43

" е И "

преди 9 години

Какво като имат инструктори, съседката ни също имаше анг.иструктори а пък видяхме какво стана Балканската война,ами на македонския фронт през първата колко англ.войници не се върнаха в Англия,,около 14 хил.с колкото войници завладяха Индия.То важно какво ти е сърцето,а украинците цял живот са живяли и са ги пазили руснаците,те просто нямат нац.чувство,не са имали държава,какво да пазят,ще ядат пак бой,ако тръгнат.Просто ще бъдат пушечно месо в аглийски и амер.ръце,докато не се обърнат към КИЕВ .

42

крадлев

преди 9 години

до" украинеца",ами то всичко в света е кражба"КАЗВА СЕ ТЕХНИЧЕСКО РАЗУЗНАВАНЕ"ЯПОНЦИТЕ СА НА ПЪРВО МЯСТО,ЗАТОВА СА НАПРЕД,ТАКА ЧЕ КОЙ КРАЛ КОЙ ........Л,ВАЖНОТО ДА ГО ИМАШ И ДА ГО ИЗПОЛЗУВАШ,САЩ НЯМАТ РАКЕТА И ПОЛЗУВАТ РУСКИТЕ,НИМА СА ***,ЛОГИКАТА ТИ Е СЕЛСКА БРАТО.НИЕ СЕГА ДАЖЕ НЯМАМЕ СТРУГАРИ,ЗАЩОТО ВСИЧКО РАЗРУШИХМЕ,ТАКИВА КАТО ТЕБЕ СВЪРШИХА ТОВА АБЕР ДА ТИ Е.

41

Анонимен

преди 9 години

Какъв е този анти - мамундански полъх?Нали твърдяха от Киев че ще стигната до Сибир, преди три месеца? Ко стана тя? Армия или орда наемници имат?

40

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Наблюдатела-----------През Корейската война руснаците се бият със самолети МИГ-15-който е краден лиценз на Щатския Waild cat с двигател Ролс-Роис-подарен им от англичаните.Поради таз причина ушанките свалят много свои самолети тъй като са точно копие на Щатските.А руски самолети по принцип няма-всичко е крадено.Както няма руски банани.

39

Кербалаеца

преди 9 години

САЩ и Англия имат челен опит в обучението на войски от неандерталски тип в Ирак и Афганистан. За ралика от 99.9 от форумджиите лично съм виждал как става това.Т.н. ДРИЙЛ СЕРЖАНТИ се гаврят и издевателстват над *** без да осъзнават че обучаемите им са офицери и сержанти с доста повече боен опит.Когато отидат на стрелбището с унизение узнават че обучаемите стрелят 2 пъти по добре от тях.Резултата от месечното обучение е че *** нацяло ги намразват и често преминават към бунтовниците.

38

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Наблюдатела-----------Да ти помогна малко,да не се мъчиш-----5000 български елит бе избит след 9 септември по заповед на *** Сталин,30 000 учители,свещенници,адвокати бяха разстреляни --интелекта на България,30 000 български войници-пратени от болшевиките срещу германците в безмислена война-само за кефа на *** Сталин.

37

wild horse

преди 9 години

До АлексМисля,че никога не си бил в Русия,за да видиш колко е "забуксувала",А в България за последните 25 години простотията стана с чудовищни размери,само чалга,***,*** журналисти и новоевропейски миячи на ***

36

Наблюдатела

преди 9 години

До АнонименРуснака е избил хиляди американци - само в Коря и Виетнам загиват над 3000 пилоти 80% от които свалени от руски самолети с руски пилоти или руски ЗРК с руски екипажи.Това всеки нестрадащ от амнезия го знае, но пък колко хиляди българи са избили е доста сложен въпрос понеже световната историография страда от такава амнезия.Има доказани 6 убити при корабен обстрел на Варна 1916г. ама хиляди няма от къде да ги изкарат!

35

UKRAINEC

преди 9 години

До Българин---------------През 500 години турска власт българите си зпазиха с българските имена,християнската религия,собственоста и правото да пътуват.през 45-те години руска власт българите загубиха християнската религия,собственоста си и правото на придвижване и интелигенцията бе изклана.Някоя руска булонка ще изквичи ли нещо по въпроса ?

34

Анонимен

преди 9 години

Някой русофил може ли да ми обясни защо руснака не е убил дори един американец, но е избил хиляди и хиляди поляци, чехи, украинци, литовци, естонци, българи, унгарци латвийци, финландци, грузинци...?!

33

Българин

преди 9 години

До АнонименКолега Анонимен,Да те информирам за нещо важно. Твоето име нямаше да е сега "Анонимен", а Ахмед ако не бяха братушките. За твое сведение отново Нашите нови "приятели" са били против нашата свобода. Да го имаш предвид. Не ,че нещо.... ако имаш други въпроси с удоволствие ще те информирам за ред други злени, които са сътворени от нашите нови приятели в пъти повече от"лошия" руснак...

32

Александър

преди 9 години

Господин Анонимен 45,паметниците на руската бойна слава в България са строени след Освобождението и нямат нищо общо с паметниците, строени през епохата на комунизма.Паметникът на Царя Освободител срещу сградата на Народното събрание по най-добрия начин демонстрира признателността на дедите ни за Освобождението.Не се гаси туй, що не гасне! Наскоро в Сливен откриха нов паметник на генерала, освободил града от Турско робство.Слава на българското опълчение! Слава на руската армия Освободителка!

31

Рубладжия

преди 9 години

Малко инфо за неграмотните про-западни пропагандисти. В Русия не бих казал че е мизерия и живеят зле. Справка job.ru, заплатите им са средно между 30 000 и 100 000 рубли, което преведено на български по курса рубла левче идва между 1000 и 3000 лева месечна заплата. А имайте в предвид, че стоките им и особено храната не струва колкото в ЕС (както е в БГ), а е по-евтина. Тъй че да ви питам уважаеми *** с вашите заплати от 500 лв. и европейски цени къде сте????? Въпроса е риторичен

30

Боби

преди 9 години

До Анонимен 40Ами вземи опъни 6 бройки от някое затънтено наше село кажи че си Софиянец или Варненец със собствен апартамент и не само ще заговорят за любов ами и ще се опитат да ти дойдат на гости без покана.

29

Боби

преди 9 години

До Анонимен 30 продЗначи освен санкциите срещу търговци държавната комисия е индексирала пенсиите защото те са най-засегнати. Иначе супермаркетите са пълни и няма проблеми в това отношение и това не е само за Москва при Баба му в Сибир е същото.

28

Александър

преди 9 години

Колеги, многобройните и разнообразни генетични изследвания нищо не означават.Особено когато в тях се говори за някакви "тракийци" или "украинци като нещо различно от руснаци" )))Нас с руснаците ни родее манталитетът, културата, езика, религията и не на последно място - бойната дружба и вечната признателност към Освободителката, овековечена в над 400-те паметника на руската бойна слава в България.

27

Анонимен

преди 9 години

До БобиБоряна, аз пък имам 6 бройки в Русия, опънах ги на морето. 3 от тях през месец ме питат дали не може "да се оженим" и да дойдат в България, понеже вече било станало "непоносимо" в Русия. Не се шегувам. Говорят ми за "любов"! Каква ти любов, като се трещи с всеки срещнат!

26

Боби

преди 9 години

До Анонимен 30Имам приятелче в Русия който беше 10 години в България да отърве руската казарма междувременно завърши университет и програмиране. Сега живее Москва преди това в Сибир при Баба му. Не се оплаква от нищо. Праща весели клипчета в Фейсбук. Току що го попитах за мнението му как е в Русия след санкциите.Евро и долара са скочили до небесата. Някои стоки също. Имат антикорупция служба която сега сече глави на търговци. Храната е поскъпнала като цяло несъществено(но това е Москва)

25

Александър

преди 9 години

Носителите на европейските и евроатлантически ценности не могат да разберат, защо обикновения българин е на страната на Русия в конфликта и със Запада.Тези, за които щастието се измерва само и единствено с най-новата технологична джаджа и препълнения търбух, не могат да разберат такива ценности като: справедливост, хуманност, честност.Най-близкия нам народ - като манталитет и цивилизация - са православните славяни. Най-паче Русия ;)Но това за някои е необяснимо; свинята не разбира от музика.

24

Анонимен

преди 9 години

Нови и страшно интересни подробности около случая с "Доналд Кук" в Политикус. Статията е озаглавена "Ако Доналд Кук се беше приближил до Севастопол"