73

Пян_Гъ

преди 5 години

До АнонимГотин, ЕС Е ПЪТНИК. СИГУРЕН. Ако не си го разбрал, няма какво да говорим. Той сам ще се разпадне. Затова казвам, че каквото ще става, ще става. Въпросът е дали НИЕ ЩЕ ИЗВЕЛЕЧЕМ ПОЛЗА, или ще сме като Гюро Михайлов.

72

Анонимен

преди 5 години

русенецъ , говориш с газа си .

71

До РусенецЪ

преди 5 години

До РусенецЪАз пак не те разбрах. Обясни по-просто му, като за много *** човек. :D

70

Анонимен

преди 5 години

Няма как референдум да определя бъдеще на държава. Какво разбираш ти от финанси, че ще гласуваш ? Всеки втори сельоо приказва едно и също за еврото. Такива неща се правят от сериозни агенции и анализи да кажат на обществото какви са ползите и какви са евентуално минусите. Не некви панелни гъсоции да определят. То по твоята логика и за ЕС ако имаше 2005, щеше да се отхвърли и сега да сме като Македония и Сърбия изолирани и да гледаме Джипове и престрелки.

69

1

преди 5 години

Дали евро или лев, за народа е все едно. Явно има хора/ и те се виждат кои са/, за които не е все едно!

68

Един

преди 5 години

Искали сме били еврото. Пуснете референдум, да видите колко точно го искаме.

67

Анонимен

преди 5 години

До 65Можеш да се изсулиш от дебелото черво на Европа и ще попаднеш, къде...на бунището Русия !?

66

Анонимен

преди 5 години

"Холандия може да каже НЕ ...Но ние можем да кажем НЕ на много други неща."___________________________________Ти и аз и още двама-трима можем да кажем НЕ, но нашият глас чува ли се?Избрали сме да ни управлява и представлява Суджук паша, а той смее ли да откаже на ЕС?

65

Замислен

преди 5 години

Бе, май има някаква идея в това с обструкцията на Констанца. ЕС е наясно, че няма как да мине без ресурсите на Русия, Турция и Украйна ако щете. А къде е Ротердам, къде е Констанца.

64

Анонимен

преди 5 години

Факт е че хората на запад се страхуват от нас. Ние все още седим на двата стола. Едните в политиката са про западни, а другите про източни. Вие ако сте на мястото на ЕС, ще правите същото ...Ние сме мекотели и в живота и в политиката. Докато не се научим, че пазим твърдо едната страна и те няма да пазят нас.

63

Анонимен

преди 5 години

България няма да се оправи. С кофти материал не се строи. Държавните служители са заплатаджии.

62

Анонимен

преди 5 години

дядо ми бил комунист.- дядо ти бил си комунист ?- да , бил съм , не един ами двама съм бил , даже втория го бих повече от първия .

61

Анонимен

преди 5 години

До 57Европа може да пусне който си иска, а санкциите за кремълските КГБ олигарси-агресори - кой не искат !Затова и за България няма Шенген, защото е троянски кон.

60

Така, така

преди 5 години

До РусенецЪПросто става дума за икономически интереси. Иначе казано - пари!

59

Пян_Гъ

преди 5 години

Проблемът е многопластов. От гл.т. на Брюксел сме "корумпирани", "анти-***", "православни", обслужваща периферия, к. е "близо до Русия". От гл. т. на БГ политиците еврозоната е шанс - достъп до "по-евтини кредити", възможност за растеж, вътрешен PR и т.н. От гл. т. на народа еврозоната е твърде спорна - отиваме там, откъдето по-хитрите (GB) се изнизват. В стратегически план (не казвам УТРЕ!) е добре да се изсулим и от НАТО, и от ЕС. То и без друго ще стане, но въпросът е да се ометем овреме!

58

Страхил

преди 5 години

До РусенецЪГовориш пълни глупости. Де е Ротердам, де е Констанца. Ротердам е възлово пристанище на океан и то в Западна Европа. Констанца е пристанище във вътрешно, почти затворено море. Да не говорим, че едното е в силно развита държава, а другото в страна на нивото на България. Вместо Констанца можеше да кажеш и Порт Бургас. Много конспирации четеш.

57

Анонимен

преди 5 години

Платените медии, отново със заглавие от името на всички българи. НЕ, не искаме евро....

56

ЕС

преди 5 години

Какво евро чекате бе оу! Нали на 2 млн. ваши дето ни чистят , мажат и са ни хамали им плащаме тук с евро? какво още искате бе? Ама нахалници беее...!

55

Анонимен

преди 5 години

Това е евролицемерие и обида за българите!Най-новата балканска държава Косово е на евро без да изпълнява никакви икономически критерии!Тихомълком ЕС още преди години разреши на Черна гора също ,да премине на евро,а тази държава според западни анализатори е силно корумпирана и политиците й /М.Джуканович и сие/ бяха обвинявани за връзки с италианската мафия,освен развит туризъм с друго не може да се похвали !

54

Анонимен

преди 5 години

Холандия неможе да се бори с нас. БЪЛГАРИЯ и румънски са важни стратегически точки на Нато. Също така стават и енергийнно важни. Холандия може да каже НЕ ...Но ние можем да кажем НЕ на много други неща. Трябва да се научим да се защитаваме и да се налагаме . Вече сме част от ЕС и имаме равен глас.