Без следа: Полицаи, военни, кучета по дирите на Росен Ангелов

Според разследващите той е в района на с. Луково
259
Без следа: Полицаи, военни, кучета по дирите на Росен Ангелов
Снимка: МВР

Вече четвърти ден няма следа от заподозрения за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов.

Според разследващите той се намира в района на с. Луково, като за последно е бил във вилата в селото, в която се е самонастанил. Успял е да се измъкне за броени часове от разследващите. Затова именно край селото са съсредоточени всички сили. Десетки полицаи и военни издирват Ангелов в гората.

Още по темата
През нощта са работили термокамери, вече са пуснати следовите кучета. На мястото има екипи и на "Гранична полиция".

Периодично прелита и хеликоптер в околността.

Росен Ангелов е изключително добре физически подготвен, планинар е, познава местността и не е проблем за него да оцелее дълго време в планината, е мнението на разследващите.

В района има 25 000 вили и е възможно той да се самонастани в някоя постройка.

Росен Ангелов е с три присъди, последната присъда е влязла в сила през 2009 г. и е за блудство в малолетна. Оттогава той е бил  обявен за издирване и 8 г. не е бил открит.

Има подадени 3-4 сигнала във всички тези години, които са проверявани от съответните структури на МВР, но те са били без резултат, каза пред bTV председателят на ПГ на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов.

"Около 1100 са тези, които имат присъди, около 600 са тези, които са обявени за задържане под стража. Във всички тези случаи се разчита на информацията, която постъпва, на активната роля, която имат всички представители на местната власт в отдалечените населени места, и на районните инспектори", каза Цветанов.

За Росен Ангелов те са били безуспешни, защото информацията не е била потвърдена, допълни той.

Към  настоящия момент разследващите са категорични, че той е извършителят на шестте убийства на база експертизите и всички събрани веществени доказателства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
0
 
4
 
! Отговори
наташка от 2-я етаж преди 6 години
абе ка така за толко време вече не се намери некоя нова и актуална снимка на тоз субект , а се въртат 2 все едни и същи? и на другата даже не гледа към обектива? копия на документи няма ли некъде по институциите? снимки по затвора дето е лежал? некой отнекъде не даде ли инфо? се едно човек без минало и човек призрак.
199
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един тунеядец по-малко !Но за съжаление последователи и поддръжници бол, както личи и тук във форума.
198
0
 
2
 
! Отговори
До 189 преди 6 години
Няколко коментара вече ми затриха смешниците...Свобода на словото, ура!
197
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Осем години го търсят и той през цялото време си живял необезпокояван в Люлин и в Дружба в София!Явно в полицията работят единствено и само ***.Или пък корупцията до такава степен е обхванала това министерство, че срещу подкуп са готови да съдействат на всеки престъпник.Разбрахме, че образованието ни е за ***, армията и тя за ***, медицината отдавна е за ***, сега се потърждава и за Полицията - също за ***.
196
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не си прав за физическата форма. На тази възраст ако е здрав, не пие и не пуши тялотоможе да понесе по-тежко натоварване и за по- дълго време от младия. Но не възстановявабързо като младия, който на другия ден е свежарка.
195
0
 
2
 
! Отговори
Dert преди 6 години
danachnia ozdravia li?
194
1
 
3
 
! Отговори
какво ви казах преди 6 години
разгеле самоубил се е .....
193
0
 
2
 
! Отговори
питам преди 6 години
До GarrinchaТо е ясно, че има нещо нередно именно около Нанси. Начинът по който е убита, намерена и т.н., ама какъв е мотивът, ако тоя Росен е убиецът?
192
1
 
0
 
! Отговори
Garrincha преди 6 години
връщане назад ... взел е и пари 100% ... цял живот е живял така ... и сега сигурно гледа новините някъде на топло ... ще те хванат Роска, и за една година да си се запасил, рано или късно ще изпълзиш от дупката !!!
191
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И сега няма да се очудя ако отново се прикрива подпомаган от жени. Нали е лошо момче, а те си падат по такива
190
0
 
0
 
! Отговори
Garrincha преди 6 години
Май, Нанси ще се окаже разковничето ... педофила си е педофил, Кети е разбрала ... тялото на момичето е преместено ... Много го подценявате този ***, нали се сещате, че 9 години се е укривал, едва ли е използвал истинското си име ... обучавал се е, имал е достатъчно време ... познава региона, само в София е живял на 3-4 места, комуникирал е с хората, завързвал е приятелства ... поне 2 места е подготвил "на дюшеци" ... една-единствена грешка е направил - преминал е границата и вече е нямало
189
2
 
1
 
! Отговори
дреме му на сайдера преди 6 години
Пука му, че му дреме на Роската! Обвиниха го " задочно" - за всеки случай, че да го нарекат "законно" убиец. Тези филми вече сме ги гледали!
188
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой подал сигнал,че в къщата става нещо нередно след кат майката на Боби твърди,че в 00ч. и 05мин. на 01.01.18 г. звъни на сина с Честита Нова година,а отсреща наместо да се обади сина й и затварят,ако в случая е имало дежурни полицаи в полицейския участък както е прието обикновено по празници чак до сутринта до новата смяна служители,то само след нейно обаждане с установен адрес посочен от нея необходим за издирване на сина е трябвало да има проверка на местото и туй наблизо обитаващ рецидивист
187
0
 
4
 
! Отговори
Имам 1 предложение преди 6 години
Дайте списъка с тея дето се издирват та да се хване народа у работа.Я колко безработни хора има.Времето е слънчево.Па и пари ще изкраме за новата година.На всеки безработен ще му се падне поне по един Росен.То не смея да мисля,че току виж и моя мъж го били издирвали а аз не знам и си спааа така спокойно до него
186
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицията го гони, а жените ви го покровителстват, въртят му и кавали...няча как да стане
185
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре плюем полицията, но себе си не поглвждаме. Този тип е преживявал главно в гората. Как ли? Като български жени (неопределен брой, който хич не е малък) са се грижили за него-носили са му храна, пари и са удовлетворявали страстите му. Първо вижте в какви *** са се превърнали огромната част от женското население. Писле плюйте по полицията.
184
1
 
3
 
! Отговори
Петко преди 6 години
До ДечоТе са едни "органи" та знае ли се. Освен полови органи, другояче не знам как да ги нарека.
183
0
 
1
 
! Отговори
Вуте преди 6 години
Росен хайдутин в балкан вилнее а народа песни за него пееКаракачан паша се проба да го гепи, ама сам си го нацепиПрати башибозук пишман потеря, после всичко са насеряСъдии, прокурори и всякакви абдали, много яко са се опикалиДори и Луна хванала големия инструмент силно се изцепи...РОСЕН ПРЕЗИДЕНТ!!!!
182
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
този е вече мъртъв много отдавна-просто имитират дейност и утре други ден-ще му е било домъчняло и съвеста нещо ала бала и ще се е самоубил
181
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука има дежурен поцулай със задача да чете(доколкото може) и да търка подигравателните коментари за некадърността им!А може и да копира някоя идея за търсене произлязла от коментиращите!