195

Сталин

преди 6 години

И, така. Докато сме в гей клуба наречен НАТО, самолети няма да има, армия няма да има,а за държава да не говорим. Решенията ги взема Чичо ви Сам, а не наще ***, не разбрахте ли? На Чичо Сам България му не требе,а му трябват мишки с промити *** мозъчета като Вас, като пушечно месо да воюват с руснаците за да не гинат с хиляди на ден, трансгендерите и наркоманите наречени ЮесАрми. Е да ама братушките нещо напоследък станаха много трудни за убиване. Така че ЖАЛНА ВИ МАЙКА.

194

Сталин

преди 6 години

"Компания МиГ спасена от фалит с нашите пари....." Бе ти с какво се напуши още от обяд бе братле?

193

veritas

преди 6 години

Какво се чудите - двигателите на миговете са "ремонтирани" в русия. Върнати са без всички документи, окомплектовка и датчици. Компанията "МиГ" е спасена от фалит с нашите пари и в замяна имаме непригодни двигатели и пилотите не смеят да летят с тях. Все пак са пилоти, не самоубийци. Всички, които трябва знаят за скандала, ама го покриват и замазват.

192

Анонимен

преди 6 години

Руската агентура начело с льотчика Радев работи на пълни обороти и трябва да бъдат съдени за държавна измяна и интерес на чужда държава-Русия.

191

Анонимен

преди 6 години

Тези "пилоти" са за дисцип!

190

Трак до вихър

преди 6 години

Тука става дума за пилоти на самолети , а не като тебе на каруца.Аре диий и към факултето , твойто гето.

189

Сталин

преди 6 години

Добре де, пък като толкова ги нещете тия МиГ-ове, що не ги бракувате....и на търг. Веднага налазвам един на промоция, да си ходя на Монте Карло всяка година на ГранПрито. За 20-тина 30 минути на мксимал и тук таме форсаж и съм там.Че ми писна да се влачим с бугатито по Тея магистрали.

188

Вихър

преди 6 години

Аман от такива комплексари, като тази БурГЪЗка батка!!! Браво момчета!!! Пилотите сме от друго тесто забъркани!!! Ние сме отговорни, честни и от *** акъл не вземаме!!!

187

Сталин

преди 6 години

А, дали Хартман или Кожедуп , Ралл или Покришкин са ги плещили такива, като наще натовски соколи "Аааа... днес не летя, психонепригоден съм." Алеле Мале, дупка в черепа пред строя и друг се качва на Як-а или Месера и газ......нема 6-5. Мересиев без крака е летял и ги е правил дармадан.А сега ТУРСКИ Ф-16 щели да ни пазят от РУСНАЦИТЕ. Бе, вие с какви *** се друсате, БЕ, ХОРААААА........???!!!!!

186

Сталин

преди 6 години

А, бе така като гледам огромно количество хора въобще не осъзнават и хабер си нямат, какво точно се случва не само с държавата а и с всички нас.Опс..... държавата ли казах......? Както и да е, блазе им на тия хора. Аре, много ви здраве от дядя ви Вова.

185

Сталин

преди 6 години

Да сте живи и здрави всички които пишете тези коментари. Такива бисери има......ха ха, смял съм се със сълзи. Авторите на някои от тях задължително трябва да сменят дилъра.А относно пилотите....... думи нямам. Какво означава: "Г-н командир, ми днес няма да летя щот' съм в цикъл, а пък колегата сутринта близни в *** две големи акита по кило и двеста едното и сега е в след родилен стрес, та сме лекинко непригодни, а и тати каза че ще ми купи грипенче ама друг път." Е нема такова ПАДЕНИЕ.

184

Анонимен

преди 6 години

и народа иска оставкаа-твоятааа !

183

Андрешко

преди 6 години

Ако има някой,който да бъде обвинен в държавна измяна това е Лютви Местан и неговата партийка ръководена и финансирана от Турция,но за нея не се повдига въпрос.

182

Анонимен

преди 6 години

Погледнете му физиономията на тоя нестрелян чакал....в държавна измана са политиците, като Боко, ЦЦ, Каратачанката, тая малка главичка с малка мечтичка и другите такива. Саботират българската воиска, военни и целата държава и народ!Наи малоумното нещо е да обвиниш военните след като държавата не поема отговорност за сигурността. Няма сигурност в битовата обстановка, битова престъпност до гуша и сега във военните САБОТАЖ...ПОЛИТИЦИТЕ СА САБОТАЖНИЦИ И ИЗМЕНИЦИ!

181

путю

преди 6 години

Закривай. Не ВВС, дръжавката

180

Шайка

преди 6 години

Бай и бае Далавери (ШАЙКАпо А.Т.) , летците не искат да летят защото имат малък "нальот", а и се бунтуват защото няма на какво да летят....., а защо имат малък "нальот" защото има само седем изправни самолета. От тези 7 самолета, 5 са само с два-три часа нальот. Едно вдигане на дежурство за един час и това означава, че трябва да се спрат тия самолети...... а защо няма здрави и читави самолети, защото ти бае си на власт 3(три) НЕзавършени мандата и близо 8-9 години водиш нацията към...... , а и ти бае Далавери вече си съучастник!!!!Това значи, че ти бае лично си виновен и

179

Анонимен

преди 6 години

До Прецедентът РадевАбре ***. "Шефа" е министъра, те определят и разпределят парите в съглашение с премиера. Радев кога е бил министър бе мишок смешен.

178

naco

преди 6 години

А,за ЕДИНИЯТ РЕД БОДЛИВА ТЕЛ по границата ни,КАКВА ИЗМЯНА имаше ,другарЮ Симеонов????

177

А защо?

преди 6 години

А защо Симеонов не се вози на Волга от 1986 г. ?

176

Анонимен

преди 6 години

Радев стана президент точно заради неуредиците в авиацията и наглите приказки на Кооператор Ненчев!