13

как кои

преди 8 години

До Анонимен 10права им ограничават . когато шефа на държавната медия е политически назначен от влсатта какви статии биха писали/излъчвали тези медии и журналистите им ? според теб биха ли критикували хората които са ги назначили? и става въпрос за обществени средства които са на всички а не частни които се самоиздържат

12

Буркина Фасото

преди 8 години

Както Съветският съюз отиде на кино, така и ЕС го чака абсолютно същото. Но забавното е че Европа се напълни с мързеливи, злобни и неквалифицирани емигранти.

11

ти въобще

преди 8 години

До Милазнаеш ли , че обществените медии не се продават на частници ? за това са и обществени а закона засяга именно тях и ,че шефовете им ще се назначават без конкурс. ааааа стинките плащат ли ти редовно

10

е как искаш

преди 8 години

До БАЧКАТОРес да защити българи като тебе ? ами на тебе явно ти харесва да те мачкат и когато някой ти подава ръка за помощ ти го плюеш , че се намесва във вътрешните ти работи . я си бачкай за 400 лева и бъди доволен от живота. а този закон е срещу държавните медии а не срещу нпо-та . бесте грюсе фон шоубрун

9

Анонимен

преди 8 години

До # 5И кои са тези права, дето са им огроничили!?

8

до т.пак 3

преди 8 години

Абе т.пак прочети както трябва какво е написано и, ако можеш да мислиш може и да го разбереш.

7

Мила

преди 8 години

До БАЧКАТОР Съгласна , фондациите на Сорос няма да могат да купуват медии, което е стъпка напред в развитието на всяка държава.

6

БАЧКАТОР

преди 8 години

До значиВ България политиците отдавна са се самозабравили. Е как те е защитил ЕС? А по темата - браво на Полша ,отнема правото на американски НПО да промива мозъците на хората. Русия отдавна го направи, в Англия е същото, трябва и у нас да се приеме такъв закон.

5

а не би

преди 8 години

До Анонимен 4ли било зле ес да заплаши и нашите политици да реформират България за доброто на народа ? когато авторитарни режими искащи да ограничат гласността в гражданското общество и правата на хората дойдат на власт какво искаш да се патрави ? да се мълчи както мълчим ние и целият държавен апарат да започне да обслужва партиите и мафията ?

4

Анонимен

преди 8 години

ЗАПЛАШВА ЗНАЧИ??? Е МНОГО ДЕМОКРАТИЧЕН И ХУМАНЕН Е ТОЗИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ!!!!! КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НЕГО И СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ? МАЙ НИКАКВА ОСВЕН В ПЪРВАТА ДУМИЧКА!

3

т.пак

преди 8 години

До е да дети новината прочете ли я ? става въпрос за обществени средства а не нпо-та !! и се премахват конкурсите а се назначава по усмотрение на министъра-т.е удобни на властта хора или калинки а не професионалисти!!

2

е да де

преди 8 години

Ха-ха третополовите се разквичаха отнеха им възможността чрез НПО-тата да влияят и да се поставят удобни за тях рупори.

1

значи

преди 8 години

все пак има смъсъл членуването в ес ! така ако политиците се самозабравят има механизми и над национално ниво които да защитят демокрацията . жалко , че интеграцията не е повече напреднала и не са намалили националният суверенитет ...тогава нашите пишман прокурори,съдии,администрация и политици биха били изметени веднага към затвора за системен тормоз над българският народ траещ вече над 20 години