9

Анонимен

преди 5 години

Говорихме си с един приятел бивш футболист на Левски. Човекът е вкарвал гол на европейски гранд. Вика, ей тия Иранци направо ме учудиха, колко силен отбор са, ако не беше рикушета, гол нямаше да вкарат още два часа да бяха играли. Мнението на човека е, че Иран е до момента отборът, който е показал най-добрата игра на световното от всички отбори, а за испанците вика това тики-така единствения начин за противодействие е както игра Иран. Според него засада не е имало при гола а има известни съмнени

8

Няма

преди 5 години

чак такова значение кой паднал и кой бил. За мене като българин значение има това, че като гледам играта на отборите, който не ни хване само той няма да ни бие. И че скоро едва ли ще се класираме за някакво първенство.

7

Анонимен

преди 5 години

Жал ми е за иранците защото играха добре, но съм пуснал 5? на португалия, испания и франция - така че резултатът ме устройва, само фрасетата да не се накакат , както Полша оня ден , кога ми изгоря петачката.

6

Анонимен

преди 5 години

Животът не е честен, ако беше и двата мача трябваше да са поне равен и така Поругалия и испания оставаха с 2т. , а Иран дръпва с 4. Което си давам сметка , че нашите ритнитопковци нямат нивото и за "момче за всичко" на това световно.

5

123

преди 5 години

Съдиите хич не подпирааха Испания, ама хич. Ще кажеш, че в Уругвай не говорят испански. Нагласена работа. Ще кажеш, че играеха барса или белият балет, така ги подпираха.

4

Анонимен

преди 5 години

Много добра игра на Иран и слаба Испания

3

Анонимен

преди 5 години

Прехвалената Испания победи случайно.Иран заслужаваха равенство и точка!

2

Анонимен

преди 5 години

Мачът между Иран и Испания наистина беше малко странна гледка. Едните се защитават с целия отбор, наредени покрай вратата, а другите застанали пред тях и играят на цък-цък. Честитта победа на испанците.

1

Анонимен

преди 5 години

Вчера и трите мача бея гола вода ...Скука!