72

някой

преди 7 години

БЕЖАНЦИ, БКП, ДПС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!

71

Добромир Даков

преди 7 години

Тези национални предатели, от прословутия Хелзински комитет,като леят крокодилски сълзи по адрес на пришълците!Ами да вземат да ги настанят в своите домове!И да им се радват като на домашни любимци!Ама смеят ли ще им теглят ножа ***!Позор за такива българи!!!'

70

Анонимен

преди 7 години

До анонименНе ще го бият а ще го разкъсат като куче съвсем скоро като Америка и Русия се договорят по отношение на България. Такива *** ще ги хващаме и накрая на света.

69

Анонимен

преди 7 години

Щом анти-българския хелзински комитет е казал така, значи много добре сме се справили и подхода към имигрантите е правилен. България трябва да рагира, както Унгария и Чехия и ясно да заяви, че те не са желани да преминават, а камоли да остават у нас.Лошото е че се разбра, че те пренасят много болести. С тях в Европа ще дойдат зарази и болести, коуто са непознати. Така е като има либерасти и толерасти като анти-българския хелзинкски коминтерн. Добре че национализма се възражда

68

анонимен

преди 7 години

Малко го биха, този от БХК!

67

бай

преди 7 години

тия *** не ги ли забраниха вече

66

Наблюдател

преди 7 години

Тук възниква въпросът: Какво означава бежанец и в кой закон пише, че всеки може да преминава границата на суверенна държава когато и където си поиска? - ох въпросите станаха два.....БХК е организация, която изкривява фактите според собствена угода. Добре, че не храним хиляди псевдо бежанци и не сме бежанци в собствената си държава

65

HATO

преди 7 години

БХК е една паразитна Cорос оидна организация която работи за тоталното унищожаваме на стара Европа и заместването и с Eврабия.

64

Antikorekten

преди 7 години

БХК е една паразитна *** организация която работи за тоталното унищожаваме на стара Европа и заместването и с Eврабия.

63

Анонимен

преди 7 години

Малко го драха оня плазмодий красимир, дето се води главатар на антибългарския хелзински комитет. Ама за сега толкова, има време и за още лобут.

62

Циник

преди 7 години

Има така наречените Дъблински споразумения - в тях ясно е казано - всеки бежанец е ДЛЪЖЕН СТЪПВАЙКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ПЪРВАТА "СИГУРНА" ДЪРЖАВА ДА ПОИСКА УБЕЖИЩЕ!!! Интересно - тълпите амуджи, и тарамбуки - през колко "СИГУРНИ" държави минават за да стигнат - Германия , Швеция, Дания, Норвегия???!!! Библейска напаст " par exellence"!!!! Колко афганистанци...пакистанци...африканци ...са приютили тези филантропи от БХК? Нито един???!!!

61

Ангел

преди 7 години

Наборе,докато си чешем езиците ще ни затрият държавата.А по-скоро нас ще вкарат в затвора отколкото ние тях.

60

Анонимен

преди 7 години

БХК да ме прощават, ама закрила се търси на граничен пункт с лични документи и молба до съответните власти. А те влизат през шубраците като диви прасета. Какво искат да получат след като нарушават границата на суверенна държава през нощта без никакви документи? От БКХ да пробват да минат границата към Турция по този начин, ще ми е интересен резултатът.

59

Боил

преди 7 години

интересно появи се и втори минус,със сигурност това е онази пишман адвокатка,която ни съди в Стразбург

58

Стар набор

преди 7 години

Дал съм клетва : "ЗАЩИТАТА НА ОТЕЧЕСТВОТО Е ВЪПРОС НА ЧЕСТ И ДЪЛГ НА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН" !Все още сме много българските мъже, възпитани в патриотичен дух, и ЩЕ ОКАЖЕМ СИЛНА СЪПРОТИВА на всяка ИНВАЗИЯ ! Нихилистите от т.н. БХК са за затвор заради противодържавна дейност !БХК трябва да се забрани.

57

Ангел

преди 7 години

Сега ми изтриха коментара.Станахме ***,че оставихме държавата,завещана ни от Велики деди,да я унищожават ***,като този.Да такива сме!

56

Ангел

преди 7 години

Имам една мисъл.Ако всички наши бездомници ги натоварим и изсипем в Германия без лични документи и там кажат,че са бежанци,няма ли горките и те да получат от облагите на арабеките?Защото тук в Евросъюза,живеят по-зле от скотове.Двойни стандарти.

55

nemeca

преди 7 години

Защо не се каже най-после, какво е бежанец и кой е длъжен да ги приема. А именно държавата граничеща с конфликтната държава. Това означава че за Турция те са бежанци, а при нас са нелегални имигранти. Нахлувайки през границата ни, те се явяват престъпници и би трябвало да се преследват от закона. А не да ми се размотават на лъвов мост.

54

Анонимен

преди 7 години

Браво на БХК, че спазват закона... Само че всички ние сме се ЗАКЛЕЛИ да пазим България. Държавната граница е неприкосновена и който преминава границата без законния ред подлежи на проверка. Нима са виновни полицаите, че НЕЗАКОННИТЕ ИМИГРАНТИ преминават не където трябва и с мръсно, най-вероятно заразено облекло, което трябва да се изгори, за да се предпази Родината от зарази? Да не говорим, че щом отказват да се предадат на място, ВСЕКИ има право да приложи необходимия минимум насилствени мерки.

53

Анонимен

преди 7 години

Много ми е интересно предвид състоянието и размера на турската армия и гранични постове как така тия хора са преминали на територията на Турция ако е през ГКПП къде са им документите когато влизат в Бг и ако е през канали и пътеки какво ли би се случило ако някой се опита да влезе от България към Турция по нощите...Някой ако може да ми отговори моля.