41

Анонимен

преди 5 години

И сега са толков а само дето някои карат на промоция 10 часа градско и аиде на изпит и се зели

40

стар шофьор

преди 5 години

Курсовете за добиване на документ за правоуправление в ''лошото време'' преди 89г бяха с времетраене ТРИ МЕСЕЦА теория и практика.

39

Анонимен

преди 5 години

От статистическа гледна точка, нацоцаният, накъркан, накаден и нашмъркан българин с аФтономобил по пътищата е многократно по-опасен от пияна едноока майймунна на мотоциклет без спирачки.

38

инструктор

преди 5 години

мдаааа имам предчувстие,че гроб се готвят пак да пълнят касичката от още една любима ци*ка.............шофьорите.......освен всички безумни глоби, предричам.че ще има масово ;опреснителни курсове;.... мизата 120 еуро..............

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 43 Тази техника на умело каране де добива едва след близо 10 години!

36

Анонимен

преди 5 години

И със законно изкарана книжка в началото си като май,муна на пътя защото часовете са недостатъчни, а методиката на учебното каране е сбъркана. В учебната кола карат плахо с 20 км/ч и най-голямото прегрешение е да не спреш точно на линията на стопа. Книжка трябва да се дава когато умееш да караш с темпото на останалия трафик около теб, да си придобил някакви основни техники за каране и маневриране и т.н.

35

Анонимен

преди 5 години

А като всеки пети е с купена книжка, защо прокурорите не разследват КОЙ им я ПРОДАВА?Тези документи ги издаваМВР, а не бакалниците и парите отиват в КОРУМПИРАНИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ!!!!? Това нещо е възможно единствено в мафиотски държави катоРУСИЯ иБГ!!!!!!

34

Анонимен

преди 5 години

А кой им позволява да си купуват книжките?Нали постоянно се обяснява какъв контрол има,какви и къде са монтирани камери, как се уволняват подкупни полицаи.....и тем подобни глупости.

33

Анонимен

преди 5 години

Баща ми ми е разказвал колко трудно и дълго е учил и практикувал на шофьорските изпити, преди да вземе книжка, било е полигон, било е обучение за паркиране... А аз как взех моята книжка? С 20 дневен курс и три леви завои на изпита! После се учих извън София да шофирам, че нищо не можех почти.

32

Анонимен

преди 5 години

Следователно убийциТЕ са инструктуриТЕ,затова когато някой мало,,умник убие невинен човек поради НЕПРАВОСПОСОБНОСТ И ТОЯ КОЙТО МУ Е ДАЛ КНИЖКА В ЗАТВОРА!***...ли имащи се за безсмъртни причиняващи трагедии непоправими,проклети да сте!

31

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали са с купени книжки, но като имам предвид аз как взех книжка, ми е ясно за какво става въпрос. Само теорията ми беше ясна, самото шофиране изисква опит, години опит. В началото имах книжка, не купена, дадоха ми я след писмения и практическия, но дълго време, година-две не шофирах и не паркирах добре. Предполагам, че и тези 50% са като мен.

30

Анонимен

преди 5 години

Па кажите нам дека да одим си купим и ние.

29

Провинциалист

преди 5 години

Купуват се книжки,дипломи, наркотици...Дълъг списък.Е,питам аз,ако няма кой да ги фалшифицира и продава-тогава как ще се купуват? Могат да се хванат тези тарикати,да се пресече бизнеса им,но воля няма, желание също няма.Обаче потърпевши сме всички ние-пешеходци, шофьори, пътници.Що катастрофи станаха,що хора умряха или останаха инвалиди!Ужас!Застрахован няма-нито политиците,нито тези,дето с ясното съзнание продават и купуват книжки.Ясно е,че в България сме стигнали дъното във всяко отношение.

28

Купена книжка

преди 5 години

Друг вариант. Изкарал си нормално шофьорски курс, но са го убедили, че без да плати, книжка няма да вземе и плаща. Трети вариант. Плаща, взима книжка, но бързо се научава да кара по правилата. Варианти много и не всяка купена книжка, означава опасен шофьор или че не е можел да вземе книжка и без да плати.

27

Анонимен

преди 5 години

Хах не ме учудва нищо бивли изпитващи инструктори що ли си хабим нервите

26

Купена книжка

преди 5 години

Купена книжка. А запитвали ли сте се какво точно значи купена книжка? Варианти разни. Например, неграмотен с фалшива диплома, без да ходи на шофьорски курс, си купува книжката и после кара колата, както преди това е карал каруцата, т.е. без да спазва правилата, които не познава.

25

Анонимен

преди 5 години

И я съм с купена и ша ви кажа че не книжката кара колата има много учени където карат кат бастуни

24

Анонимен

преди 5 години

А КОЙ ли ПРОДАВА фалшивите купени книжки?КОЙ ли е ПРОДАВАЧЪТ?

23

До31

преди 5 години

Боли ли?

22

Анонимен

преди 5 години

Онази която помете паркираните коли в Пловдив как е взела книжка според вас? Онази която причини мелето на магистралата и избяга как е взела книжка също?