38

Lea

преди 6 години

Не, статията не е зле преведена. Преди да осъждате нечий труд, потърсете малко, а не се оставяйте в сянката на невежеството. Преди дни човек съобщава, че иска да Стреля по урагана. Да, обаче много взимат думите му за фикс идея. П.П. Има разлика между "shoot" без предлог и "shoot at" ;)

37

Анонимен

преди 6 години

"Не стреляйте по Ирма". Хм... Вярно, че гугъл-преводач е по-евтин от квалифициран и адекватен редактор, ама понякога стават сакатлъци. Камелия, shoot означава както стрелям, така и снимам, мойто момиче. Ако го знаеше, можеше да схванеш смисъла на новината. И да не излагаш себе си и сайта. Ако това за вас има значение, де.

36

Анонимен

преди 6 години

ИРМА Е КАТО КИМ ЧЕН УННИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ СРЕЩУ ТЯХ.

35

Анонимен

преди 6 години

Поредната зле преведена статия с Google translate..... Да кажа на умниците преводачи че са имали на предвид правене на снимки с фотоапарат, shoot, a не стреляне...!!!

34

Анонимен

преди 6 години

Брей, как се забавлява *** заради ФБ група с 80 хил американски идио.ти. все едно самият той пращи от мозък. Колко ли български идио.ти можем да преброим във ФБ във всякакви чалгарски групи? Много по-голям процент спрямо броя на населението в сравнение с американците

33

Андрешко

преди 6 години

Ако Ким Чен Ун беше хвърлил водородната бомба в окото на урагана можеше да стане нещо,но с пушки срещу ураган не става нищо.

32

Анонимен

преди 6 години

И кво за Бойко? Кво му е? "Сирма" ли ще го кръстиш?

31

Анонимен

преди 6 години

Какво ни интересува тайфуна във Флорида, американците не знаят къде е Европа, камо ли България, нашите тв канали пълнят новините само с репортажи ( и то от US телевизии) за този тайфун.А за тайфуна от управленивто на бб и дума не се обелва....

30

Анонимен

преди 6 години

Вие пък, не видяхте ли как се е събрала група от над 60000 души дето са пуснали вентилатори и компресори по компас "с цел да издухат" урагана....такова разхищение на ел енергия и ресурс, че чак акъла не ми го побира!!

29

мизерник

преди 6 години

а съм си събул обувките ,а е настъпила екологична катасрофа.в комбинация с тайфун ,издуших щатите.ами ако си събуя и чорапите ,края на света идва.

28

Анонимен

преди 6 години

Ама тия *** наистина ли мислят да стрелят по вихрушка бе???И някои ще ми разправят че били най-развитата държава, ХАХАХАХАХАХА

27

Гол Ям Праз до мома

преди 6 години

Благодаря ти, мома! Олекна ми!

26

Анонимен

преди 6 години

До момаМръсница.

25

мома

преди 6 години

До Гол Ям Праз Харесвам голям...праз. С пола съм, но все ще измислим нещо. Хайде, местя. Ти си наред!

24

Анонимен

преди 6 години

Хората се забавляват. Стига глупости. Повечето от вас и въздушни пушки нямат. А си е забавн0о да се гърми. Само че по конкретни мишени, а не по вятъра. Все едно да се подиграваш на феновете на някоя поредица, че си организират срещи. Или че геймърите си организират турнири. Всеки се забавлява според възможностите. Оръжието не е от евтините забавления, а в България не е и от достъпните. Предполагам, това е причината на неразбирането ви.

23

ss

преди 6 години

само *** хамериканец може да измисли такова нещо !

22

Гол Ям Праз до мома

преди 6 години

Мога да ти дам да преместиш моя в твоя крачол, така де, да се комбинираме. Ти нямаш какво да местиш, но искаш да местиш, аз искам да местя, но нямам крачол. По-добре е това с местенето, отколкото стрелянето по Ирма.

21

Това са пиндорси

преди 6 години

Какво искате от нация от убиици с мозъци от ханбургер,не ка стрелят по облаците....

20

Обаждане в участъка

преди 6 години

- Ало, полицията ли е? Изпразних един пълнител по Ирма и сега като пийна вода теча като пробита лейка! Това, нормално ли е, а, полицай?

19

Берлин

преди 6 години

В Кий Уест много ми хареса. Имаше един бар, в който всички са голи.