15

Анонимен

преди 6 години

До БогдановА по-добри намерете и прочетете книгата на Борис Николаевич Поршнев "За началото на човешката история". Уникална книга, само библиографията съдържа повече от 600 цитирания!

14

До №14

преди 6 години

До 1Дарвин не се е сринал. Всеки път при намиране на неизвестно досега звено от еволюцията започва ликуване - "...нали ви казвахме, че Дарвин не е прав!".За мен нещата стоят така - едни хора са произлезли от някакъв примаt, а други са направени от кал...

13

Жо

преди 6 години

АКО ПРЕДИ милион години се е появил само двама човеци и годишният прираст на човеците е само 1 процент, то днес населението на Земята няма да е 9 000 000 000, а трябва да е невероятно число с поне 27 нули. И това е при най-малкият възможен прираст /разликата от родените и умрелите всяка година/.

12

Анонимен

преди 6 години

Когато Българите и Македонците са развивали цивилизация, европейците са се вряли в ей таквиз пещери!

11

шматка

преди 6 години

На зъба имало 4 резки но не знаели защо са направениБудалиТова означава че Боко е изкарал пълен мандат бе.Затова са го съхранили по този начин за идните поколения.

10

1

преди 6 години

Прави са 8, 11 и 12. Дарвин отдавна се срина и го четат само в училище. Да ми обясни "професора" находките по нашите земи от преди повече от 7 млн. г. и да спре да ни прави на дарвинистчета

9

Верен читател

преди 6 години

Тези поселения в пещерата Козарника са далеч по-млади от онези, които бяха открити в местността Азмака край Чирпан на 7,25 млн. години, следвани от други на 7,175 млн. в местността Пиргос Василис на юг от Атина в днешна Гърция. Така че Балканите са били населени далеч преди да има поселение в Африка или където и да било другаде.

8

Герчо с тамбурата

преди 6 години

До д-р Лики .Това,което е намерено в Африка са останки от ,,маймуни,,а не от човек.Първите находки от ,,човек,, в света са намерени край днешното село Градешница.,, Хомо сапиенс сапиенс Градешница Б,,(да се чете -България , а не бЯЛКОВ)

7

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕвропейско ДНК - в статията става въпрос за неандерталци, ти говориш за ДНК проби вземани от хомо сапиенс и то малко преди и след периода на ВПН. Като нямаш представа от епохи и не правиш разлика между класификациите в човешкият род, по-добре не пиши глупости.

6

Анонимен

преди 6 години

ТАЗИ ЛИБЕРАСТКА ИЗМАМА,ЧЕ ХОМО САПИЕНС Е ДОШЪЛ ОТ АФРИКА Е ВРЕМЕ ДА ПРИКЛЮЧИ,ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ,ЧЕ ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ КРИЕ И СЕ ПРОБУТВАТ ТАКИВА НЕО-ЛИБЕРАЛНИ ТЕОРИИ,ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ ПЪРВИТЕ ХОРА БИЛИ В АФРИКА,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ТЕМАТА ЗА АТКЛАНТИДА Е ТАБУ И ВСЯЧЕСКИ СЕ ОПИТВАТ ДА ПРИКРИВАТ И ДА НЕ ГОВОРЯТ ЗА МНОГОТО СКЕЛЕТИ НА ГИГАНТИ ПО 3 И 4 МЕТРА КОИТО РЕДОВНО СЕ НАМИРАТ ОТ АРХЕОЛОЗИ КАКТО В БЪЛГАРИЯ,ТАКА И В ДРУГИ СТРАНИ ПО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕТО.

5

Анонимен

преди 6 години

От нашета група са били винаги изправени и работещи човеци.

4

д-р Лики

преди 6 години

Най-древните останки от човек са намерени в Африка - това е научен факт! Всеки кандидат-учен,който иска да блесне втрещава света с "уникалните" си генетични открития. С разни "анализи" на ДНК ни направиха почти марсианци, но истината е друга.

3

Богданов

преди 6 години

Намерете и прочетете книгата ,,Началото,, от Георги Бялков.

2

Турист

преди 6 години

В Северозападна България има толкова много обекти, който си струва да се посветят. Обаче малко хора знаят за тях. Жалко

1

хаха

преди 6 години

новини,тип македонски,утре слънцето няма да изгрее ако не сте вие,нещастници