31

Херо

преди 6 години

Манете го тоя бе.И за Бистришките тигри не става.

30

с

преди 6 години

Когато Божинката празнува рожден ден , само той си знае какво празнува!

29

Анонимен

преди 6 години

Срам за футбола и две изоставени деца...

28

1

преди 6 години

Голям таЛант няма що. За 10 г -15 отборчета.......

27

Анонимен

преди 6 години

не занимаваите хората с този

26

lari

преди 6 години

vseki ako postigne v svoqta oblast tolkova kolkoto bojinkata vav futbola:)darjavata ni 6te e nad srednoto nivo v sveta:)evala jiv i zdrav da e!

25

32?

преди 6 години

Прилича на 42

24

fff

преди 6 години

много тъпо парче е този :) не го показвайте повече

23

буч

преди 6 години

Голям българин, страхотен талант!

22

Анонимен

преди 6 години

"Някога може и да имаше талант, но чалгата, купоните и плеймейтките не му простиха и сега не е футболист, а посмешище!"Че те футболерите по принцип са си посмешища. Много рядко има изключения. То по принцип тоя спорт е за жени. И за слабоумни. Какво е точно удоволствието от това да гледаш как 20 клоуна гонят едно топче за 90 минути? Някой спънал, друг бил актьор за дузпа и някакви *** от простолюдието крещят и изразяват емоция, все едно в техния джоб влизат парите, да хранят детето си.

21

Анонимен

преди 6 години

Някога може и да имаше талант, но чалгата, купоните и плеймейтките не му простиха и сега не е футболист, а посмешище!

20

Анонимен

преди 6 години

Жив и здрав, Валерко, чакаме книгата :)

19

Франческо Тоти

преди 6 години

Вечната надежда. Туриш го тук........пречи.........Туриш го там.......Не и пак Не става,,,,,Хората играят в един отбор през цялата си кариера, а за този нищо не пише в рубриката Спорт.

18

lari

преди 6 години

da oba4e kolko bg futbolisti sa igrali na tova nivo futbol:)qvno e bil talantliv futbolist kato poglednem viztkata mu v koi otbori e igral:)uspe6en bg futbolist za razlika ot mnogo drugi

17

Анонимен

преди 6 години

Има чалга и като музикален стил, има чалга и във всяка друга сфера на българското общество! е тоя е чалгар футболист!

16

Анонимен

преди 6 години

"За националния отбор на България има 42 мача и 6 гола."Страшен пърформънс, батенца! Дори и аз с моят дюстабан, ако бях изиграл 42 мача, щях да имам повече голове!

15

Някой

преди 6 години

Съгласен съм с 15. Талант имаше, Категорично. Бараше я топката и с тая левачка...ама вярно се обгради с кухи *** и му разказаха играта. За съжаление и с Н.М става същата работа. като играеше в Холандия всичко наред, сега се е забил в Кипър...цяло едно поколение си замина от футбола..жалко..дано сега младите и от Славия и от Лудогорец да вдигнат националния отбор.

14

Стамат

преди 6 години

Пълен ***, Чалгери Божинов ! Жалко, че се провали сам, ама тя простотията по хората ходи.

13

Анонимен

преди 6 години

Всъщност Божинов беше един от най-големите таланти на своя пост до 17 г. Спокойно може да се сравянва с Уейн Руни - и двамата са нападатели, имат сходна физика и са на едни и същи години. Разликата е, че Руни стана легенда за Юнайтед и Англия, а Валери за чалготеките, фолкпевиците и Господари на ефира...А какво го провали ? Ами характера, възпитанието и кофти средата на посредствени силиконки и кухи приятелчета, с които се обгради през годините. А можеше да се нареди до най-великите във футбола!

12

Dido

преди 6 години

Ето, такива хора са на почит в БГ - талант бил!Дето се снима как "пее" Трепни, говори чист Български,макар повечето да не можем да му схванем "мисълта", но не е отказвал да играее за националния отбор! Бербатов и Димитров са предатели, ***, родоотстъпници, защото отказали да играят за националните!Нищо,че така искат да покажат,че много в тези федерации не е наред и феновете трябва да скочите срещу тези управници.Ама първосигнален бай *** скача срещу състезателите .....