17

Анонимен

преди 6 години

Абе аз не мога да разбера тая остра реакция на ЕС срещу моста, пък не бил икономически обоснован, пък не бил политически обмислен, пък не знам си какво. Абе вие ли дадохте парите за моста, вие ли избрахте Путин, вие ли строихте? Че нещо се съмнявам да сте. Това си е работа на Руската федерация и толкова. Решили са, че искат мост, построили са си мост. Бойко иска магистрали, строи си магистрали през исторически обекти с наследство на цялата цивилизация. Ама никой не му държи сметка, нали?

16

Бате Гойко

преди 6 години

"Руският бюджет похарчи за целта 228 милиарда рубли, без да се прецени икономическата ефективност на подобна инвестиция." - абе не се видим кви поср***ни з***дници сме, тръгнали на руснаците сметка да праят. Имали пари- похарчили. Ние не можем толкова километра магистрала да построим за времето, през което те постриха мост през морето.

15

Лермонтов

преди 6 години

Има неизчислима психологическа цена за кримските граждани и како пъпна връв свързва острова с майката земя на матушка Рус.

14

сс

преди 6 години

Моста си е вътрешна работа на Русия. Свързва две части от руската земя и никакъв пасквил не може да промени това

13

Анонимен

преди 6 години

Като върне Крим мостът става излишен. Направо му се чудя на "шахматиста" как се хвана в капана да харчи от и без това отънялата хазна.

12

Анонимен

преди 6 години

Аз смятам че цената в рупии надвърля 20 трилиона, колкото имат янките дългове в долари.

11

а мне все равно

преди 6 години

След пет години България ще има повече магистрали отколкото Русия.

10

Анонимен

преди 6 години

"Кримският махмурлук защо му е на Путин мостът над Керченския проток?"---Путин знае защо. Това не е материя за Зелки, пък били те и брюкселски.Мостът е нужен. Няма значение колко струва. Тунелът под Ламанша още се изплаща разчетно чак до 2038 г.Така, че ви остава само плюенето.Още Сталин през 30-те го е замислял, има и проект, но идва войната и проектът е спрян.После идват други приоритети и т.н. до наши дни.

9

rusnak

преди 6 години

Пак ме разсмяхте, искренно. Не усещате ли колко жалко звучи всичко антируско??:)))

8

Ташков

преди 6 години

И той не знае. Мисли си че ще стои по новините и така ще си вдигне рейтинга.

7

Браво на Путин!

преди 6 години

Президентът Владимир Путин взе участие в откриването на Кримския мост - пръв мина с камион по него, а в сряда автомобилното движение бе открито официално.

6

Bayazit

преди 6 години

KRIM E RUSKI,SVIKNAXTE LI

5

АлКохол

преди 6 години

Ауу, загрижили са се за ефективност и правят сметки на Русия. Колко им струва си е техен проблем.САЩ като похарчи $200 мил., за да обучива т. нар. сирийска опозиция с резултат 20 обучени, които станаха идил-ци... къде е ефективността!?

4

Балканджи

преди 6 години

Моста му е за да си препикае заграденото.На Балканите няма да заградят нищо - тука който се опита да загражда двор, съседа го бута - ние сме разграден двор и джунгла.

3

Анонимен

преди 6 години

ОЧЕВИДНО АНОНИМНИЯТ АВТОР Е АЛКОХОЛИК И ЗНАЕ КАКВО Е МАХМУРЛУК.

2

преди 6 години

Е_ка като триете

1

Т

преди 6 години

*** да си гледа работа това не влиза в нейна та работа путин крим русия хората се радват доволни гледайте ес и държави там