210

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България "Изборът на хората" 04.05.2017г.пл. "Народно събрание"Стига са се подигравали с народа!Ти решаваш!

209

Ясен

преди 7 години

Кабинет, който беше сформиран да подготви идването на власт на БСП и не изпълняваше основните си по конституция задължения. Сега след, като стана ясно, че това няма да стане, вече е вреден за държавността с безумни решения, кадрувания, инициативи и т.н.

208

Анонимен

преди 7 години

Evala lila pavlova taja sa dezata na komunjagite

207

Анонимен

преди 7 години

Radev kak posvoljava6 na edna debelana ot komunist.sem.sega gerb da ti gobori i u4i kakvo da pravisch ti si president na bg a tja e ok saschtoto boiko i e sad garba kolko komisiona pavlova e vsimala kak sabogatja koi ja proverjava pavlova

206

Въпрос?

преди 7 години

Червени каскети, абе как така когато спечели Радев изборите те не бяха фалшифицирани, а сега като печели ГЕРБ те станаха фалшифицирани?

205

аха

преди 7 години

педерал

204

Анонимен

преди 7 години

До гост Как спечели ли ? Президентски избори - 6 834 278 избиратели Парламентарни - 6 533 828 ЦИК печели изборите !

203

Анонимен

преди 7 години

До аргументи и факти ГЕРБ не печели . ГЕРБ е назначаван ,,служебно ,,от кукловодите на демокрацията ,като винаги има бушони за изгаряне . Сега бушонът е Патриот.Явно ГЕРБ е изчерпан, щом се опряло до вчерашите както ги наричаха в Брюскел - ксенофоби расисти,популисти и т.п.Безумие прикрито зад демокрация . Най-мразените от Брюксел -утре в правителството на България. И Брюскел ,,нямял нищо против,,Отидоха демократичните ценности в канала - плюха върху тях .,,,Демократи и ксенофоби ,,- Пфуу!

202

Анонимен

преди 7 години

Де юре Генералът е Президент, но де факто си е за казармата !

201

Хм

преди 7 години

До Мдааа....Мога да ти отговоря като гласувал за Патриотите.То е явно,че не ги бива,ама едната идея ми беше,като видят другите партии,че народът е зажъднял за поне малко патриотизъм от тях,да се коригират в тая посока.Е доста е илюзорно,ама к'во пък.Другата идея(по-реалистична) беше Боко да бъде принуден да прави с тях коалиция и те да му вземат здравето!На път е да стане,ха-ха!

200

Хм

преди 7 години

Що ли *** толкова гербавите?Нали ще направят в най-скоро време правителство,ще си вземат пак властта от която избягаха.Какъв им е проблема?Е,малко ще им побелеят главите от исканията на Патриотите,ама какво толкоз!Колкото и избори да има-все няма да имат самостоятелно мнозинство,даже няма и да го наближат.А Волята на Аптекаря се оказа слабовата и по-силна няма да стане...Така че да не говорят глупости,а да правят нещо,има и други варианти за правителство и то без тях!

199

-

преди 7 години

Свинетка има имен ден. Честитутка!!!

198

Негър Скиор

преди 7 години

Ако не беше Лукойл да даде пари на ГЕРБ да купуват гласове, сега децата на Слугите в БКП като шофьори, сервитьорки, перачки, гладачки, щяха да са трайно безработни като онзи мошеник от Мадрид. Питайте Мутрата.

197

Анонимен

преди 7 години

Какво искат от Радев? Да им върне топлите местенца ? Не че БСП не действат па същата схема и двете партии са скачени съдове . ГЕРБ как кадруваха в образованието и то хора които са на светлинни години от това да изградят действащо образование всички назаначения по тяхно време на ключови места в този сектор с идеята да се приеме и защитава на всяка цена безумния закон на Дамянова хора с изключително слаб опит в реалната образователна среда ,но Боко и писа -6

196

анонимен

преди 7 години

До АнонименПРАВИТЕЛСТВО ЗА 1 МЕСЕЦ----БОЍКО ПАК ЩЕ СДАВА ВЛАСТА ИСКАЍКИ МАЖОРИТАРНО ГЛАСУВАНЕ КОЕТО ЗНАЧИ НОВИ ИЗБОРИ ПРЕЗ ЮЛИ СБОГОМПАТРИОТИ И НЕВОЛЯ

195

аргументи и факти

преди 7 години

Патриотите са най-големите *** и продажници.ГЕРБ е най-мразената партия,която въпреки всичко винаги печели.Президента не става за тая работа.Трябваше да изберем Цецка,въпреки миналото и и външният и вид.Десните са бивши леви,които са се хванали за гушите като племената в Ирак.Корнелия падна от коня.Бойко ще бере ядове с международното положение,бежанците,цените на стоките,парното и токът.Парите от Брюксел свършват,а пари от другаде няма.

194

БЪЛГАРИН

преди 7 години

До гостЗА ГЕРБ ГЛАСУВАХА СИНДИКАТИТЕ И РАБОТОДАТЕЛИТЕ--РОБОВЛАДЕЛЦИ РАБОТНИЦИТЕ В ГОЛЕМИТЕФИРМИ --СЪЩО ПОД ЗАПЛАХА ОТ УВОЛНИНИЕ НАРОДА НЕ ИСКА БОРИСОВ И ТОЍ ПРЕКРАСНО ЗНАЕ ТОВА ЗАТОВА СИ НАКУПИ ПРЕДВАРИТЕЛНО СИЛИТЕ НА ДЕНЯ ---СИНДИКАТИТЕ И РАБОТОДАТЕЛИТЕ НА СБИРКА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ---22 МАРТ

193

да

преди 7 години

Президентът Радев е истински защитник на интересите на България !!!!Целият български народ го подкрепя за ужас на предателите и враговете на страната ни !!

192

Анонимен

преди 7 години

С две думи ...... ЛИЛЯНА ВИКА - НЕ МИ ПИПАЙТЕ ПАРИТЕ ! ТЕ СА СИ САМО МОИ !!!

191

Анонимен

преди 7 години

ЛИЛЯНОО 100кинта гепи за винетките, да се скриваш при Фънда и Борисов !!!