74

Асен

преди 7 години

Добрината се наказва .1989 г. не избихме комунистите агенти като в Румъния и те онагляха .Всичките депутати станали.Сега ще на морят с глад, така ни се пада на българите .....

73

Анонимен

преди 7 години

Османе,че то имаше едни хора,които бяха на първа линия при Доган,а сега са на първа линия при ГЕРБ.Та каква е разликата?

72

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, че пенсиите са по-високи в Албания. Бих се изненадал ако не са.

71

Анонимен

преди 7 години

Предпочитах да бяха се съюзили с БСП,но и с ГЕРБ да са не е зле,въпроса е,да са във властта и защитят българските интереси.А който плюе против патриотите и ВМРО не е българин,а ***.

70

Андрешко

преди 7 години

Нали нямаше да има агенти на ДС в парламента и министертвата,а простия електорат избра за премиер доностника Буда,а той ще направи свой министър друг доностник Дончо или Иван. Как ще обяснят пишман патриотите хвърлените пари за строителство на ограда срещу идващите сирийци,а сега заедно с Герб ще ги посрещат и разселват из България без това да им е искал ЕС,а според таен договор между Борисов и Ердоган.

69

агент

преди 7 години

Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".

68

статистика

преди 7 години

Каракачанките на Борисов се увеличиха с още една Честито българино

67

ТОЗИ КАРАКАЧАНОВ

преди 7 години

НЕ БЕШЕ ЛИ АГЕНТ НА ДС??Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".Вербоващият офицер на това *** е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ , АМИ СЕГА ШЕСТАЦИТЕ НА МИТЬО ГЕСТАПОТО ДА НИ ПРЕДЛАГАТ НОВ ТЕХЕН ВЪЗПИТАНИК /агент Иван/АЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен....що за бандитска тайфа сте гласували за брата на Ердоган ,цензурирал Пайсии ,Ботев ,Вазов и поругал могилите на избитите българи през игото с ,,владичество и съжителство ,,подарил на Турция ,Турски поток,АЕЦ и приютил исламските ,,бежанци ,

65

Анонимен

преди 7 години

Каракачан джамбаз Сидер османлията! Малий що за бандитска тайфа сте гласували да им се невиди!

64

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен100.....заради повишените цени на тока от алтернативни източници - Сиреч -източниците ,гарантирани от ГЕРБ- БКП...

63

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен110Вярвям че не си толкова про.ст на колкото се правиш Поскъпването идва от ,,повишените цени на алтернативните източници на енерго източници ,, НАЛОЖЕНИ ОТ КОМУНИСТИ- ГЕРБ ПРЕЗ 2011 - 2012 ГОДИНА .ОТ БЕЗУМНИТЕ БРЪЩОЛЕВЕНИЯ НА,, САЧМАТА ОТ БАНКЯ,, ЧЕ НЕ СМЕ ИМАЛИ НУЖДА ОТ ЮЖЕН ПОТОК .От мантрите за ДЕВЕРСИФИКАЦИЯ ,от мантрите за ХЪБа...Сега Комунисти -ГЕРБ ще пър.дите в ХЪБа и ще го пълните с газ .

62

Анонимен

преди 7 години

ЩОм този от снимката стигна до там, че да управлява държавата...нямам думи.Но...гласоподавателя си заслужава съдбата.Сега, поскъпване на газа от нашите приятели-руснаците..поскъпване от там на всички останали стоки.Поскъпване на тока...отново от братята руснаци и техните представители тук- комунисти и Пеевски...и гласоподавателя, отново ще остане с пръст в уста,И най-вече...ще е сигурен, че демокрацията му е виновна :)))

61

Караааам колело

преди 7 години

Караааа Качан иска пари щото туй шкембе не е от солети.Караааа Качан като стане министър едно ядене ще падне. На 10-тия ден ще викат линейка да му промиват стомаха. Този е пътник. Холестеролът му е на макс. Панкреас и черен дроб - леш.ТОЗИ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВА ПРИНУДИТЕЛНО. МИНИСТЪР НАД 70 КГ. Е ЖИВА ПРОСТОТИЯ. ТОЙ ЩЕ РАБОТИЛИ ИЛИ ЩЕ ХОДИ ПО БОЛНИЦИ ДА СЕ ЛЕКУВА.МИНИСТРИТЕ ТРЯБВА ДА СА ЗДРАВИ ХОРА - ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ.ТОЗИ НЕ ГО ОСЪЗНАВА НО С ТИЯ КИЛЦА ВЕЧЕ И КОЛЕНЦАТА КАТО НА БАТ

60

Доган

преди 7 години

Малко не му достигна на митю пишова да стане министър цццццц

59

Анонимен

преди 7 години

Патриотарите отдавна нямат нищо общо с някогашната АТАКА, нито пък имат нещо патриотско в себе си! Ако бяха останали на позициите си от 2006г. и бяха продължили да бъдат против всички системни партии, най-вероятно щяха да спечелят абсолютно мнозинство! Те обаче от 8 години не са излизали от управлението - първо с ГЕРБ, после с ДПС и БСП, след това пак с ГЕРБ и сега с цялата си наглост искат пак с ГЕРБ! Преди време се говореше че ДПС преяжда с власт, сега същото може да се каже за патриотарите

58

Смях

преди 7 години

1. Веднага да подмените министерския стол със СЛОНСКИ. Тоя на снимката - има шкембак голям, а дупенцето му е ГОЛЯМОООООО.2. До новия мин. стол сложете линейка с лекарски екип. След обяд да са готови да му изпомпат от шкембака ТЕЛЕТО, което е изял.3. Намерете и по-яки журналяги, щото тоя лато им легне отгоре преди ИНТЕРВЮТО ще падне такова блъскане, че от шкембето му ще се разтресе парламента.

57

Доган

преди 7 години

Може и още как.сидеров мин.на културата

56

Войн

преди 7 години

Това патриоти ли са? Направо ще ме скъсат от смях. Шоуто започва още откакто се създаде Атака, а сега направо не е за вярване. Валери Симеонов създаде Атака, заплю я и сега се обедини с нея. Няма по-голям цирк от това. Преди Симеонов критикуваше Атака, че управлява с ДПС, а сега заедно ще управляват с ДПС. Голямо шоу.

55

Анонимен

преди 7 години

Патриотите, РБ и ГЕРБ раздадоха казармите на бежанци заради евро фондовете.