36

1997

преди 8 години

И там ще намерят с кого да се перат за по някоя вафла.Ген.Руски.

35

Анонимен

преди 8 години

Отпред, ляво - става.

34

Боби

преди 8 години

До Анонимен 46това не е наука. Изследвания са правени в подводниците и подводните станции още от СССР време. Това е подигравка с науката и жените. ако беше за 50-100 дни ще е наука.

33

Боби

преди 8 години

До Анонимен 44Поради физиология повечето жени са с ниско кръвно. Приложи и ускорение и кръвта се оттича от мозъка. 5 минути без кислород и Мозъка умира или по-лошото става ЗЕЛЕНЧУК

32

Боби

преди 8 години

До Анонимен 38До колкото си спомням не можаха да направят 100 дни при последния Хабитат(възможно е и да греша) за това казвам провален експеримент. 100 дни са прекалено малко за каквото и да е знание за дългосрочните мисии. Салют и МИР вече имаха космонавти с по 100 дни в космоса.

31

Йово

преди 8 години

До ГаргаринРуснаците не бързат да ходят до луната защото чакат първо Бат Бойко да построй магистрали там и до там.

30

ha ha

преди 8 години

Знаете ли защо хамериканците не изстрелят ракета с шест (6) жени до космоса?- много е просто, защото ракетата няма да може да "отлепи" от космодрума с шест манекенки на "мак,доналдс", представяте ли си 6 крави в космоса..

29

Боби

преди 8 години

До ГаргаринНе е проблем да се прати но трябват много пари. Защото наистина трябва да има Радиационна защита а това е доста тежко нещо като за космически кораб. Дори НАСА няма пари понастоящем. Всичките им мисии са с миниатюрни роботчета като лего.Освен тава следващия който стъпи на Луната и Американците ще Цъфнат и Вържат за дето не са ходили там.

28

Боби

преди 8 години

До Анонимен 20Проектите ХАБИТАТ за далечни полети правени са от някакъв смахнат Милярдер по егидата на НАСА. Даже още не е демонтирана последната оранжерия по проекта. Колко трябва да е голяма оранжерията за да снабдява с кислород и ядене космонавти. Проекта се провали прекалено много бяха неизвестните

27

Гаргарин

преди 8 години

Русляците до 90 години може и да стигнат луната.Особено ако им подарят някой бракуван Аполо и малко консерви.

26

Боби

преди 8 години

До Анонимен 22Зависи от размера на помещението. вземи 6 човека набутай ги в маршрутка, заедно с 1 тоалетна и точно до нея е шкафа за храната и предвиди че поне една от мацките ще е в цикъл(нарочно за теста) Зле ми става само докато се опитвам да си го представя.

25

Боби

преди 8 години

До Анонимен 30Има изискване да издържиш 8 минути при 5 Же в центрофуга. Това е единия от вариантите за слизане от орбита със спускаем модул. Ако мацката е 50 кг с предимно ниско кръвно и и приложиш 5 же е загубила съзнание а възможно и пукнала докато спрат центрофугата и я извадят.

24

Боби

преди 8 години

До лунатик 254. Единствената наистина модулна ракета АНГАРА вече лети.5. Къде са негативите и камъните от Аполо мисиите? Нещо липсват.

23

Боби

преди 8 години

До лунатикЛунатико да ти спомена няколко факта които са УНИКАЛНИ1. На луната е кацнала Аполо хх мисия, от там са излъчвани сигнали и са се движили ровъри, но няма даани там да е имало човек. Защото хартиените корпуси на Аполо не защитават от слънчева радиация. А Астронавтите не са облъчени.2. Руските станции и МКС летят ниско до земята под ЕЛЕКТОМАГНИТНИЯ и ЩИТ и за това получават нищожна дозюа радиация от колкото полет до Луната или Марс.3. МИР преживя истински сблъсък с космически кораб

22

Анонимен

преди 8 години

И защо не подбират 50 килограмови, ами такива с пищни форми?

21

Съпруг

преди 8 години

Да пуснат мойта - грим не слага, къпе се само преди секс - два месеца са и в кърпа вързани.

20

...

преди 8 години

"Шест жени затворени на едно място за 8 дни" Без баня. Смятай за седмица как ще смърди на риба всичко. мухаххаххаххахахха :D :D :D

19

Анонимен

преди 8 години

Целта на теста е да се вмиришат. Иначе друга цел не виждам.

18

Анонимен

преди 8 години

Космическият ТАТУ на Росия!Дай боже и да бъдат толкова взривни- да станат хит- да стъпят на Луната тия рускини.Само че ще им трябва за да им дава указания когато е полутрезвен поне един руски космонавт как да си сложат скафандрите тия ентусиазирани комсомолки и да им тегли после по една майна и да каже те ония янките нацапаха гащите за мисия до Луната и така и така не са стигали дотам, вие за какви се взехте, бе девачки?

17

лунатик

преди 8 години

от 30 години русия няма нито една космическа мисия. 15 години готвиха космичеката си станция за марс и след старта тя цопна в океана.и това беше. сега правят циркове на земята за да има с какво да залъгват изтъпелите и опиянчени руснаци в медиите. всичко на московитите е в БЪДЕЩЕ ВРЕМЕ /комунизъм ЩЕ ПОСТРОЯТ, америка ЩЕ ЗАГИНЕ, ракети и самолети "без аналог" ЩЕ НАПРАВЯТ, суперсила ЩЕ СТАНАТ, на луната ЩЕ КАЦНАТ, да пият ЩЕ СПРАТ, вместо империя на злото ЩЕ СТАНАТ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА и т.н./ смешно!