Храната след производството си не става за ядене.Отивам в магазина и к'во да видя - *** до *** нареден без да гледам цените. Ама то и скъпата не става за консумация само като прочета к'во съдържа и ми се отщява да я купя, а уж скъпата храна била качествена нали тъй ни казват "експертите".То и нещо сладко не можеш да купиш бъкано с палмово масло.Абе кокосово масло няма ли че само палма и някакво подобие на маргарин слагате.И после народа болен с до живот лекарства, а фармацията ни богатее
1/3 от *** е храна, защото с около 30% се купува повече, отколкото практически имаш нужда, т.е. купеното "не се уплътнява" пълноценно, защо е изместено от "нови промоции с по 30-50%", които масовият *** се хвърля да купува, без да си дава сметка, че още "не е изял старото" ... и наистина не го изяж и го хвърля ... ама парите ги е дал!Ето още един балон, който е пред изпускане...Реално погледнато, едно 25-30% от цялата световна икономика на продуктите "от първа необлходимост" е Балон!!
Следващата цензурирана меше"мpъcна". Що просто се закриете коментарите?Очаквам срещу "прoсто" да видя звездички.
Преди 89 година храна почти не се изхвърляше , но имаше държава и контролни органи по храната. И сега ги има само че на хартия.
В нашето поколение изобилства от храна. Красиви опаковки, внос от къде ли не. Човек се блазни и пазарува. Храна за отслабване, храна за мускули, храна за какво ли не. И в край на сметка всики са дебели и болнави. Трябва малко да се спре с това угояване
България е "Хъб" за *** от Европа. Всичките "боклучиви" храни ги докарват тук в супермаркетите.
Черупките от орехите стават за горене в печката и дават много силна топлина. Корите от портокалите също така и от краставиците ако не са ГМО могат да имат полезни приложения.
Всяка година все повече: 1/3 от боклука ни – храна!