9

Един

преди 7 години

Е...ти държавата....без коментар....Същото е и за АЕЦ Козлодуй....От каква нужда се рекламира по едно частно национално радио!? Зер, аз мога да си купувам ел.енергия деректно от АЕЦ, а не от ЧЕЗ!? Та да се борят за клиенти...Парадокси, български....

8

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли колко е гадно да имаш цигари а да нямаш огънче.А като няма огънче няма бъдещи купувачи на цигари,няма купувачи на цигари няма държавен бюжет,няма бюжет няма МОН.

7

Анонимен

преди 7 години

Как да няма смисъл запалките ,ами ако някой ученик си забрави огънчето в къщи, нали трябва да му бъде дадено възможност да има алтернатива.Учителката има запалка МОН, тогава асоциацията на ученика е , че МОН наистина мислят за него дори когато си забрави нещо.

6

jen

преди 7 години

Нищо не разбирате - те не са за пушене, а за да могат да си накладат огън в класната стая...

5

анти

преди 7 години

кви запалки бе - пушенето забраненоооо

4

Анонимен

преди 7 години

Ако Батце е принципен,тук трябваше да има не само оставки,но и прокурор,но в популизма си той гърми само бушони,от които може да се лиши,няма как да уволни Куневица и хората и,и дори ,ще им даде да се облажат с много по-голяма държавна поръчка,но тихомълком,след изборите.

3

Анонимен

преди 7 години

Намалете раздутата администрация,спрете източването на бюджета с безумни и скъпи държавни поръчки,и парите,ще стигат за всичко !

2

Басри Кадиров

преди 7 години

Тези които гласуват за РБ сигурно са пили нафта. Има си достатъчно некадърници от другите партии за хрантутим и тези.

1

Анонимен

преди 7 години

Какво пък трябва да му се рекламира на МОН. Естествено прав е Бехар, някой фирмаджия и чиновник са се споразумяли в кръчмата да "спечелят" проект с европари и ето го резултата. А икономиката на България не била зависима от еврофондовете.