186

SILANCE

преди 5 години

До Анонимен 1 Имате и моето "да",но по този начин,защото пак са спрели брояча - 45 бр. одобрили и само 7 не одобрили коментара.

185

Iceblast88

преди 5 години

С всяка изминала година нещата стават все по отчайващи и все по зле. Хората вече и да се самоубиват не искат.До толкова са отвратени от всичко, че даже тия дето се самозапалваха заради този индивид, даже хора като тях осъзнаха, че е безсмислено.Той е толкова дебелокож и нехаещ, че дори децата му да пукнат в ръцете той пак ще си продължи по същия начин. Да си краде.Даже бабите, вече го ненавиждат, а преди му бяха най верния контингент. Всички му се радваха като на тиква в градина.

184

Iceblast88

преди 5 години

А за това колко добре се справя.Аз съм набор 1988. От 100 човека випуск като завърших в Русе са останали 5 човека. В България има няма 20. Всичко останало избяга защото не издържа на простотията която се шири. Дори и да се опиташ да правиш нещо сам, държавата като лице на Герб прави всичко възможно да те заличи. Много добре се справя, ако целта му е да прочисти тази територия от българите. Ако това е целта му то тогава той се справя не за 6, а направо за брилянтен 10.

183

Iceblast88

преди 5 години

от 188 коментара: 10 за Тиквата и 178 против. Как тогава подяволите Гроб взеха цели 16% на изборите?Не ме разбирайте погрешно, БСП не са по добре! БСП и ГЕРБ са наследници на БКП така, че са един дол дренки. Просто трябва спешно да проведем референдум, че ако си бил член на БКП нямаш право да се кандидатираш за каквато и да е държавна работа или позиция. Един човек не познавам да е гласувал за Герб, а те печелят. И после изборите не били нагласени. Егати цирка.

182

Я па ти...

преди 5 години

До ognyanz 171 АЕЦ Белене отдавна е умрял-Празните панелки построени за персонала вече се рушат А и там всеки месец земетресение. Само ти не се разбрал.

181

Анонимен

преди 5 години

Не го е срам от конвенцията а му дърпаха ушите евро- джендърите, че не можа да я пробута между другото, както им беше обещал. Дали има друг управник, който да мисли, че народа му е супер *** а умните хора са само той, Цецо и Цвета.

180

Анонимен

преди 5 години

Това се казва, всички да те плюят, а ти да си мислиш, че дъжд вали.

179

Анонимен

преди 5 години

Велик Сюблимен Недостижим-май пак ще правим МАВЗОЛЕЙ !!

178

туркиш

преди 5 години

Бича айляк-в превод всичко друго,освен работя.

177

Анонимен

преди 5 години

ПОЕМНО ЛИЦЕ, СПОРЕД БОРИСОВ, Е ВИД КОТАРАК, КОЙТО ПОЕМА ПАРИТЕ И ГИ НОСИ ДО ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ САМОЛЕТ

176

Анонимен

преди 5 години

Борисов го е срам заради Истанбулската инфекция а пък аз без да симпатизирам на комунисти и патриотари се гордея че успяхме ВСИЧКИ да "шитнем"тая инфекция в 16-та глуха,поне засега а ако трябва пак ще гракнем!Борисов се гордее с намаляването на външния дълг,"МНОГО ВАЖНО",НЯМА РАЗВИТА ДЪРЖАВА БЕЗ ДЪЛГОВЕ ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ ДА СА СТАБИЛНИ А РАЗВИТИ!!Мен ме вбесява СИРОМАХОМИЛСКАТА ПОЛИТИКА НА БОРИСОВИТЕ ФИНАНСОВИ КОРИФЕИ,особено Мента!Тартюфщина,плюшковщина и андрешковщина!Стабилна мизерия!!

175

gigov

преди 5 години

Че, не го срам Борисов, не го е срам. Че отново лъже и това е вярно! Относно конвенцията. Не е добър знак,че подхваща темата. Ще се търси начин да ни я набутат на сила. Какво ли чака, още!?

174

иванов

преди 5 години

До бониако той е елементарен ти навярно си амеба

173

Анонимен

преди 5 години

До ognyanz - ...какво ще става с АЕЦ "Белене"...Понеже много се тревожиш за АЕЦ-а, защо не станеш един инвеститор, щом други не бързат!

172

ФИЛ

преди 5 години

БАЦЕ ВИЖ СИ КРАДЛИВИТЕ КМЕТОВЕ ОСОБЕНО НА ПЛОВДИВ И ЗАМЪЛЧИ. СМЕШЕН СИ

171

земевладелец

преди 5 години

Ай стига вече с тая корупция....всеки иска резултати, сума ти служби са на държавна хранилка да разследват корупцията - КОНПИ, ДАНС, Вътрешна сигурност и още и още. По данни от НСИ около 4 хил. души разследват корупцията в България :))) То само от заплатите им ще спестим повече отколкото за корупция :Д

170

То6

преди 5 години

Не го гледах защото е "много харизматичен" и може да ме омая да му повярвам. Сега можете да го коментирате, да се гордеете и кой както иска да го хвали.

169

Анонимен

преди 5 години

Защо за уж независимите БГ медии си остава табу темата за СРС-то, в което Дюрлеров увещава Иванчева да вземе парите и да ги предаде на Фанъдкова, с увещанието че нищо лошо няма да й се случи, тъй като Борисов ще я пази. Иванчева отказва.

168

ognyanz

преди 5 години

Да си припомним за пореден път,че Теменужка обещаваше до месец Май да каже какво ще става с АЕЦ "Белене". Имаме два ядрени реактора и лицензирана площадка и уж Теменужка търсеше инвеститор.Въобще когато стане дума за стимулиране на икономиката, гербаджиите нямат никаква идея как това се прави. Все чакат да дойдат външни инвестиции, а те намаляват вместо да растат. Нещо им липсва.

167

Анонимен

преди 5 години

Има ли тук, от пишещите, и тях да ги е срам ,че не е приета Истамбулската конвенция . Уж мъжкар, пък излезе долнопробен раз вратеняк и со до мит !