109

чез

преди 6 години

Днес заден ход утре преден , това е ГЕРБ. Не стоят на едно място.

108

Анонимен

преди 6 години

ДЪРЖАВАТА НЕ , НО ДЪРЖАВНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ ДА............

107

Анонимен

преди 6 години

Стана първоначалния замисъл. Къде са протестиралите?

106

ааа

преди 6 години

Ако няма печалби защо тази УФСЪ ше купува активите на CEZ Group в България???? Защо примерно не закупи почистването на речните корита или нещо подобно????

105

Анонимен

преди 6 години

"Това заяви финансовият министър Владислав Горанов.."а знаете ли как същият този финансов министър само за секунди открадна 1.5 млн. ? от поверената му държавна хазна за да си изгради палата?А знаете ли защо всяко правителство вика "НЯМА ПАРИ"?Защото всички са червени престъпни рожби клонираниот БКП като герберасти,атакисти,националисти,депесари и каквито се сетите още,че за тяхното избиране е виновна единствено и само "БЪЛГАРСКАТА ТЪ'ПОГЛАВА ОВЦА" която и до днес се дели на червени партии ?

104

питам

преди 6 години

ама то държава има ли

103

Анонимен

преди 6 години

Поредният фарс на ГЕРП...

102

ognyanz

преди 6 години

При пазарни условия частните фирми работят по-добре от държавните. Но какви пазарни условия когато държавата определя цените на тока в енергетиката. По-лош от държавният монопол е само частния монопол.

101

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДо 99. ГАЗПРОМ, РОСАТОМ СОБСТВЕНИК И ПУТИН. БАШАР АСАДВ америка народа ли е собственник на корпорациите? Самите САЩ не са никаква държава това е една голяма корпорация със същите корпоративни закони както една индивидуална корпокация по света. Затова сега дори истински капитализъм няма а се нарича корпоративен капитализъм. Нашите мафиоти са кадърни само да крадат, само малка част от новите собственици на капитали у нас са способни да развиват печеливши фирми и да просперират.

100

Анонимен

преди 6 години

Държавата няма какво да купува и да продава,а да защити дяла/овете на обществото по общините,районите,окръзите,областите и държавни защото за строителството,обурудването и експлоятацията те са се грижили и участвали още повече,че всичко е било изправно преди някой си да реши да ги договаря на фиктивни цени под ценоразписни.

99

Анонимен

преди 6 години

До 99. ГАЗПРОМ, РОСАТОМ СОБСТВЕНИК И ПУТИН. БАШАР АСАД Е СОБСТВЕНИК НА ДВЕ ПЕТРОЛНИ . ДРУГИТЕ СА РОБИ НЯМА ДОГОВОРИ ВСИЧКО Е КОЛЕКТИВ БЕЗ ИМЕ.

98

Анонимен

преди 6 години

До 99 МНОГО ФАНТАЗИРАШ. И КАК ЩЕ МЕ КУПИ НАКОЙ. И КАК ЩЕ МУ СТАНА РОБ. НАЛИ СЪМ И АЗ ЧАСНИК.МОЖЕ ДА СЕ СТАНЕ РОБ. АКО ДЪРЖАВАТА Е ЕДИНСТВЕНИЯ РАБОТОДАТЕЛ И СИ ПУСНЕ 5 ОЛИГАРХА ДА ОПРАВЛЯВАТ БЕЗ ДОГОВОРИ.КАКТО И СЕГА В ЗЕМЕДЕЛИЕТО.

97

Анонимен

преди 6 години

Супер всичко трябва да е частно частен бизнес, утре ще се появи някой ще купи цяла България с робите който живеят в нея хахааххаха, частен бизнес много ясно, мутричка трябва да го раздаваш да имаш 50,60 робчета на 12 часа работа с 15 мин почивка и да мълчат и осигоровки не заслужават даже, само да мълчат и да слушат боса да го ***, 12 часа мръсен и черен труд. Хаах

96

Анонимен

преди 6 години

Важното е Суджука от Банкя да краде!!!!

95

Alow

преди 6 години

Be[e qsno Ginka ]e q wzeme

94

Анонимен

преди 6 години

Е държавата как ще се бърка в сделките на суджука от Банкя

93

Анонимен

преди 6 години

Чехите казаха,че са притискани от няколко години в България и нямат друг изход,фирмите се страхуват да инвестират в България,немалко фирми са избягали поради страх.Управляващите да дадат обяснение на този феномен на страха в бг!

92

Ха-ха

преди 6 години

Най после нещо умно. Язък, че парламента цяла комисия си стъкна

91

Анонимен

преди 6 години

Гинко и Гинка.ЧЕЗ е техен, а не на държавата.

90

Анонимен

преди 6 години

до #88: Имаш малка грешка приятелю - не 100%,а 180% е булгардебила!С други думи,всички ние,а повчето,даже и по няколко пъти!Това не е просто сън,а мъртвешки сън!Ама добрата новина е,че стадото ще премине във вечността направо о дебилния си сън и няма да разбере,какво самО си е направило,докато мЕчи в съня си,че друг му прави това.Ама,вече няма да има Русия и с право!