34

:)

преди 9 години

Мастурбацията освобождава съзнанието от стреса в ежедневието.Да ви кажа една тайна - ами жените могат да го правят навсякъде, не са им нужни краставици, нито дори да се събличат. Столичния градски транспорт за едни като влакче на ужасите, за други на удоволствието! :DDDD

33

Човек

преди 9 години

Мастурбацията е порок, който е много вреден. Мастурбацията уврежда човешкото тяло, удря хормоналната система, половата система и тежко вреди на мозъка. Мастурбацията е порок и грях, което ще рече осъществяване на зла воля, казано на разбираем език - мастурбацията е зло. Прогандата на зло е дело на лоши хора с различни зли интереси. Често това се прави от службите на различни държави, които имат за цел отслабване и подчинение на обекти, хора и народи. Така че това не е купон не е безобидно

32

Анонимен

преди 9 години

Отново класика със запазена марка "Михаела Лазарова"! Следващия път искаме и "интересни" факти за аналната маструбация, ако може...

31

!!!!!

преди 9 години

Ужас, как не ги е срам тия 4 жени на всеки 10, да си посягат? Срам и позор, мъжете си имаха една тема само за тях, а сега и жените взеха да мастурбират. Мъже, страх ви е, че ще ви замести някоя крива краставица ли? Ами положете усилия ... Това че го жените го правят не значи, че са се отказали от секса, напротив мастурбацията може да дообогати сексуалния ви живот.

30

Анонимен

преди 9 години

Маструбацията и при жените и при мъжете води до проблеми.Проблеми със самочувствието, с психиката, със сексуалният живот.

29

lewskar

преди 9 години

Ех Мише , Мише , душице пак ли си ти ?Май скоро твоя не те Бръщолевил а !Ах това световно до къде те докара , да мърсуваш , като 100 годишна монахиня в йезуитски манастир.Ходи ла си пак на пазар за Краставици , морковчета и ръбести корнишончета , спри тази диета , върни се към месото световното свърши .Пък ако твоя неможе , ела при батко -викат ми Хастарджията , зашото обръщам хъстари , звънни пък все за теб 6-12 часа ще отдела да те върна към месото да не получиш Ху---иомия от тия зеленчуци

28

Stamat

преди 9 години

"Maстурбацията е специален момент за всяка жена"Jurnalqta kurtqt! :-D

27

Куркат греда.

преди 9 години

До EvveБраво Евве , пожелавам ти винаги да ти е вътре . Повече еване , повече естроген , по-млада кожа и повече усмихнати жени. Светът е оцелял не защото се е смял , а защото се е е*ал. Неоспорим факт!

26

Evve

преди 9 години

Аз също обичам винаги да е вътре,но да е истинско,а не играчка.Не си падам по мастурбацията.

25

Сандо

преди 9 години

женската мастурбация може ли и тя да се нарече *** или това само за мъжете е запазена марка ?

24

Исаак

преди 9 години

До мюсли 9 - Да вие затова и още като млади момченца се перкате помежду си сами отзад. Въобще заради вашата религия и на мъже и на жени задниците ви са като бетонобъркачки.

23

jane

преди 9 години

Мен ме изненадва, че само 4/10 предпочитат самозадоволяването пред секса. Все пак когато го правиш сама поне винаги свършваш. Явно са останалите 6, факторът гушкане е по-важен от фактора удоволствие.

22

Светлото бъдеще..

преди 9 години

В скоро време с напредването на технологиите всички вкупом жени и мъже ще мастурбираме във подходяща виртуална реалност с подходящия идеален цифров/партньор. Реалния живот ще ни се струва сив и скучен и ще търчим всяка вечер за поредната доза виртуално удоволствие от всякакъв вид.. Накрая ще се дигитализираме съвсем. Дали ще мастурбираме дигитално тогава? Мда..

21

отец Нафарфории

преди 9 години

Не е грях да си поискаш.Грях е да ти откажат.

20

Анонимен

преди 9 години

Ми те затова толкова се изпедиха нещата, щот жените нямат насита...купуват си крива краставица от пласмаж и уволняват мъжо...тъжна работа!

19

как не ги е срам?

преди 9 години

Ауууу, за това нещо трябва да ги бият с камшици на гол ***. Докато се отучат от ръкоблудството и се научат да правят "оная работа" винаги с някой мъж.

18

апел

преди 9 години

За бога, дами, не мастурбирайте, ще ослепеете !

17

Анонимен

преди 9 години

Михаела, тая статия вече си я публикувала. Иначе не ме учудва, че е публикувана от теб.

16

Анонимен

преди 9 години

Значи всичко се дължало на химикалите в мозъка и в пилетата.

15

Анонимен

преди 9 години

Ужас, ами ще вземе да падне небето, кой го подпира с това масово гъделичкане.