10

Моз

преди 6 години

Дайте номер, за да изпращаме смс

9

1

преди 6 години

Хайде бе бизнесмени,спасете едно невинно създание,купувате ЧЕЗ,дамските ви чанти са от крокодилска кожа,но нямате 8000долара.

8

приятел

преди 6 години

Моля ВИ, помогнете на Коки . Той е едно страхотно дете което има нужда от нас . Всяко левче е ценно за него . Родителите му полагат големи грижи и усилия да го избавят от лапите на аутизма . Коки от 2 години е на всекидневни терапии . Той има голямо подобрени . Всеки път когато го видя и сълзите ми текат от щастие колко е напреднал . Как ми обяснява какво животно вижда , дърпа ме за ръката да си играем . Как иска да се гушка и да бъде целуван вече . Как забелязва какво се случва около него .

7

запознат

преди 6 години

лечението му за една година е над 100000 лв . Де да бяха само 8000$ ..... Гадни ваксини , опрапастиха живота на семейството :( Жалко е , че това семейство на 3 прекрасни момчета се бори със зъби и нокти за по добър живот на Коки . Жалко е , че едва ли не просят от обикновените хора , за да си върнат детето , а политиците спят , харчат по 2000? за вечеря .... Дано има повече хора с добри сърца и помогнат на слънчевия Коки . Нека върнем усмивката на това семейство .

6

Драган

преди 6 години

Дайте номер да пратим смс, 8000 USD не е голяма сума ! За 1 ден ще се събере !

5

men

преди 6 години

освен това екскурзиантите в пьончанг можеше да отидат на собствени разноски и да спасим 10на деца като коки. дрижко също не го виждам сред дарителите, мисли ли да върне парите за заличката в хаскюу дето му е била бащинийка 10 години, паричките за младежки турнири и т.н. от тотализатори и минестерства? риторични въпроси.

4

men

преди 6 години

болеста резултат от ваксини ли е дошла? споделете за да не си го причиняват други на децата. на този сайт тестимониалс страницата им не се зарежда... а 10% от парите които не стигат до детето за мен са прекалено много, не може това да е най доброто място за дарения. интеграция със страйп и три страници интерфейс се правят за 2 часа. хостингът е минимален. банковата сметка също не струва много. къде отиват 7% процента които не отиват в страйп?

3

срам

преди 6 години

Държавата(чрез данъкоплатеца)плаща на едно ромче пари да учи за шивач чак у Лондон но за болни дечица няма пари.

2

zeus

преди 6 години

До Анонимен 1Държавата плаща лечението в чужбина само на Рашидов и други от управляващата вихрушка, както и на деца с цвета на малкия Хасанчо. Държавата плаща обучението в чужбина на разни ***, а белите деца си имат родители да се грижат за тях. С една дума да живее дискриминацията на работещите и плащащи данъци бели!

1

Анонимен

преди 6 години

Къде е държавата?