9

Шаран_БГ

преди 8 години

Конекрадците през вековете просто са ги обесвали на първото сгодно дърво. Конят е бил и трактор, и лек автомобил - двигател за всички видове човешки дейности. Даже" великият "пълководец С. Будьони в началото на Втората война е атакувал немските танкове с кавалерия!?Сега/ПОНЕЖЕ,ОБАЧЕ, ВЕЧЕ СМЕ МНОГО ЛАРЖ И СИВИЛИЗОВАНИ/ открадне примерно 150 коня някой някое АУДИ - и ако не е на адвокат или съдия, му размахат страшно показалец ! Горкият човечец.Този не са искали да го убиват,ама мека му глава...

8

аноним

преди 8 години

не не морчо

7

анонимет

преди 8 години

селяни отива и си на село

6

фен

преди 8 години

до 7 Като мислиш че някой е *** и разпалва етническа вражда, защо не пробваш да отидеш в въпросното село и друга песен ще запееш. Като започнат през нощта *** да ти влизат в мазето да ти вземат тв, а после да се върнат за дистанционното.

5

Оногондур

преди 8 години

До номер 9 StanНе знам Аспарух закони да е въвеждал. Но пък виж, Крум е друга работа. И неговите са едни такива страшнички, въдворяващи ред...

4

Stan

преди 8 години

Така ! Трябват Аспарухови закони, на хората им е писнало да ги крадат! ФАКТ! Като няма ДЪРЖАВА хората вземат правосъдието!

3

Белене

преди 8 години

Трябва отново да отворят Белене и да изпратят там братята-убийци А. Х. на 34 години и Д. Х. на 35 години от Караджалово.

2

Буря

преди 8 години

Като не може да се разчита на държавата за крадците, хората започнаха да се саморазправят..... и то как!

1

циника

преди 8 години

чудесно - още една тема, в която да се завихрят масовите расистки копнежи. По-добре ли ще се почувствате?