9

i6

преди 5 години

Да, евтино е, но за да се привлекат клиенти, е необходимо и модернизиране. Повечето бази са на доизживяване. Персоналът работи на заплата и хич не му пука има ли някой настанен или не. Преди няколко години през зимата попаднах в база на МВР. Беше запълнена на 30%, но въпреки това не приемаха желаещи, дори и на свободно. Да не говорим, че обикновените полицаи (на нереководни длъжности) почти нямат шанс да получат карта за почивка.

8

Анонимен

преди 5 години

Депутатски кюфтета, коли, почивни станции, заплати, пари от комисии.А иначе за народа заплата 510 лв.

7

Анонимен

преди 5 години

В ТЕЗИ СТАНЦИИ ХОДЯТ САМО ЧИСТАЧКИТЕ.ИНАЧЕ ВИСОКОПЛАТЕНИТЕ ЧИНОВНИЦИ НА ГЕРБ ХОДЯт В ГЪРЦИЯ, НА МАЛДИВИТЕ, А НЯКОИ И НА КАРИБИТЕ (ХЕМ ДА СИ НАГЛЕДАТ СМЕТКИТЕ)

6

Анонимен

преди 5 години

Ами, евтино и хубаво няма.Що станции съм обиколил по "онова време" - имаше примерно една що-годе читава, на Боровец. Всичко останало беше леш. В такива условия днес никой нормален човек няма да почива, па ако ще и 5 лева да е нощувката.

5

Анонимен

преди 5 години

Цените са ниски , обаче вътре е мизерия. От комунистическо време не са ремонтирани , не са и чистени от тогава.

4

Анонимен

преди 5 години

Цитат "Почивните станции към МВР са определени за аварийни бази по време на война и при кризисни ситуации..." и не само. Например Ботьо, дето сина му се уби в катастрофа, ги използваше да вади ноктите на набедени за престъпници хора. За което не е осъден и до днес. Но башибозушка се ползва с привилегии.

3

Позор

преди 5 години

Според доклада на световната банка,нощувката е от 5 до 7.50,и загубите за държавата е 22 милиона,а говорехте колко лош бил социализма а?!

2

Анонимен

преди 5 години

Явно най-скъпите са и на най-голяма загуба. Да направят Ексиновград временен център за настаняване на бежанци и да кандидатстват за субсидия от ЕС в добро решение.

1

Анонимен

преди 5 години

Тцтцтц... А колко народ реве по "ония времена" и "на почивка за 20 лева". Ами почивайте бе...