7

Анонимен

преди 6 години

И ПАК НАШИТЕ СТУДЕНТИ СА НИКАКВИ ЗА СВЕТА ЯВНО. АМА "ЗЕЛЕНИЯ БОГ СЛЪНЦЕ" НЕ ИСКА ДА ИМА ПО-УМНИ ОТ НЕГО ТОВА Е ИСТИНАТА!!!!!ПОДИГРАВКИ И ДИСКРИМИНАЦИЯ ТИП АНАРХИЯ В КРАЙНА БЯСНА ФАЗА!!!!

6

Анонимен

преди 6 години

СУ лежи на стара слава.В България има поне 10 университета, по-добри от прехваления СУ.

5

XX

преди 6 години

Защото чуждестранните студенти плащат 10 пъти по-големи такси, един чуждестранен студент е много по-ценен от българския драскач, защото играе огромна роля при оформянето на бюджета на уни-то, тъй че тази малка разлика в стипендиите е като малка капка в локвата.

4

Vanina

преди 6 години

Това е дискриминация спрямо българските студенти. Защо чуждестранните да получават повече, при положение, че живеят в същата държава???И после се чудете къде са младите хора на България?

3

от 4

преди 6 години

По точно колежката по немски не я скъсаха ми и писаха 3 тройка с една цел , да не вземе стипендия..

2

Анонимен

преди 6 години

Аз съм 4-ти курс за първи път взимам стипендия , успеха винаги ми е бил около 5 , Прави се всичко възможно да не вземеш стипендия , винаги остават невзети изпити.. Уча ИТ късаха ме 3 пъти , по Ключови компентеци в предмет който те учат как да си напишеш автобиография и да минеш интервю. Една колежка я късаха по немски , с немска гимназия , сертификат С1 , учила една година на немски в ТУ-Мюнхен..

1

за българските

преди 6 години

студенти един ..., даже и на инвалиди не дават стипендии.