84

F-0FF

преди 9 години

До АнонименПа мен ме бОли фара кога и къде си ходил да ти кажа! Тези разкази ги запази за дружките ти за по бира!

83

F-0FF

преди 9 години

До АеросмъркСмърк, думата полицай в множествено число се пише полицаИ!

82

F-0FF

преди 9 години

Kaква отдалеченост, какви 5 лв., някой пътувахме по над 600км. да ги гледаме, хайде да не се разглезвате толкова, дами и господа столичани!

81

Аеросмърк

преди 10 години

66 години стигат.За разлика от Депеш и Елтън Джон, тоя не може да пее.Инструменталите го носеха, а той призоваваше София(сигурно приятелка) да го подпомогне творчески. Акустичните тела скриваха екрана за половината зрители. На излизане никакви указателни табели, а полицай "регулираха" движението, като се изминаваха 500 метра за 50 минути. Фънки и Амебата пак се нагушиха с билети за по 150 лева. Усмивки имаше, но над собствената ни глупост. Край на кариерата през България и заслужен отдих желая.

80

Анонимен

преди 10 години

Хубаво сте летяли ама ай презимявайте се вече...Кво банкет ли да ви направим че сте били на концерт?Аз га ходих по концерти нямаше интернет даже...

79

Анонимен

преди 10 години

Хейтърите под тази статия незная дали и доколко са чалгари, но 100 % са атакисти.

78

Анонимен

преди 10 години

Тридесет хиляди *** ... харестват това и здрав мъж зад тях ...

77

Анонимен

преди 10 години

Хич не са хубави тея ликета...

76

немам думи

преди 10 години

Дедо Йов, за теб лиготия, за мен не е .Като слушам fear of the dark, така и amazing.ЕДНОТО НЕ ИЗКЛЮЧВА ДРУГОТО, това искам да кажа пък аз :).

75

Анонимен

преди 10 години

А аз сега разбрах в Америката що има негарска музика!Ми то тоя не се траеше...Кончита вурст и тоя са от един пол само дето Кончита е спечелила награда за музика а тояза чекнене...

74

дедо Йов

преди 10 години

Немам думи виж моето момче, харесвайте си го тоя лигльо Стивънчо нема лошо, не претендирам за "велики познания" в никаква област, просто на I Don't Want to Miss a Thing, Cryin и прочие лиготии не мож ми стане дедовия както на FEAR OF THE DARK примерно :)

73

Говедарин

преди 10 години

Стивъне - наборе, голем си!!! Мани ги тея пустиняци дет не разбират...Само що не дойде след концерта да удариме по шише ракия и буркан с туршия, да живнеш?

72

немам думи

преди 10 години

До дедо Йов Тъй, тъй-Меноар,Металика и Мейдън-с това ли се изчерпват великите ви познания в областта?(нищо против тези групи).Харесвам блус и рокендрол звученето, бе.Е, и? Ама щом пък ти е толкова акъла да сравняваш с Бритни, кво повече да говорим.Истинският музикален фен може да оцени.Други дет разбираш ли, държат да се бият в гърдите,че само жици слушат , ги оставям настрана...

71

Горан

преди 10 години

Ей, концерта беше страхотен! Групата не ви е виновна за скапаната организация! И аз се прибирах 2 часа, след концерта, да! Но концерта беше на супер ниво! Много малко хора поддържат такава супер форма на 66 годишна възраст! Когато вие успеете да направите дори и малка част от това, което Аеросмит са направили, тогава обяснявайте кой изглежда, като спечелил Уродвизия!

70

п стоянов

преди 10 години

Тоя прилича на спечелил Уродвизия 2014 :)

69

дедо Йов

преди 10 години

Какво ги превъзнасят ти я бе, Cryin', Livin' on the Edge, Janie's Got a Gun, I Don't Want to Miss a Thing това ли са им лигавите хитовете, като го чуя то лигоч Тайлър и си го представям да ми *** ауспуха на моторетката, виж IRON MAIDEN си е ЙЕС БЕЙБИ !!! Незнам кви продавани албуми, колко години на сцена ама тя и Бритни има назнам колко продажби ама кой я слуша, не е важно продадени албуми и търговски класации ВАЖНО Е МУЗИКАТА ДА ВТВЪРДЯВА СТОМАНАТА!!!

68

Des

преди 10 години

Концерта беше супер, за разлика от организацията като цяло. Паркирахме колата на нещо, което преди 20г. може и да е било паркинг, но сега беше с трева до коленете и храсти по-големи от човешки ръст. Пълна мизерия, никакво осветление, а за изтеглянето след концерта нямам думи. Два часа концерт, два часа прибиране. Полицията ни заби по Илиенско шосе и там час и половина. Обаче на Фънки му дреме на шнорхела за нас, ангажимента му е да ни прибере парите и до там.

67

такааа

преди 10 години

Колкото по-малко бесепари, чалгари и депесари - томлково по хубава ще е България!

66

мдааа

преди 10 години

Комунизма и чалгата води до ментални увреждания!

65

фен

преди 10 години

Аеросмит си бяха на ниво! Друг е въпроса, че организаторите се изложиха - и с мястото, и с подгряващата група, и с шоуто, и с организацията като цяло. Не става само да *** Фънки.... Никога повече пари за концерт организиран от Фънки!!!