15

Анонимен

преди 7 години

"" Изпращайки в Алепо батальон военна полиция, състоящ се от етнически чеченци "".......................това е свидната мечта на всеки български патриот - русофил:В България да има окупационен корпус етнически чеченци под руско командване.добре е да изговаряме нещата докрай, без да се срамуваме

14

Rus

преди 7 години

Ще има шамарии за всички...

13

Анонимен

преди 7 години

Чеченците са дивaци. Русия едвам успя да ги опитоми и сега ще им вършат чepната работа.

12

Анонимен

преди 7 години

РУСИЯ ИЗНАСЯ РЕД С ЧЕЧЕНСКИ БАТАЛЬОН.. ???????

11

наблюдаващотдалеч

преди 7 години

До един тамСпор с теб нямам. Вярно е което казваш. То не противоречи на написаното от мен. р00сия е 140 млн, най- богата на ресурси, най-голяма по площ. Най- бедна и мизерна! Малка Холандия и извади "Курск"

10

Spiritus Rector

преди 7 години

Западняшката пропаганда има за цел да ни вкарат статуята на Свободата в долната част на гърба! За да сме свободни и демократични.

9

един там

преди 7 години

Така, като гледаш картата и говориш за тези последните страни имай в предвид, че Норвегия е страна с огромни природни ресурси, имайки в предвид малобройното и население! Същото, но не чак в такава степен, се отнася и за Канада! Дания с Португалия мога да я сравня! Имай в предвид обаче, че във всички тези страни не е водена война от векове!

8

Американ

преди 7 години

А Америка и "коалицията" изнасяха круши и сливи в Ирак и Либия?

7

маде ин Булгари

преди 7 години

Русия си има държавен ред и го изнася. Ние си нямаме държавен ред и ни го внасят.

6

наблюдаващотдалеч

преди 7 години

До един тамНе са северни, сравни ги с Норвегия, Швеция, Канада, Дания

5

един там

преди 7 години

До наблюдаващотдалеч,Италия, Испания, Португалия, Гърция, Кипър северни ли ги броиш?

4

Сахаров

преди 7 години

До АнонименХайде, стига сме внасяли, каквото и да е от Русия,а ? Държавният ни ред си е наша работа, ние трябва да си го свършим това, а не да го привнасяме и внасяме от някъде...национален суверенитет е точния термин...А въпросната военна полиция чеченци в Алепо, гледах клипа за тях, хората охраняваха руските сапьори, на мен лично не ми изглеждаше като да е каквато и да е "стъпка към уреждане на ситуацията в Сирия"

3

наблюдаващотдалеч

преди 7 години

Погледнете картата на света. Всички северни нации, си уреждат живота по-добро от южняшките. Всички ли? Май това не важи за северна Азия. Там е населено с ***! Подържани от известен брой български такива!

2

един там

преди 7 години

До анонимен 1,Объркал си рейса пич, това няма как да стане! Тук е територия малко или много подвластна на Брюксел и Вашингтон! Единственото на което остава да се надяваме е генерала и тези, които дойдат на власт пролетта, е да направят така, че България поне малко да заприлича на Словакия и Унгария, т.е. да е малко по-самостоятелна и суверенна!

1

Анонимен

преди 7 години

Не съм русофил, но ако Русия внесе малко държавен ред и в нашето беззаконие и бъркотия ще съм доволен.