120

Жалка държавица

преди 6 години

Жалка и смешна държавица , в която тон задава Боко Тиквата, приглася му - агента Каракачанов, свирач е Симеонов, публика е Нинова , а диригента е Доган.... Бягайте от БГ....няма да се оправим никога, защото народът харесва да го управляват по-прости от него. Това дава самочувствие на тъпият българин, че може да се надсмива и да бъде над нещата...а пък това , че го таковат...не му пука---Българинът е свикнал да го таковат. Като живял и живял в БГ Ви моля, Бягайте от БГ, дано да имате късмет!

119

Именно

преди 6 години

До АнонименЗа това говорим, че са живели над възможностите си и то много над. Кой дава кредит като нямаш доход - раз.Двадесетгодишен гребец, семейството без доходи, той отива в лудницата за минимална заплата - два.Къде раздават такива кредити, че да издържаш 5 членно семейство, да караш БМВ, да си купиш ТИР, да ходиш на почивки, да дружиш с богати албанци, а да нямаш съответните доходи за покриване на кредита - три.

118

началник в СДВР

преди 6 години

чакайте бе.. ние само ги регистрираме и записваме. да ги търсим е нещо ново за нас. дайте ни около 40 години да се обучим как да търсим престъпници..... недейте ни притеснявате така. въртене на химилалки цял ден не е лесно. па и доста скучно. ама това ни е работата.

117

Анонимен

преди 6 години

КОЛЕГИ ДА ПУСНЕМ ВСИЧКИ И НАШИТЕ КУЧЕТА ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА ГИ СЪБРЕМ ОКОЛО 1 МИЛИОН СА ПО ДОКУМЕНТАЦИЯ И ЗАЕДНО С 1 НА ПОЛИЦИЯТА ДА ГО НАМЕРЯТ? ЛОШО СТАВА АКО РОСЕН ГИ УБИЕ ВСИЧКИТЕ ДАНО НЯМА ТОЛКОВА КУРШУМИ С НЕГО !!!

116

АНТИ

преди 6 години

Колко дена го дирили,къде е намерил подслон ?!Всички Росен отсвирил - по легионерски закон.

115

Говоря

преди 6 години

До АнонименЗа Баи Миуе ли говориш?===============за бай Боце, дето тогава беше главест секретар. И дето от тогава го е страх да излезе от властта защото знае, че излезе ли, ке го опуцат. Той сам го каза.Е, за сега не са го опукали, ама му усукаха токите и продължават да затягат. Какво беше според тебе това с тефтера на Кети и записките за парламентарните избори. От наркоканал, ДДС, та до пазаруване на гласове.Всичките кирливи ризи ще му извадят да ги видят гостите му европредседателски.

114

AF

преди 6 години

Егати шоуто ни направиха и медийте и полицията.Безмълвен съм.В Израел успеваемостта на осуетените атентати е около 95 % и ликвидиране на съответните терористи/престъпници до 100% в първите минути след събитието докъто тук се наслушахме на версии и глупости.Според мен човека е в някоя от стотиците пещери в Искърското дефиле. Вероятността да го открият е каквато Куриосити да открие риби на Марс

113

Майор Грудев-Сливен

преди 6 години

Другари ясно е,че Герберастите не си вършат работата.Хайде да сваляме Тиквата от власт с протести в София.урааааааа,другари урааааааа.Другарката Корнелия Нинова,Кирчо Добрев,Жельо Бойчев и Таско ерменков ще възродят България,ако дойдат на власт,а какво говорим за намирането на някакъв горски човек.Таско Ерменков сам ще го открие в гората с мощния си мотор.Ураааааааа,урааааааа.

112

Анонимен

преди 6 години

Не вярвам изобщо на тази история за ревнивия педoфил, който избива 6 човека и се прибира спокойно да се гледа по новините.

111

Анонимен

преди 6 години

Оставка и наказания за всички , които цяла седмица заблуждават обществото и трошат ресурс за безмислено издирване!

110

Анонимен

преди 6 години

Сега чакат да го нажилят горските пчели и да получи алергичен шок.

109

Аха

преди 6 години

Кучета вече пуснали.Той, ако е такъв пекан легионер , какъвто го изкара Каракачанов, смятай, че кучетата само ще кихат и ще се разхождат в кръг из гората.

108

Анонимен

преди 6 години

Ще го пуснат и после пак ще го подгонят докато отчитат успешна година.

107

АНТИ

преди 6 години

Когато цъфнат Герберугитеи замирише на Море,пишете дирите - загубени,и гледайте да сте добре !!

106

Анонимен

преди 6 години

Край Своге са талибански планини и много българи са се крили от турците.

105

Циник

преди 6 години

"Девет годин той. скита се бездомен, без сън, без покой,. под вънкашност чужда и под име ново. и с сърце порасло и за кръст готово.."Той беше скиталец и кат дете прости като отшелник живееше в пост.Горите, полята познати му бяха;всичките пътеки кракът му видяха,пустинята знайше неговия глас,хижата го знайше и на всеки часвратата й за него отворена беше.

104

Майор Грудев-Сливен

преди 6 години

Само да ви кажа,че,ако другарката Корнелия Нинова беше на власт с БСПто и вътрешен министър примерно беше другаря Жельо Бойчев,този горски човек Росен досега да са го заловили 100 пъти.Ура другари,ураааааааааа.

103

Бръчков

преди 6 години

Цялото правосъдие и така наречените ,,разследващи" са просто смешници ! И в забавачките им е ясно , че Росен 9 години само на хартия е търсен ! А че няма да бъде заловен е елементарен залог ...

102

Богданов

преди 6 години

Така и така са горе , поне да приберат останалите "бивши" . Чудо е там , разбиват , "прибират" и коментарите на комшиите са "Бай Иван ***" е с много присъди , не го закачай , лежал за убийство , бил изселен от незнам си къде , сега синковеца поемал присъдите /че е по млад/. Огледи от полиция , обиколки , сигнали .Кражби и разбиване на имотите ни , през седмица . Едни с камери , други без .Ама тока спрял и те разбили 7 вили. И резултат- "Темна е мъгла паднала"

101

Анонимен

преди 6 години

те го търсили 8 години и не го намерили, вие искате сега за 8 дни да го хванат. а пожалете ги,де , капнаха по тези баири.