117

Анонимен

преди 6 години

Той каза, че е горд, че с турците сме били в една държава.Естествено, го е направил в старанието си да се подмаже на Ердоган,но това е СКАНДАЛНО ИЗКАЗВАНЕ и ГОЛЯМ ГАФ..Истината скандална ли е? Кое не е вярно в изказването? Не сме ли били заедно в една империя?

116

Анонимен

преди 6 години

БОЙКО ИСКА ВАРШАВСКИ ДОГОВОР С ТУРЦИЯ, ТОЕСТ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ТУРЦИЯ.

115

Анонимен

преди 6 години

До нали 116Другарите вече не се крият като хвалят сътрудника на ДС и РУМНО др. Иван Костов . Точно този човек излъга надеждите на народа и заслужава затвор . Др. Нинова е най великия приватизатор. Без пари приватизира Техноимпекс и стана милионерка . Ашколсум другари крадци .

114

Анонимен

преди 6 години

ДОНАЛД ТУСК КАЗА: НИКОЙ НЕ ВИ Е ДАЛ НИЩО ДАРОМ. ВИЗИРАЙКИ ЕС.

113

нали

преди 6 години

Колко правилно Костов определи всички играчи в политиката.Доган -проклятие,Станишев -неподготвен човек ,царя - измамник ,Сидеров-маша на ДС,Бойко -страхливец .

112

Анонимен

преди 6 години

До Гурбетчияедва ли американците щяха да посмеят да нападнат Сърбия.А защо нападнаха Сърбия? Заради великосръбския шовинизъм избил в обикновен геноцид. Това не го забравяй когато говориш за нападение на НАТО над Сърбия.

111

Пророкът Гочо

преди 6 години

Няма ли кой да му преглежда речите на този човек? За една седмица надрънка глупости колкото да ни скара с половината свят.

110

Анонимен

преди 6 години

Можеше и до Истанбул да стигнем.Можеше, но на сън, тя фантазията няма граници.

109

д

преди 6 години

Гурбетчия ,Югославия не е била във Варшавския договор .

108

Анонимен

преди 6 години

Бойко поздрави от твоя приятел Георгиус Георгиу /бедняка "милиардер" от Кипър на който се водят много фирми с една от тях която е закупен и влака убиец в Хитрино/ На същият Георгиус който подари Банско за нова година.

107

Handel

преди 6 години

"Когато бяхме член на Варшавския договор със 100 хиляди души армия, планирахме да задържим турците за четири дни на границата в случай на нападение, докато дойде помощ от Съветския съюз. "Лъжа! Трябваше да ги задържим на територията на България, докато руснажите пуснат атомните бомби.

106

Гурбетчия

преди 6 години

Веднъж да каже нещо вярно.Наистина Варшавския договор си вършеше добре работата.Ако го имаше едва ли американците щяха да посмеят да нападнат Сърбия.

105

Анонимен

преди 6 години

Както обикновено, Борисов говори глупости на търкалета. Не виждам какво ще прави премиера предвид близкото разпадане на коалицията в Сирия между Русия, Турция, Иран и Асад, ББ иска да стои на 2 стола на руския и турския, но най-вероятно ще седне на земята. Що се отнася до Варшавския договор отново имаме глупости на търкалета. България не е имала проблеми с турското население до момента на комунистическата простотия Възродителен процес.

104

Анонимен

преди 6 години

Сега разбирате ли какво означава Мъжка про'',,,,тутка.

103

Анонимен

преди 6 години

Управлението на Сикаджията може да се характеризира с приказката за бръмбара. Като тръгнеш след него на л:::;но ще те заведе.

102

Анонимен

преди 6 години

Къде са тримата васали на Боко Тиквата, няма ли да кажат нещо или тоя еднолично решава всичко, защото Ердоган вече му е обещал 40 девици на оня свят хахаха.

101

Гробокопач

преди 6 години

Истината е, че през 1984 г., в село Бенковски, Златоградско се вдига въстание срещу Българската държава. То не е за "права и свободи", тази йезуитска формула, ще се роди по-късно. То е срещу Българската държава. Амуджите в селото са въоръжени с автоматично оръжие, американско производство, доставено от територията на Северна Гърция. Има убити, български войници, при потушавнаето на бунта. Контраразузнаването прави блестяща операция в Северна Гърция и залавя турският командващ офицер.

100

Анонимен

преди 6 години

И ТОЗИ ЩЕ СЕ ИЗТЕЧЕ В КАНАЛИЗАЦИЯТА ЗАЕДНО С МАФИОТСКАТА СИ ПАРТИЯ.

99

Гробокопач

преди 6 години

Я, Боко каза едно умно нещо след 10 години ГЕРБ. Прослави Варшавският договор! Хахахахахаххахахахаа. Истината е, че Варшавският бе много по-ефикасен от НАТО.

98

Анонимен

преди 6 години

емигреееейшъъъъън