60

ази

преди 9 години

Когато постигнем това, което Ж.Желев сам е постигнал, ще имаме основание за критика.Недораслите в образование, култура и политика нямат морално право да хулят.Поклон пред скромния ЧОВЕК Ж. Желев !!!

59

Турчин

преди 9 години

Поклон и почивай в мир приятелю на демокрацията.Благодарности за безкрьвното но много мьчителен преход , благодарности за истината която търсеше Желев е примера на мьдроста на бьлгарския селянин Желев беше трън за двете крайности

58

123

преди 9 години

Желев беше "хранениник" на Людмила Живкова, много автори искаха да имат неговата "дисидентска " съдба................СПОНЕТЕ СИ ЗА БАЙ ИЛИЯ МИНЕВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Желев дето жена му "пресипваше" питиетиата на официален коктейл.........смях, пародия, цирк! Един удобен човек, за едно удобно врерме! А БАЙ ИЛИЯ МИНЕВ УМРЯ, КАТО КУЧЕ НА УЛИЦАТА! ПонякогАсе питам, дали Желев е знаел или познавал българския "Нелсън Мандела"- БАЙ ИЛИЯ МИНЕВ!?

57

камиончо

преди 9 години

Последен валссбогом Желиньоще те псувам със кеф дорипрез дългата гладна Зима!

56

Мира Радева

преди 9 години

Както знаете аз съм социолог-ресторантьор. Отбирам от политика. Лека да му е пръстта на д-р Желев. Остана ни другата радост - докторът на всички науки, известният полиглот инж. Бойко Борисов. Не унивайте, моля ви. Утре ще разберете , че животът продължава.

55

Дедо Васо

преди 9 години

Леле колко негативна енергия се излива от някой коментари.Сигурен съм,че в живота си не сте направили нищо което да е дало положителен отзвук.Човек е починал ,живял е постигнал е не малко и грешил е . Народа е казал за ПОЧИНАЛ или Добро или НИЩО.А Вие плюете и после защо на мен се случи?

54

Да спрем !

преди 9 години

Думам да спрем да се лигавим. България не е загубила нищо със смъртта на Желю Желев. Огледайте се, поразмислете и ще разберете. България загуби от онези 2-3 милиона свои сънародници-гурбетчии, след като настъпи "демокрацията на" на желевци. Ето за това трябва да плачем, а не за някакъв ***. Не зная защо някои го наричат доктор, след като той до вчера не можа да подмени диалекта си с правилния български език. Това философ ли е ?

53

Анонимен

преди 9 години

Желев не ставаше за президент, но поне не беше крадец и мошеник, каквито са почти всички и в ляво и в дясно. Всъщност той беше направо като титан, поставен до двете днешни позорища в президенството и миннистерски съвет.

52

Анонимен

преди 9 години

Аз съм на 34 години и мисля, че този президент не направи нищо за България. БКП именно на него заръчаха да направи СДС. Не съм за приказката "За мъртвите или добро или нищо" , но за него е едно по-скоро нищо. Няма кво да се правим на....

51

Анонимен

преди 9 години

Сега след като конкурента Желев си отиде, Роската автоматично става най-жалкия президент в историята.

50

Анонимен

преди 9 години

Народе сега разбирам защо сме били робиииииииии очаквани още по лошо, този път ни купиха ТУрци Американци Европейци Евреи.. този път, Българчето с къс хляб ще гледа богатите чужденците за това че родителите му са виновни... вярно е плювай народе !

49

морски

преди 9 години

С Желю Желев започна ограбването и унищожението на България!За националните предатели никаква почит!

48

Анонимен

преди 9 години

Съгласен съм, че Желев никога не се облажи от властта, но именно през неговото управление България се превърна в разграден двор, в който всеки правеше каквото си иска, затова днес сме на това дередже. Просто не ставаше за президент и никой не го бръснеше за слива.

47

Анонимен

преди 9 години

"президентите на Албания - Буяр Нишани, на Косово - Атифете Яхяга и на Македония - Георге Иванов, както и председателстващият Предстедателството на Босна и Херцеговина - Младен Иванич"Само *** ли са дошли на погребението?

46

Анонимен

преди 9 години

До ....48TERORISTA MOGE DA UBIE 5-10,NO TOZI ZAPOCNA UBIISTVOTO NA ZIAL EDIN NAROD DA MU E TEGKA PRASTA.

45

vesko02

преди 9 години

Човекът си мислеше, че с демократични средства може да премахне властта и привилегиите на червената номенклатура.Не става.

44

Роки Маунтинс

преди 9 години

Ако не беше Роската, който сам свали комунизма с протеста си 10-ти ноември, Желю никога нямаше да стане първия демократичен президент аххаха

43

Патриот

преди 9 години

Честен човек без да е откраднал ДОРИ стотинка, човек който 1/3 от заплата си по онова време даряваше на фондация СИРАК, човек който живее в панелка цял живот. Не ви ли е срам бе народе ! *** ако наистина го плюете нещастници, нека да ни поробят пак за това сме на това положение, господ се отказал от нас заради ей такива като вас ! Проклинам целия си народ да пукнем до един дано !

42

Анонимен

преди 9 години

Не България, а шепа хора облажили се от прехода, дойдоха да изпратят човека, през управлението на който натрупаха цяло състояние.

41

.....

преди 9 години

Какво ли се занимавам да ви обеснявам на вас пропадняци само това можете да псувате тук всички