186

Анонимен

преди 6 години

Нинова или ген. Радева са го накарали да филосоства десет дена след визитата на генерала!

185

Анонимен

преди 6 години

КОМУНИСТИЧЕСКИ МИШКИ ПРОДАЖНИ

184

до 188

преди 6 години

Да, БПЦ излезе със становище още преди два дни. Радев също се държа много на ниво, но журналистите, странно, не са много активни.

183

БПЦ

преди 6 години

Някой да е чул,мненеито на Патриарх Неофит и Българската Православна Църква по въпроса до сега???

182

Анонимен

преди 6 години

Чудя се тези, дето тук се бият в гърдите, че били европейци, защо в Европа никой за нищо не ги зачита и ги подмятат като някакъв слугинаж?

181

Анонимен

преди 6 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ БЕШЕ НА ШИПКА И НАРОДЪТ ГО АПЛОДИРА.ДРУГИ СИ ПОЛИВАХА МАГНОЛИЯТА И СИ РАЗГЛЕЖДАХА СНИМКИТЕ, НА КОИТО СЕ ГУШКАТ С МАКРОН И ЮНКЕР.

180

)(

преди 6 години

1234Не става мой човек ,малка нация с народ които не може да живее едино ,то остава или на Запад или Изток и третия вариант е под крилото на някоя колониална държава -останолото е патриотична проза за наивници.

179

24/7

преди 6 години

Хахаха...след дъжд качулка... ами с такива съветници и такова вице, толкова ...

178

1234

преди 6 години

Стига вече сме се кланяли на тоя и оня, време е да се вземем в ръце и да спрем да се дупим и на запад и на изток. Хан Крум ако види какъв Батак сме ще се обърне в гроба.

177

Анонимен

преди 6 години

Ония алкохолик и цигарен барон от кгб трябваше да бъде натирен с шутове от тук.

176

Президент Радев,

преди 6 години

Патриарх Кирил не е ***,че "НЯКОЙ" да му сложи думи в устата;ТОВА е ЗАМИСЛЕНО ОТДАВНА да се ЗАЯДЕ с РБългария.Не ГО оневинявайте!Вижте какво пише Решетников,какво говориха по руската тв,не намесвайте БЪЛГАРИТЕ,а внимателно следете руските служби и какво казаха по руската тв "духовниц' от КГБ и други "дейци" - ще преминем към ТРЕТИ етап на хибридната НИ война с България- да се СМЕНИ правителството,да излезе от НАТО,ЕС и се ВЪРНЕ при нас.Планът им съвпада с ВСИЧКИ "МЕРОПРИЯ" на БСП и подкреп

175

Не забравяйте

преди 6 години

Не забравяйте, че президента Грипен Радев ни беше избран след документирана консултация на К.Нинива с ген. Решетников и неговото одобрение.

174

Анонимен

преди 6 години

Браво на Радев...не се плюнчи и лиже *** като някой преди него...Не е нужно да се насажда омраза към който и да е...Всеки българин си има мнение...

173

Анонимен

преди 6 години

До 111Ще прокапеш още малко:)))

172

111

преди 6 години

Президентът Радев запази хладнокръвие и достойнство, като не се подаде на последвалите политически провокации, инициарани съзнателно и целенасочено към личността му от упраеляващата коалиция и техните марионетки. Така запази авторитета на Президентската институция. Направи един пропуск, като за пореден път пропусна да покани Цветан Цветанов на срещата с Патриарх Кирил.

171

след дъжд качулка

преди 6 години

А тихичко ли го каза Радев да не го чуят руснаците..ха.ха

170

Анонимен

преди 6 години

Патриарха на КГБ'то както връхлетя в Президентството с Макаров си помислихме, че ще арестува Радев !.Ако беше жив Калашников можеше да дойде и с него.

169

До 172

преди 6 години

По- интересно време тепърва редстои за всики ни с "узита-та"!

168

Анонимен

преди 6 години

От липса на благодарност се оплаквали наще, а знамена им носеха хората на 3 ти март. Е да ви клекнем няма. Ние сме европейци. Така че или и те ще ни уважават или да си ходят в Сибир. И 2 млн македонци ни се губят нещо общо да имате братушки с този геноцид? Или ние сме предатели а вие невинни.

167

Анонимен

преди 6 години

Патриарха на КГБ'то както връхлетя в Президентството с Макаров си помислихме, че ще арестува Радев !Боже пази България от Рускотурската империяАмин !