8

кака

преди 8 години

един клиент предложи да си влачи за крака адвоката който не може да си осинови адвокат да не стъпва у банка,особенно за кредитпитайте патило

7

кака

преди 8 години

чистя 4 банки,всеки деннямате идея за какво иде речняма такива измамниципо-добре под наем или в чужбина отколкото ипотека по животс мобилнитте оператори, енерго и ВиК положението не е по-различноНАРОДЕ???и това е само началото,за жалост

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5Както е споменал Поп Грую в 1, за шрифта Иврит Нано ще ти трябва електронен микроскоп, там лупа не върши работа.

5

Анонимен

преди 8 години

Всякакви глупости ще приемат стига да не закачат привилегиите на банките, чрез които си вадят изпълнителен лист срещу когото си поискат стига да имат личните му данни и да му измислят някакъв дълг.

4

правилно,

преди 8 години

същото трябва да се направи и по отношение мобилните доставчици;интернета;енергодружествата;ВиК-тата - с един закон кратко,ясно и разбрано,че шрифта следва да бъде видим с просто око (дори може да се упомене размера) в общите условия , в договорите и това да важи за всички видове дейности и институции,които работят с договори и общи условия към тях.

3

Анонимен

преди 8 години

"Въвежда се и изискване оценката на недвижимия имот да се прави само от лицензирана фирма-оценител, което и сега се прилага от банките". Обаче, банките винаги заявяват на клиента, че работят само с еди-кой си оценител и ограничават правата на клиента за свободен избор на оценител. С което изкривяват на дейността на оценители или на лице са корупционни практики?

2

КУКЛОВОД

преди 8 години

А ЗАЩО СТАРИЯ ЗАКОН ПРИЕТ И ОБНАРОДВАН В ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК,ЧЕ МАЛКИЯ ЩРИФТ ТРАБВА ДА СЕ ЗАДЪРЖА ПО ДЪЛГО ВРЕМЕ И ЦЕНИТЕ С ДДС ТРЯБВА ДА СА С ГОЛЕМИ БУКВИ А ЦЕНИТЕ БЕЗ ДДС С МАЛКИ???И ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ ЗАЩО НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА А ВЗИМА ЗАПЛАТИ Я ДА ПИТАМ АЗ ЗАЩО ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТ ПРЕКРИВАТЕ ТЕЗИ ФИРМЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И МЪЛЧИТЕ?

1

Поп Грую

преди 8 години

Знаем го този шрифт- Ivrit Nano...