7

Анонимен

преди 2 години

Няма да живее дълго ...

6

Разликата

преди 6 години

Тази жена,защо НЕ осъди и Дънди че ни краде златоро и нищо НЕ плаща.И този,който го подари да изгние в адски мъки?????Трябва да наемем такъв човек да ни ръководи Не нашите. .......!

5

Анонимен

преди 6 години

Съдят Гугъл защото нямат европейска търсачка .Рунетът си има яндекс ,Китай си имат байду ,Сащ си имат гугъл ,а ес нямат нищо насреща .

4

Анонимен

преди 6 години

До ТHE ПатриотГугъл не прави стотици милиарди всяка година ...

3

Анонимен

преди 6 години

Ще повърна. Няма такова нещо като регулация.Гигантите си правят каквото искат с години, после се заформя един цирк за простолюдието, където ужким ги глобяват, но в действителност просто си плащат за да правят каквото си искат. Схемата им се сменя единствено след като обявят че следващата схема е готова за пускане.Парите, които ги "глобяват" никога не се харчат за поправяне на щетите, които са нанесли. Прибират се от регулаторните бюрократи. Легален рушвет с финес е цялата работа.

2

zeus

преди 6 години

А нашата Габриел нали е комисар баш по цифровата икономика и общество, защо не и се чува гласа по темата, да не е понеже нищо не разбира и се занимава само с това да се публикува само правилната "истина"?

1

ТHE Патриот

преди 6 години

така е за гугъл дето прави стотиоци милиарди всяка година таз глобичка от 2,4 милиарда наистина му дойде тежко ,много ги е страх от таз тъй да знаете!