63

Анонимен

преди 6 години

Спокойно, тези дни трябва да пребъркат джобовете на убитите за писма с признание за самоубийство. Това вече се е случвало и работи.

62

www

преди 6 години

Луксозна вила без собственици?! Браво! Това е европейска България, управлявана трети пореден мандат от лицето Бойко Методиев Борисов.

61

Глупи

преди 6 години

Луксозна къща , самонастанил се ,ток вода нет кой плаща ?????? Що за глупости!!!

60

Агджата

преди 6 години

Кво става тука? Полицията всеки ден намира по 1 труп в района. Ако и утре намерят труп, направо да обявяват че "Зомби апокалипсисът" е започнал!

59

Анонимен

преди 6 години

Виждате ли до къде я докарахме колеги... Да не вярваме на нищо и на никой в тази държава. От 89-та досега ни крадат и лъжат, едни и същи муцунки прескачат от партия в партия и пак са на власт. Вярно е, че *** съсипаха много неща, но още по-вярно е, че герберите просто унищожиха всичко което беше останало. За три мандата ни превърнаха във феодална държава на последно място в Европа по доходи и на първо място по корупция. Този случай е само един *** пример.

58

Анонимен

преди 6 години

Те ще го заловят сигурно, но не е сигурно дали точно той е убиецът?!

57

Пак да помогна

преди 6 години

Поведението му говори ,че не той е убиеца.Ако беше ,нямаше да стои на топличко и да си готви манжата ,а щеше да е вече зад граница.Почерка на убийството е на някой ,който го е подготвял и обмислял.Този човек щеше да е обмислил и как да се покрие след това ,което и е направил.За него е бонус ,че полицията търси Росен,който е разбрал от медиите ,че е заподозрян и е духнал панически, от страх.

56

Анонимен

преди 6 години

До АЛОУ, Полицията!Тъй ли,бе?Ти съвсем за прости взе народа!?Престъпника щял да си пише сам мнения,хахахаа,а уж били 55 дущи пишещите?Ти откъде пък преброи колко души пишат,освен ако не си заинтересован от този случай повече от останалите?Че и с ИП следене ще ги заплашваш.

55

Българин

преди 6 години

Наистина медиите в повечето случаи вредят, вместо да помагат. Журналистите в желанието си да хванат "водещата новина", са готови на всичко. Ако не се бяха намесили, беше въпрос на няколко часа полицията да го залови.

54

АЛОУ, Полицията!

преди 6 години

Чета тука коментарите и се чудя: възможно ли е толкова много психопати да има в България - един затрива 6 човешки живота, а други 55 са готови да го защитават, предполагат невинност, доводи изнамират. Все едно самия убиец си е намерил тихо и спокойно място и на воля сам пише коментар, след коментар...! Аз да съм полицай първо от IP-на мненията ще започна издирването!

53

Анонимен

преди 6 години

Ako всички тези небивалици,които се изнасят не са за заблуда на убиеца,това означава,че полицията ни и разните му там гл.секретари,прокурори и следователи са кръгла нула. Пратили Ботьо Ботев да разследва приема на децата в детските градини,а не го пратили да лови убиеца! Смях!!!!

52

Дядо Ставри

преди 6 години

Каква полиция каква прокуратура който ги познава от близо е наясно с нещата. Почти всички са едни *** надути пуяци, кокошкари, чакат да гепнат някой лев малко бензинец и така. Нямали обувки малки им били заплатите пък и рано пенсийка да вземат че и няколко брутни заплати. Мама мия.

51

wild horse

преди 6 години

Росен бяга,защото са го нарочили. Полицията е безпомощна и бездарна. Всеки труп е с изстрел в главата,а Неделчо има и множество в тялото. Излиза ,че докато е презареждал,другите са чакали търпеливо. Семейството не е безпарично,а синът работи за 700 лв в психиатрична клиника,където се въртят упойващи и психотропни вещества. На масата на 31.12. няма храна,колата със счупен прозорец,много "ако",но е по-лесно да се намери виновен веднага. Има 2 мафии работещи с изстрел в главата.....

50

Анонимен

преди 6 години

Този кмет след като е дочул че Убиецьт е водил в селото малки момиченца как му е взело сьрцето да промьлчи и защо не е сигнаризирал до полицията!? Има вероятност кмета и малките момиченца да са били заедно с този на снимката!

49

Анонимен

преди 6 години

МВР замества всеки един провал с др. още по-голям! Ако този е убиеца то начина разследване и изтеклата информация е причината този да не е заловен още. Ако той обаче не е виновен за нищо и полицията знае за това ще гледа да му лепне всичко на него. Сигурен съм, че ако този първи го набарат ченгетата ще го елиминират физически и с това случаят да бъде разрешен. Ако този не е виновен трябва да се предаде на полицията на публично място за да остане жив и за да докаже невиността си в съда.

48

крайната цел

преди 6 години

да се прикрият други високопоставени хора - за параван!

47

Анонимен

преди 6 години

Точно така --- пуснато ПЦ и ви е чел глупостите на вси *** та се е информирал как го издирват. Големи сте *** журналяътъ. Поне да не бехте писали през час какво, защо и къде. И без това полицията ни е умрела отвсекъде а така и вие му помогнахте да се покрие. Смешници.

46

стил и метод

преди 6 години

Докато го открият истинския извършител ще има много изкупителни жертви!Съгласно досегашната практика МВР-то е ТД и ще предстоят пазарлъци.

45

Гого

преди 6 години

До АнонименДо АнонименЩото лесно ще го "самоубият" и проблема няма да е проблемПри това дето е правил през годините на никой няма даму е жал за негоНо пък и престъплението на другарчетата е прикрито успешноКолко много такива случаи имаме вече, безброй са ...

44

Andreshko

преди 6 години

Представете си в каква държава живеем,щом кмета на едно малко село не познава хората в селото и кои са им къщите,а пък да се прави луксозна къща и той да не е видял кои са собствениците? Тога каква му е работата на кмета,само да получава заплата?