166

Венци Георгиев

преди 6 години

До Русофилски лъжиТова е ***! Значи Левски и Ботев и другите са загинали напразно, да бяха си стоели мирно и тихо и щяха след 100 години да са в нова държава - султанска губерния!Всичко има граници, ти българин ли си!

165

Венци Георгиев

преди 6 години

Като обичаш Полша, *** в Полша! Най-мързеливите в Европа, през соц.време бяха наводнили България с разни кремове, Бич Можи и др. ***, сега се вземат много насериозно, най-великите в Европа, скапани католици.

164

Анонимен

преди 6 години

Луганск не е Украйна. Освен ако украйне е Русия. Само тогава и Луганск може да е Украйна.

163

demograph

преди 6 години

И къде е опитът за преврат в Украйна. Аман от руламисти джурналисти. Ясни сте като бял ден. За рубли денят в нощ превръщате. Няма вече място което да не вони на махорка...

162

Анонимен

преди 6 години

Пълна простотиия е тази статия и много далеч от истината. Научете се най-после да вниквате в това, за което сте решили да пишете. То бива журналистическа некомпетентност, но тази статия слага нов рекорд.

161

Румен

преди 6 години

Тия и след 100 години ще са на същото положение... военни дрехи,автомат и кал до ушите.Също като Северна Корея.

160

Polska

преди 6 години

Обичам братска Полша, няма да ги обиждате, те са достоен народ. И на Нацистите се опълчиха, и на СССР се опълчиха и сега на ЕС. Дано Украйна се справи с кризата, много е тежко да имаш обща граница с Русия. За Полша ще кажа, че вървят нагоре хората, заплатите се увеличават и някои дори се връщат обратно от Западна Европа в Полша. Много по-уредена държава са от нас, влесте в някой супермаркен ще видите че половината продукти са полски. Те си запазиха земеделието, не се надупиха като нас.

159

До военен

преди 6 години

Крайно време е някой шапкар, като ген.Решетников или като тези зелени човечета без опознавателни знаци, да ни я каже .... !!!

158

военен

преди 6 години

Колко много пишете а колко малко знаете за истината !

157

До крим не е руски

преди 6 години

В случая може да свърши работа и препарата за Вана ... !!!

156

крим не е руски

преди 6 години

тези "зелени човечета" са руски терористи и трябва да се третират с препарат против вредители като такива

155

До Анонимен 181

преди 6 години

Тя окупацията ще отмине, когато отшуми в главите на тези които продължават да повтарят лозунгите от СОЦА и в този сайт ... Мантрите за загниващия американски империализъм и злонамерения запад, продължават да звучат от устата на някои другари и товарищи, които още си живеят във времената "Вечната и нерушимата българосъвеЦка дружба", която изпадна в своята несъстоятелност още със сриването на "Великия *** съюз" .... !!!

154

Така е

преди 6 години

До Анонимен 166 Как украинците да станат членове на ЕС и НАТО , като Путин ги избива и не им позволява? Полша и Украйна са най пострадали от зверствата на комунизма.Не случайно през ВСВ в някои украински градаве немците са посрещани като освободители с радост и цветя. Голямо тегло са истеглили горките. Който познава историята и е честен знае за какво говоря.

153

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 178Даже не ни искат и човешкия ресурс.Имаме визи имаме и техни бази,което го нямаше дори по савецко.

152

Анонимен

преди 6 години

До До Анонимен 172Минаха вече 30 години от падането на комунизма. Ако демокрацията беше толкова стряхотна система, досега трябваше да цъфтим и да гоним Швейцария. Да ама не. Само ни заплашват да приемаме бежанци без да питаме много, докато държавата е в разруха с удобрението на германците, които финансират герб.

151

Анонимен

преди 6 години

До юбералесДа, 38 милиона са поляците, мнозинството от които пенсионери. Младите мият чинии и проституират на Запад. Германия и ко изсмукват мозъка на Източна Европа и хич не им дреме за състоянието на Източна Европа, а уж сме равноправен съюз. Между другото да питам защо големите полски русофоби и западолюбци имат визи за Америка? Поляците са втора ръка хора за запада и пушечно месо - външна граница и зона в която ще падат първите водородни и ядрени руски бомби при война.

150

Анонимен

преди 6 години

До юбералес, То и край Калуга се проект произвеждат около 130 000 автомобили ВВ, Шкода и Ауди годишно, но какво от това?

149

Анонимен

преди 6 години

40 ГОДИНИ СЪВЕЦКА ОКУПАЦИЯ ОТМИНАХА.ВЕЧИ 30 ГОДИНИ Е АМЕРИКАНСКА ОКУПАЦИЯ,БИ ТРЯБВАЛО ЖИВОТЪТ ТУК ДА Е РАЙ И ДА СИ СТОИМ,НО НЕ БИ.ЩО ТАКА БЕ,МИМЕ НЕ ИСКАТ ДА СЕ РАЗВИВАМЕ ,А НИ ИЗСМУКВАТ РЕСУРС ВСЯКАКЪВ,ДОРИ ЧОВЕШКИ...

148

юбералес

преди 6 години

До антизападопоклонникVW произвеждат над 100 хил. автомобила край Познан. - Skoda, Audi -6, Kady

147

До Анонимен 172

преди 6 години

Това, че страни като Полша и България "губят" свои граждани, се дължи най-вече на съвеЦката окупация там, която в продължение на 45г. беше превърнала тези страни в концлагери от *** тип. След рухването на СеСеСерето и последвалия период на "перестройка", беше нормално много хора от източна Европа, да опитат късмета си на Запад, където по обясними причини имаше по-висок стандарт. Поляците които се раждат сега, няма да са водопроводчиците на Европа, а ще бъдат пълноценни европейски граждани ..