Мале, какви крайни мнения... А аз мислех да споделя, че в икономичния вариант на ориенталските компании храната ще ми стигне за цял ден :) То и по принцип последно това ме интересува. Винаги при полет са ме учудвали блъсканицата веднага след кацане, критичното отношение към кабинния екипаж и опашките за *** (особено дамската част)...
90% от българските граждани ще са предоволни от половината меню на икономична класа. Не знам какъв е смисъла на тази публикация.
Забравили сте да снимате сандвича в българските самолети икономична класа.Само толкоз един сандвич нямаше да заеме много място и пак плащаме 200Е за билет
Какъв шок, каква репресия! Как не ги е срам да дават по-красиво изглеждаща храна на хората, които плащат 400Е за билет отколкото на тези които плащат 200Е за билет! Дискриминиращи капиталисти!
на мен ли така ми се струва или в икономичната класа храната е повече и по-прилича на готвено?
Единственият проблем е ,че в някои от самолетите им доста тесничко, та е малко зор , но три часа - преживяват се. Един път пътувах с вътрешна линия на Иберия , и салона беше толкова тесен , че за да ни съберат ,ръчния багаж отиде в багажното
Нашия превозвач дава СТАНДАРТНО кенче бира (330) , не като други . Като влезеш - на седалката има бутилка вода - не като други ,където трябва да си я искашДАВАТ и вестник по избор ПРИ НАШИЯ превозвач като платя с карта по интернет НЕ ПЛАЩАШ такса от 8Е за отиване и 8? за връщане Имаш запазено място и БАГАЖА ти е включен, РЪЧНИЯ също - не като при други БГ превозвоча има по удобно разписание (поне в моя случай) И са доста евтини от испания са по евтини от визаир
Чета коментарите и не вярвам на Ушите си.Типично по български...Има авиолинии и АВИОЛИНИИ. България еър се подрежда до австрийските - икономична класа предлагат нещо малко - вафла, солети, плод, но пък пиенето е на корем. Имат си и нормална бизнес или първа класа където всичко е ок.Уизеър са ниско бюджетни и храната се купува.Най-добри са Турците и всички по-големи азиатски.
Българина трудно ще свикне, че вече всичко е с пари , а не с идеология . Спомням си фабриката , в която работих дълги години като се приватизира от западна фирма и директора беше чужденец . На една среща каза , получаваш толкова за колкото си платил . Ние го гледахме като втрещени . Та така плащаш за бизнес класа и получаваш по качествена храна и т.н.
а нашият велик национален превозвач дава едно соево шоколадче с размер на билетче за градски автобус, дето даже е опаковано само в хартиена книжчица за по-евтинко и чашка изветряло шварц кафе
Продължавам да питам какъв точно ти е проблемът. Бях в бизнес класа, защото ми бяха дали мястото на някой друг и това беше единственото свободно място на самолета.За съжаление надпродават места доста често и неведнъж съм се качвала на косъм. Този път ми върза и летях в по-скъпата класа, както и да се казва.И яденето беше качествено различно.А "селянин" е човек, който живее на село.В къща с двор, не в кутийка без никакво лично пространство. И такива като мен, летят много, макар и не в първа класа
Не съм летял скоро, последно беше преди година с Уиз Еър. Храната беше само платена и то беше скъпа. Останах гладен, щото не бех предвидил пари.
До Анонимен 21Такива тирбушони като теб трява да ги качват в багажното.А определено си подминал първа класа .........Спри да ръсиш глупости, селянино, защото си смешен Бългериа еър няма да те апгрейднат ПОСМЪРТНО.Да не говорим че тази селска компания нма първа класа а бизнес класата им смешка.Бългериа еър е бюджетна компания само че не си го признават.
До Анонимен 18Ако Буров е казал това начи е бил голям ***............ което пък не никаква изненада след като са го "опраскали" ***.
Какво показвате на бълга*раците храна в бизнес класа, покажете им лоукост компаниите.Тези селчуни пАтуват с визеър и т.н.......
Пишещи празноглавци,не забравяте ли нещо в това заглавие ?!?!Един самолет, две класи, две блюда. Забравяте най-важното - две различни цени !!!
Хубаво де, бизнес е била, от къде да знам, като винаги летя икономична,тоя път бях на първия ред. Сервираха ми топло ядене и ме обгрижваха, какъв ти е проблемът?
Един самолет, две класи, две блюда