7

Анонимен

преди 7 години

И най на края една добра новина

6

Анонимен

преди 7 години

"Само не ми е ясно,защо след като се знаеше,че трансплантацията на може да бъде извършена тук детето не замина?"Щото после ако се окаже, че е можело да бъде оперирано тук, ще им съдерат кожата на "комисийката" да върнат разходите. Презастраховат се.А отделно - аз съм против да се плаща за това лечение от общия фонд, в който и аз внасям. Пак казвам - за майка ми - редовен платец - нямат 40 лева да отделят за патерици, за байрямарчето ще отделят няколко стотин хиляди.И пак няма да стане човек.

5

321

преди 7 години

Защо беше необходима лекарите от Правителствена болница да се пънат, че могат да го оперират, ката се знае, че никой в България не е способен да направи такава трансплантация. Нивото на лекарите ни е много ниско и не напразно всички пациенти имащи средства бягат в Германия, Израел и Турция. В Турция даже инвитро специалистите са на светлинни години от нашите търгаши и всички по-заможни бг. двойки там се лекуват. Не че тук е по евтино, просто толкова си могат лекарите и главната им задача е да пр

4

Сократис

преди 7 години

Това дете е дошло на този Свят с няколко вродени аномалии,които сами по себе си го инвалидизират и без допълнителните бъбречни усложнения.Да,жалко е,че трябва да води непълноценен живот изпълнен с мъки,но защо е така...Кой и кога ще обърне внимание защо в 21 век се раждат дефектни хора?Генът идва от родителите които в болшинството от случаите са сами виновни за недъгавото си поколение което после хем само се мъчи,хем виси на плещите на държавата и то безрезултатно...

3

Анонимен

преди 7 години

и защо трябваше да го забавят? за да не си признаят,че в БГ вече няма кадърни лекари,или за да усвоят парите за него още тук ? дано се оправи детето ! ще е добре и да научи български,да стане някога лекар и то!

2

Анонимен

преди 7 години

Наистина трябва да замине за Германия -за Освиенцим или Треблинка !

1

Макс

преди 7 години

Слава богу,най накрая добра новина!Чудя се обаче на родителите,които не възпитават децата си в български ценности,а в същото време искат от държавата да направи максимума за тях.Това дете дори не проговори на български,това имам в предвид.Вероятно просто не го знае.Където и да отидеш в чужбина,когато си легален ,за да почнеш нормална работа изискваща ценз ти искат да знаеш езика им...тук дори тези които се водят българи,не че не знаят ,а не искат умишлена да учат децата си на това.