180

Симеонов, явно си

преди 7 години

МНОГО ПРИСТРАСТЕН към БКП/БСП:1.Според теб е по-добре да си бяхме стояли при социализма,СССР, а сега с БСП ще лобирате за ПУТИН.2."Трябва да спрем да робуваме на личностите,опарихме се неведнъж от Иван Костов, Царя и, ще ме извинява, г-н Борисов", добави Симеонов." Костов беше НАЙ-ДОБРОТО, с ЦАРЯ не можеш да се "мериш", а Борисов има ХАРИЗМА, Авторитет в ЕС, вече му имат ДОВЕРИЕ! А за правителствата на БСП не казваш нищо?За провалите им?3.Твоите 'СЪВЕТИ" са ВРЕДНИ, КОВАРНИ за стабилността на

179

Красота и бъдеще

преди 7 години

Шоково поскъпване на стоки и услуги ни очаква! Хлябът става 1.20 лв.Токът поскъпва с 40%, ако Брюксел ни спре тецоветеНа Валерката децата в САЩ, на Каракачана в Лондон, на Разбойко в САЩ, Нинов, Цачева - САЩ, Петър Стоянович - тоже, Плугчиева - Германия, Софиянски - Лондон, Дянков - САЩ и незаконното в Лондон. Да продължавам ли? Голяма *** сте дегенератите дето гласувате за всички тези.

178

ognyanz

преди 7 години

Ясно е, че без ОП правителство няма как да се направи. Така че Валери Симеонов е в позиция да поставя условия, независимо дали това на гербаджиите им харесва.

177

probi

преди 7 години

"...Той каза, че ако се стигне до коалиция между Патриотите и ГЕРБ, те ще искат Бойко Борисов да отстъпи поста си на премиер...". Ха, да не би Симеонов да се САМОгласи за премиер?Не ставате, Симеонов! По много причини!Или не си давате сметка за това?

176

1

преди 7 години

Днес е рождения ден на най-големия български политик на прехода ,д-р АХМЕД ДОГАН,ЖЕЛАЯ МУ МНОГО ЗДРАВЕ И ДЪЛЪГ ЖИВОТ.

175

иво

преди 7 години

Ужас , тоя да не се гласи за министър-председател , есента пак избори и ще се изчистим !

174

Анонимен

преди 7 години

Оправията тук е само Маковей с 10 прокурори от Румъния и 1000 полицаи от спец-частите на Германия.Бившите казарми да се преустроят на ЗАТВОРИ и .............бой по тая крадлива сг,ан.Да видите как за 1-2 години всичко ще се оправи.

173

Анонимен

преди 7 години

начи бе, то си е нарисувано правителството - Герб-Бсп широка коалиция, без патриоти, те не спазват законите и създават напрежение, ЕС не ги брои, и аз! айде, от понеделник сериозно, патриотите на границата, другите в парламента! то гарелов не пее вече в "градския ..", па патриотите и радикалите ли! збогом, както викаше един култ.мин., който има деца да си ги гледа!

172

има и други начини

преди 7 години

Другарю Симеонов, има и други начини за самозадоволяване, отколкото да биеш бабички.

171

Ще перефразирам

преди 7 години

Няма как хора, на които децата им живеят на 10 хил. км и на които им се изпращат стотици хиляди евра или долара годишно оттук за образование и живот, да бъдат "патриоти". Те са си просто едни маскирани далавераджии и схемаджии. В Румъния такива около 600 бройки вече търкат наровете. Там обаче Чаушеско го гръмнаха по ТВ.

170

Аз

преди 7 години

Спрете му коката на тоя, че незнае какво говори!

169

Анонимен

преди 7 години

Далаверко, докато ни занимаваш с тъпизмите си - токът от 1 април скача с 12% , а не с обявения 1 %.И лошото е, че това не е първоаприлска шега.Как би коментирал решението на коалиционните си партньории какво мислиш че ще кажат хората, които те избраха за *** ?

168

Анонимен

преди 7 години

А ако децата им учеха/живееха в Москва или Петербург- това какво би доказало?

167

спонсор на МВР

преди 7 години

Симеонов зов: Да бием българо-турските бабички по главите, с чантите им.

166

Патриоти

преди 7 години

На Валерката децата в САЩ, на Каракачана в Лондон, на Разбойко в САЩ, Нинов, Цачева - САЩ, Петър Стоянович - тоже, Плугчиева - Германия, Софиянски - Лондон, Дянков - САЩ и незаконното в Лондон. Да продължавам ли? Голяма *** сте дегенератите дето гласувате за всички тези.

165

Анонимен

преди 7 години

"Симеонов е син."Чий?

164

Анонимен

преди 7 години

Спокойно има добро решение. Има и изход от ситуацията...Терминал2

163

Анонимен

преди 7 години

До 194.За цвят.Симеонов е син

162

Анонимен

преди 7 години

Симеонов тва да не иска да бяга от отговорност да се седи и да се дава акъл от страни всеки може. Да влизат в управлението с тяхни министри защото там е голяма част от същинската работа всичко друго е бягане от действителните проблеми.

161

Анонимен

преди 7 години

къде е хидраинджинерина бре партийци