42

бай ганю

преди 7 години

До Анонименя обясни кво им е самото?все едно викаш за футболен отбор

41

бай ганю

преди 7 години

квото и да прави не може да върне тази сбирщина на властв опозиция си им е добре ще лаят срещу по малкото зло герб и до там за друго не стават хората с манталитет от 70-те год.

40

Анонимен

преди 7 години

Тази женица дали наистина се взима на сериозно или просто изпълнява нечии нареждания?

39

Анонимен

преди 7 години

Ако не си морален,не трябва да се занимаваш с политика,но в България е обратното.А за 50-те милиона ако имаше прокуратура,одавна да се е задействала.Но изглежда от там се страхуват,че ако се разровят много ще замирише и то не само от тия 50 милиона,а от милиарди.Затова не смеят да пипат.

38

Анонимен

преди 7 години

Абе друго си е да носиш чанти за 20 хилядарки,да харчиш безконтролно милиарди за саниране и асфалт и накрая за благодарност да те назначат за председател на европейското пр-во като отличник по прахосването на евросредства и такива от бюджета.Звучи някак си много европейско,нали?

37

анонимен

преди 7 години

*** Нинова един ден ще стане министър прецедател на България но това може и скоро да се случи а може и догодина по това време защотото тя казва истените който се случват в България тя единстенея политик който аз харесва Но българина този път трябва да си направи така сметката за кого гласува

36

Анонимен

преди 7 години

Не ни занимавайте с червените , не ни интересуват селските им седенки и кавги.

35

Анонимен

преди 7 години

Как върви отстрелът другари? Гърмят ли по вас? Залягате ли? Стреля ли добре човекът на Костов?

34

Един от Северозапада

преди 7 години

Татяна Дончева бе права, в едно нейно интервю. Тя каза, че Борисов и Нинова много си приличат по едно-гледат веднага да премахнат всяка заплаха вътре в партията, която им клати столчето, или са непослушни.Те чуждо мнение не търпят, или си с тях, или вън.Само погледнете министрите на Бойко-до един са послушни, като лакеи, безхарактерни, без мнение.Пример-Цачева, другите жени министърки.При корнелия има същата логика. Те не мислят за държавата, както и да ни убеждават, а за товада изкарат 4-те го

33

Анонимен

преди 7 години

Смешното е че червените тролчета си мисляъ че могат да променят общественото мнение като пишат пълни простотии в коментарите а истината е че просто се надлъгвате един друг и си мислите че някой ви вярва

32

Комунист

преди 7 години

Ние бившите Комунисти си направихме дясна партия и я нарекохме Герб и изметохме всички десни партии на бунището сега сме най дясната партия в България и Европа!

31

Анонимен

преди 7 години

Герб са вредни за България и народа си и полезни на Брюксел и световната банка даже и на Ердоган

30

Анонимен

преди 7 години

Само Генерал Радев и Владимир Путин другото е Лешдобро утро българино

29

Анонимен

преди 7 години

Давай Нинова изгони Гербаджиите от БСП вредни саа пък в Герб е пълно с Комунисти та8

28

иван

преди 7 години

Стани да седна , ама ще има недоволни мафиоти и като се почне с едни кирливи ризи , та край няма да има !

27

Анонимен

преди 7 години

Dobre raskri dalaverite striitelstvo pavlova 50 miliona gi nama eur kade sa 50 miliona pavlova koga schte kaje ministerka sa ismisleno ministerstvo a 50 miliona gi nama zazarov da kaji

26

sofeto

преди 7 години

Така беше преди, така е и днес на "пленум". Комуняците си направят шушу-мушу и на некой от своите му резнат главата!

25

ист

преди 7 години

Нинова е терминатор, достойна ученичка на Костов.В бюрото ще останат само млади гъзо лиз ци.Нинова и избрала пътя нагоре, който води надолу.Милионерите он БСП да ги прибере МВР.

24

u4en

преди 7 години

Браво Корни ! Само оскотелите и оглупели от мизерея партийни членове на ПАРТИЯТА не новият курс : "Корнелия - милионер....партийният член - оскотел" ! А пътят е очертан от серГея - пост в Европа...и заслужени старини в САЩ - Калифорния !

23

Курнелия лицемерка

преди 7 години

*** е изпратила сина си в САЩ, а иска да набута България в ръцете на изостаналата путинова Русия...