Убиецът бил в къща в Луково – затоплена, с храна, пуснато PC...

Разследващите са иззели доказателства, но Росен го няма
90
Убиецът бил в къща в Луково – затоплена, с храна, пуснато PC...
Снимка: Булфото

Полицията е претърсила в четвъртък вечерта къщата в село Луково на 56-годишния Росен Ангелов, който се издирва след шесторното убийство в Нови Искър.

Още по темата

"Късно снощи приключи огледа, иззеха доказателства", потвърди пред Нова телевизия кметът на Луково Румен Колев.

Той разказа, че в къщата е имало следи, че доскоро е имало човек вътре.

"Имаше включени електроуреди, компютърът беше включен, явно човекът, който е бил вътре се е уплашил, медиите рано оповестиха информацията и заради това операцията не беше успешна. Имаше приготвена храна, беше затоплено. Намерихме и снимки негови вътре", заяви Румен Колев.

Той допълни, че е виждал Росен преди 12 години.

"Тогава го издирваха за блудство, водеше там, така се говореше, малки момичета. След това беше в затвора. Росен Ангелов не живее в селото, но ходи от време на време", каза Колев.

По думите на кмета не е ясно кои са собствениците на къщата, а Ангелов най-вероятно се е самонастанил, защото вилата е луксозна, обзаведена.

Няма съседи, къщата е отдалечена.

"Този човек не е контактувал с местното население, тук определени хора са го виждали, тези които са искали да разберат кой е, защото се носеха слухове, че води малки момичета“, допълни кметът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
3
 
! Отговори
Европредседател преди 6 години
Дано само да не ни върви по гора през цялата година...
82
1
 
3
 
! Отговори
Европредседател преди 6 години
Е,добре започваме европредседателството.Такива резили са рядкост в световен мащаб.
81
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АЛОУ, Полицията!МИЛИЦИОНЕРЩИНА,,, НИКОЙ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ НЯМА НИКАКВИ ПРАВА,,, БЕЗУМИЕ
80
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До wild horseНЕВЕРДЯТНО СИ ПРАВ ТОВА Е ИСТИНАТА двете мафии са АЛБАНСКАТА и РУСКАТА НО НО НО НО БЪЛГАРСКАТА Е СЪС СЪЩИЯТ ПОЧЕРК
79
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лампичката светеше а Шушана я нямаше!
78
1
 
4
 
! Отговори
Много се преди 6 години
говори,че е използуван шумът от фойерверките; никой не казва,че МАСАТА не е била сложена! Тогава?КОГА са извършени убийствата" какви салюти, какво "опиянение"??СЪДЕБНИЯТ лекар? КОГА са убити?Този Росен е нает,ПЛАТЕНО му е,за да създаде ПРОВОКАЦИЯ за Европредседателството.С какви пари има компютър,телефон модерен, храна,ЧИЯ е вилата??Кметът на Луково да ПОЯСНИ!!А пистолетът?? И не може да няма съучастници или охрана.Иначе ще излезе, че НЕ е *** затворник,а суперобучен 007, повече от боец от ч
77
1
 
7
 
! Отговори
Г-н Румен Колев, преди 6 години
кмет на с. Луково,ПОТРЕСАВАЩИ са словата Ви:та ВИЕ сте КМЕТ на селото:трябва да знаете наизуст КОЙ живее,на КОГО са къщите!Може ли такова БЕЗХАБЕРИЕ?Не мога да повярвам,че някой може да бъде назначен за КМЕТ на село и да отговаря така ЛЕЖЕРНО на въпроси, за които ПОЛУЧАВА заплата! Дано не чуем и за някой полицай, отговарящ за район,подобни думи на пълна безотговорност!Та нали може някой ТЕРОРИСТ да се "ЗАСЕЛИ" във ВАШЕТО село?Или не Ви пука,г-н кмете Колев!?Журналисти да публикуват колко къщи
76
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Имаше включени електроуреди, компютърът беше включен, явно човекът, който е бил вътре се е уплашил, медиите рано оповестиха информацията и заради това операцията не беше успешна."Медиите оповестиха информацията... която изтича от вас всеки ден?
75
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До wild horseИма 2 мафии работещи с изстрел в главата.....-----------------------Ей, колко ги разбираш...И кажи коиса тия две мафии, и ние малко да се просветим?
74
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПолитиКвата"Факта,че къщата е обитавана до последно свидетелства, че Росен не е убиеца. Ако беше, щеше отдавна да е избягал. Той е разбрал от медиите, че го издирват и е избягал в последния момент. Всичко е смръдлива партенка!"А може и той да е искал да изглежда по този начин. А може и да е повече от един човек. А може и да има няколко мозъка.
73
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
..."ЗАСТРЕЛЯНИ С КУРШУМИ ОТ ОРЪЖИЕ 22-ри КАЛИБЪР".....ОРЪЖИЕТО НА КГБ/ДС!/..защо ли , не съм учуден...?/
72
3
 
7
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААА...РЕЗИЛ ! преди 6 години
ЧИЙ ЧОВЕК Е ТОЯ ,БЕ....??!ЯВНО НЕКОЙ МУ Е ПЛАЩАЛ СМЕТКИТЕ И ГО Е ДЪРЖАЛ В "РЕЗЕРВ" ....ЗА МОКРИ ПОРЪЧКИ!ЗАЩО МИ СЕ СТРУВА , ЧЕ ....ТУК А Е ЗАМЕСЕНА "ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА" ОТ ДС/КГБ...??!
71
1
 
13
 
! Отговори
ПолитиКвата преди 6 години
Факта,че къщата е обитавана до последно свидетелства, че Росен не е убиеца. Ако беше, щеше отдавна да е избягал. Той е разбрал от медиите, че го издирват и е избягал в последния момент. Всичко е смръдлива партенка!
70
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еха колко удобно стана - намериха го, оказа се с подходящ профил и от толкова години го издирват- Криминално проявен. Само едно не може да се свърже контролния изстрел в главата и странното разнасяне на жената- дали мъртва дали жива! АМа и на това ще измислят история! В БГ всичко е мирно и спокойно...
69
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
To пък ако някой избие 6 човека, с предварителен план (да е на Нова година, когато всички гърмят нещо, да е когато телефонните линии са заети, да е когато на никой никъде не му се ходи, да е когато всички са пияни), все едно пък ще се прибере, ще си пусне компютъра, ще си стопли манджа, ще си остави снимките (собствените снимки... да си ги гледа) и ще чака по новините да кажат, че точно той е убил 6 човека, за да може да избяга.
68
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой сега трябва да подаде оставка, че се оповести тайната на разследването от самите служители и остана на свобода масов убиец, който утре може да застреля, не 5, а 50 човека. Медиите, че за е,,,, не, едно на ръка, но все пак отнякъде са го научили.
67
4
 
26
 
! Отговори
Алоу преди 6 години
Разровете се в парите на семейството,обикновено такива сериозни неща стават именно заради пари(дългове)!Това си е професионално убийство,какви "горски човеци",какви 5 лева!Хеле като се има предвид какво представлява бизнесът в България....
66
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очаквам всички изчезнали отпреди 10 години, да са с намерени трупове.
65
2
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
6 убийства и оръжие, дали ще се предаде жив? Бройте и 3-4 ченгета в земята тия дни
64
1
 
3
 
! Отговори
Мичо преди 6 години
До АгджатаАз предвидливо съм си купил "Зомби мачете" от оръжейния магазин.