269

Хазяйка

преди 5 години

След една такава "готвачка" трябваше да боядисваме стаята. В къщи в спалнята ли пържат?

268

Абд Ал

преди 5 години

Явно модераторката е чувствителна на тема раждане и трие яко. А може и да е приятелка с въпросната неприятна рускиня от видеото. Но като цяло като гледам стойката и превзетите чупки на рускинята съм сигурен, че не е напъвала, рязана е. Затова сега плямпа много, най-много съсипания й мъж да фърли след 5 години пак, щото няма накъде.

267

Турист

преди 5 години

Патували сме къде ли не, но такова отношение като в България няма никъде! Ако може гостите да не пипат нищо и камо ли ако някой им дойде на гости(ако са в апартамент) ПЪЛЕН АБСУРД! Сега стоя от другата страна на нещата и аз давам апартамент под наем.. ами просто забравяш че някой ще го пази,както ти самия... ако повреди нещо .. ами случва се..ако е голяма щетата се обръщаш към полицията ако не иска да си го плати!Просто си подготвен за всичко психически!Тези хора представа си нямат от туризъм!

266

Анети

преди 5 години

Мила защо не си взе детето и не си намери друга квартира.Остави я тази шизофреничка хазяйка подобни психопатки са поне едно 60% от собственичките на морето.Нямат никаква култура на поведение и не ги е грижа почивката ти.Ако има нешо повредено то се заплаща накрая хей -*** собственички.Не може забранено е да лизате постоянно в стаята отдадена под наем/Министерство на Туризма да се намеси и да отнеме лиценза за хотелиерски услуги на тая куха *** и да ползва къщата за коптор за крави щом

265

Ела

преди 5 години

Поредната Собственичка българска *** ,която си е помислила ,че имайки хотел може да тормози почиващите да им влиза и излиза по 100 път и в стаите и да им съсипва почивката .нагледала съм се с подобни селячки собственички на хотели ,които са инфантилни създания.Никога ***.Никоха кенефната яма български умопобъркани собственички.

264

Петя

преди 5 години

Когато искаш да готвиш пюре, пърженица:D, мусака :D ,ще си вземеш студио или апартамент,а не двойна стая...В къщи в спалнята ли готвиш?

263

пепитта

преди 5 години

щом за 2 дни се е подуло шкафчето ,голямо варене ще да е било.То простотията по хората ходи.И аз да бях щях да я помоля да вари на терасата ,не пред плазмения екран .

262

Lan

преди 5 години

И от двете страни са стоели....Не мога да си представя майка, която вари пюрета, да не потърси квартира, оборудвана за целта или поне да го заяви като изрично условие когато капарира квартирата. Не мога да си представя и човек, който би отказал да се приготви храна за бебе, камо ли пък би изгонил майка (колкото и да е т*па) с бебе на улицата! И като съберат два .....и се получава български туризъм!

261

некъфф

преди 5 години

До котлон?Ти въобще гледали видеото ,и прочете ли написаното под него...Майката казаче приготвя сама пюретата за бебето си, варейки зеленчуци...Какви кани ,какви нагреватели за бутилки те гонят тебе , или като да напишем некаква тъ.пня ...

260

Turkinya

преди 5 години

Pazi boje slyapo da progledneNikakvo more v bg T3zi sobstvenici na n9vi ka6ti sprete da gi hranite v 4ujbiba hem.hubavo hem.evtino

259

шматка

преди 5 години

До 268Квото дойде:))Модерни времена какво да правиш

258

шматка

преди 5 години

Тази е била от БгмамаКак на мен никога не ми се случват такива неща не знам.

257

котлон?

преди 5 години

те нашите хотелиери понякога са пълни и.д.иоти, но тази работа с котлона идва в повече и май маминка се е объркала, че усмивката на любимото чадо оправдава всякакви щети в чужд имот. Котлон? Е не би ми хрумнало, че някой ще си носи котлон в хотел. Има си нагреватели за бутилки с мляко (напълно ОК за използване и в хотели), има си електрически кани, от къв зор котлон?

256

Петя

преди 5 години

Много ми е интересно, като не са ползвали котлона и били от 2 дена там, и само са спели, детето на обсебената и побъркана майка какво е яло? *** наглата кифла. Сама се оплита в лъжите си!

255

Хисарбонак

преди 5 години

Пише къща с барбекю и басейн.Капаро рам и гледам басейна пълен със саксии а в барбекюто Мильо, каренцее някакво. Било за красота.

254

Хазяйка

преди 5 години

Най-обичам българи, пък софиянци, още повече! Правят резервация за 5 идват 10, ми ни е ще се сместим бе госпожо, кво, нали сме наели къщата, ако искаме и гости ще си поканим.Хайде чупката, отменям резервацията, щом пише в сайта максимум 6, значи толкова.Птавилата се спазват, каквото пише в сайта се изпълнява.

253

Да добавя

преди 5 години

До Анонимен 270 И аз така.Не мразя руснаците , но не ги харесвам.

252

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 268Хайде, сега, мисля, че прекаляваш и преувеличаваш. Какво ТКЗС, какъв ти кокошарки, какви глупост? А това, че си комплексар- това е друга тема. Сигурно се срамуваш, че за нищо не ставаш и проклинаш родителите си, че са българи, а ти много искаш да бъдеш немец. И да ближеш *** на немеца- няма да му станеш приятен и по- мил. Нямаш никакво достойнство - нито като, да не говорим и като българин., ако въобще се смяташ за такъв. И не, пак казах, не мразя немците, но не ги и харесва

251

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 266Ако ти си от село Крушовица, как си успял да стигнеш до немската фирма?

250

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 266Да те попитам, като повтаряш това село Крушовица, та Крушовица? Ти, да не би, наистина да си от село Крушовица? А, като си в немската фирма, това, само като парлама, ли го казваш?