в Пиринско в македонци - и пак да угодим на Белград и Москва. Добре че те са се изпокарали. Сега в името на новото православно сътрудничество какво се очаква да харижем?

20

optimist

преди 9 години

С какво право Сидеров пренебрегва решение на цялата европейска общност? Нещо повече, Сидеров ЕДНОЛИЧНО решава да покани Наришкин, макар че има действащи ограничения за територията на ЕС!? От къде на къде?

19

хахахаахха

преди 9 години

Га Бойко покани Ердоган в България и разкара българските фирм от строителния пазар за да вкара турските на брат сиГа Бойко, каза, че Доган е най-добрият български политикГа Бойко седна и се разбра с Местан, въпреки, че намаше турско кафе за негово съжалениеГа Бойко каза, че строи джамии, че има много турци кметовеи и общинските съветници от ГЕРБГа Бойко,каза ДА на Турция в ЕА-той не беше Турски националист?обаче га Сидеров връща отменена визита на Руски държавник-той е руски Националист ?

18

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 19A националист+русофил=фашист! Също само в ***

17

Анонимен

преди 9 години

Нещо пропуснахте новината за поредното свинско пиянство и агресия срещу мирни граждани от страна на Ефенди из нощна София