11

Анонимен

преди 5 години

Още малко ще стигнете стая в луксозен хотел бе.

10

месара

преди 5 години

за *** съм съгласен, и ако тая такса е за това, правилно е. но, нека да направят пътища, барбекюта, пейки, маси, душове,......., не вярвам да струва много.

9

Анонимен

преди 5 години

За гепаджиите щом си излезнал от града значи си платежоспособен....очаквам пост за замерване на газовете в началото на планината да не я замърсиш...

8

мародерска работа

преди 5 години

Еиии Бойко не спиш бе ....кво ги правите тея пари бе.... ще каже аз това не съм го измислил има общ съвет и прочие ---- не е вярно, всичко от вас идва ,това е вашия маниер -всеки ден нова таксичка.

7

-10

преди 5 години

"Съответно няколко соларни панела, топла вода и въобще цивилизовано място за диво къмпингуване?"Айде да ни обясниш какво значи диво къмпингуване, че май от това което си писал остана само кабелната дето не са ти пуснали.

6

Анонимен

преди 5 години

крайно време беше ! даже закъсняха !

5

...

преди 5 години

Значи аз съм съгласен! Но но нека първо разгледаме нещата! Виждал съм аз как на Боровец зимата разни батки с дебели вратлета ми вземат по 10лв на ден за паркинг! МОГО ДА КАЖА, ЧЕ ТИЯ ПАРИ ОТИВАТ ЛИЧНО В КАСАТА НА ШЕФА И ОБЩИНАТА ПОЛУЧАВА ЕДИН ЗАБЕЛЕН ОТЗАД! Така, че си мисля, че и тук сега ще е нещо подобно! Няма да се чисти няма да има подобрения няма да има НИЩО просто ще се съират едни пари за ЯХТАТА НА БОСА! И НИЩО ДРУГО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ! Те така!

4

Анонимен

преди 5 години

Съгласен съм, 2лв на вечер не е болка, въпрос - има ли някакви условия?за да искаш такса следва да направиш места където да си опъват палатките, за караваните също да са строго определени места + точен брой (да не да дойдат 200 каравани и да стане като тир паркинг).Съответно няколко соларни панела, топла вода и въобще цивилизовано място за диво къмпингуване?

3

Bit

преди 5 години

Ползваш = плащаш

2

Веселин

преди 5 години

Абе луди ли сте???Човек вече и палатка не може да си опъне.....ако отида само със спален чувал ,пак ли ще ме таксуват.........

1

Анонимен

преди 5 години

В такава такса поне има някаква икономическа логика и туристите трябва да се сърдят главно на себе си. Но в това да лееш бетон както ти падне по дюните, да изливаш сичките си канали в морето, а да не можеш да опънеш една палатка като бял човек, това не е съвсем редно.