72

До Анонимен 67

преди 10 години

Ние сме 15 -тата дупка на кавала ЕС това е Брюксел и западните интереси

71

Анонимен

преди 10 години

първо не е кристина вурст ами е кончита вурст, второ не ти трябва да идва и да те учи на ценности, имате си азис и мариус куркински...

70

Анонимен

преди 10 години

Абе Пападръндрън, , руснаците пердашат водка с черен и червен хайвер ! Ти обикаляш и молиш юдо-масоните от ЕС и САЩ за една коричка хлебец и паница варен фасул.

69

До бивш атакист 70

преди 10 години

Викаш ОБАМЕНЯГИТЕ не колонизират - те само отиват избиват хиляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяди , дестки , стотици хиииииииииляди , заграбват каквото си искат и после ни лук яли , ни лук мирисали

68

мдааааааа

преди 10 години

за сметка на това , с удоволствие родните ни политици ще посрещнат КРИСТИНА ВУРСТ Последната ще има редица срещи в елитни детски градини , училища , университети , където ще говори на тема - Морални и нравствени теми в новото съвремие. Мотото на срещата - ВСЯКА ЖЕНА - МЪЖ , ВСЕКИ МЪЖ - ЖЕНА - разбира се не на последно място - ПРАВОТО НА ЖЕНИТЕ ДА СИ ПУСКАТ ДЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЛГИ И ХУУУУУУБАВИ БРАДИ Да ви е честито

67

онз

преди 10 години

беларуса на мужика спукал гума и тоо орева орталъка. да оди у северна кореа на визитация да им продават ръждавите си технологии от 1975, без аналог в света

66

колибри

преди 10 години

"Забележете, че се държи възпитано и проявява разбиране към България."Много точно !То и съжаление ни трябва май.

65

Анонимен

преди 10 години

Nikoi ne hodi da uchi v rusiq, zashtoto purvo, che e mnogo skupo i nikoi normalne bulgarin ne moje da si go pozvoli, vtoro , za6toto tam priemat mnogo trudno, ne kato evropeiskite universitetcheta, samo po dokument. A s miene na chnii, se ima predvid, tochno studentite, koito dokato zavurshat servirat i prislugvat po edin ili drug nachin! Dori i tvoit veliki suuchenici ot nemskata...

Много им докривя на руснаците, че не ги пускат в ЕС. Ама хич не им беше криво, когато с военна сила откраднаха Крим от Украйна. Сега да ***** и да се потапят. Ще се съобразяват. България е част от европейското семейство, не от СССР. Като член на ЕС България прилага политиката на ЕС и тя е: Вън руските окупатори от Украйна. Да ги видим наглите руснаци какво ще правят, когато им свърши газта. Дали няма да обикалят и да молят ЕС и САЩ за една коричка хлебец и паница варен фасул.

63

карина

преди 10 години

Дружинните ръководители от ЕС просто са смешни. Още по-смешни сме ние да чупим гръб пред тях. Даже ни личи колко ни е неудобно пред третата страна. Излагация велика!!!

62

Анонимен

преди 10 години

Забележете, че се държи възпитано и проявява разбиране към България. Ако бяхме направили нещо, което не се харесва на запада, щяха да хвърчат плюнки по наш адрес и цял ферман със статии за троянския кон в ЕС и така нататък.

61

бивш атакист

преди 10 години

до 68Защото сме против колонизаторите. В момента единствените които колонизират са Русия. Американците каквито и да са, не отцепват част от държава.

60

Fighter

преди 10 години

До АнонименАре на двоен бас че съм хилава мижитурка с жълто около устата!!! Стара ли *** да го вържем баса лично след около два часа в р-т Дивака на ул Гладстон -софийската ???

59

Анонимен

преди 10 години

Така както всеки въпреки предпочитанията си се съобразява с искането на ЕС, така и вие антируски форумци ще се съобразите с визитата му през есента. Половината хейтъри дори не можете да се аргументирате защо не трябва да идва, но иначе лаете.

58

Анонимен

преди 10 години

Глупости, какъв натиск от ЕС, ние сме ЕС.

57

EU citizen

преди 10 години

В Русия бягат да учат единствено полурусначетата, че се надяват един ден да бъдат гръбнака на колониалната администрация на Масква.

56

владетеля

преди 10 години

БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ПРАВИ ФАТАЛНИ ГРЕШКИ В ПОЛИТИКАТА И ТО ОТ ХОРА КОИТО НЯМАТ И ПОНЯТИЕ ОТ ПРАВИЛНА И ДОБРОНАМЕРЕНА ПОЛИТИКА.

55

Анонимен

преди 10 години

MMA fighter - на бас че си хилава мижитурка с жълто около устата!

54

Анонимен

преди 10 години

60 - там ли те научиха, че само машинописките могат да пишат?

53

Анонимен

преди 10 години

станахте наистина банални с това миене на чинии, 15 години съм в сащ и не познавам 1 българин който да мие чинии. ама дотолкова ви стигат пилешките мозъчета...