9

Анонимен

преди 7 години

когато някой от вас започне да пее като Таря и 15-20 години на на сцена - пир това и в опера и в метъла - ще се радвам да чуя мнението за музиката. Много плювачи има тука.

8

Анонимен

преди 7 години

до 10 - и кой точно я е забравил, като всички професионалисти в метала и верните и фенове я знаят? това че ТИ не я харесваш, не значи че хората са забравили, - просто не си попадал на нейни почитатели. Аз пък познавам много хора които даже не са чували за Найутиш - и какво от от това? доказва ли, че найтуиш са забравени? Ти и за Куин можеш да кажеш, че са забравени, ама те редовно си пеят с Пол Роджърс.

7

Анонимен

преди 7 години

до 6 - извинявай на колко години е таря и колко години е активно на сцената? нормално е като наближиш 40 години гласът ти да започен да пада, не може на сто процента да живееш здравословно, това си взима своето. Таря е й майка, имало е период в който не е можело да си отказав определи храни.

6

Анонимен

преди 7 години

Ако беше се държала нормално, а не като *** и си стоеше в Night Wish хората нямаше да я забравят.

5

Анонимен

преди 7 години

до 7Флор Янсен, че доста добре изпълнява старите им песни, това е така, само дето със старите си групи звучи доста по-добре. С други думи - финските примадони не знаят какво да правят с такъв мощен и агресивен, подчертавам агресивен, вокал.

4

Анонимен

преди 7 години

До 5Всъщност Флор Янсен доста добре изпълнява както старите така и новите им песни, може да видиш концерти с нея в тубата. Оная Анет не ставаше за нищо, там съм съгласен.

3

Анонимен

преди 7 години

Гласът й на живо в момента няма абсолютно нищо общо с това, което беше преди.

2

Анонимен

преди 7 години

Глупост, Таря е това което правеше натуиш, сега воъбще не ги гледам, без нея. Песни като Die Allive, I walk alone, , Victum of Retual. I feel Immortal. 500 letters и т.н. са класика, а Найтуиш нямат участие в тях.

1

Почитател

преди 7 години

Голям фен съм на Найтуиш! Но Таря в соло, без групата Найтуиш е като глава без тяло!