35

Шопо

преди 5 години

Сега всички герберски активисти от Божурище ще ни убеждават колко добър и скромен е въпросния собственик на фирмата. А като си представим,че въпросната фирма превозва и дечица !!! Ужас ...

34

Анонимен

преди 5 години

Мир на праха им.

33

Анонимен

преди 5 години

Кметът на Божурище е виден гербаджийски кадър, който миналата година беше глобен за незаконно изхвърляне на строителни отпадъци. Изобщо рядко нагло и нахално ***.Щом се изказва така ласкаво за фирмата, то явно и тя е от "нашите" и са вързани като дупе и ***.

32

До 13

преди 5 години

"От къде знаете дали нямаше да има повече катастрофи, ако карането на фарове беше по желание? За всичко ли трябва да се мрънка..." На прости хора нищо не може да се обясни. Побеснявам, ако някой кара с изгасени фарове (пестял нещо си). Като го помете някой без да го види, ще разбере чак на другия свят за какво става дума. Този номер с фаровете го правят "хитрите" селски умници.

31

До 9

преди 5 години

"Цацаров вече арестува бащата на Президента за някакво леко ПТП в Харманли, при което няма дори леко пострадал." КОМУНИСТ = ЛЪЖИ НА КИЛОГРАМКакви глупости дрънкаш и кой кого е арестувал??? Какви арести сънуваш? Марш в леглото и си пий хапчетата...Нали чу, че е санкциониран човекът в инвалидната количка?!!

30

Темида

преди 5 години

Хората в България са жалостиви,те са също и много вярващи.И тези които отричат Бог,признават че има висша сила над самите тях,но не я приемат така както им е предоставена от религията.Такива трагедии се случват всеки ден ,навсякъде по света.Не съдете който и да било за такива случаи.Винаги е най лесно да се обвини шофьорът,и всичко да приключи. Обществото иска просто една изкупителна жертва,пък която и да е тя.Важното е да се излее злобата,мъката и безпомощността на хората.И животът си продължав

29

до Джак

преди 5 години

Като е неравна магистралата карай с 70-80 километра и така.Тъкмо ще пестиш гориво заради ниските обороти и ако се случи нещо ще имаш време да реагираш.Ако пък се удариш (дано не ти се случва) шансът ти да оживееш при 70-80 километра е много по-голям отколкото ако караш с 150-250.Особено ако возилото ти е по-съвременно.В Бг разстоянията са малки и дали ще спестиш 20-25 минути едва ли е от такова значение.

28

Темида

преди 5 години

Всеки път когато се случи трагедия подобна на тази,хората в държавата започват да се хапят като побеснели плъхове.Държавници и простолюдие.Народът трябва да се вземе малко в ръце,да прояви малко повече гражданска отговорност,да бъдем по отговорни към себе си.Когато един човек е отговорен към себе си,той никога не би позволил безотговорно отношение към него от друга страна,държава,или гражданин.Ние самите сме приспани от бълвочът който се излива по радио и телевизия.Себеотговорност е нужна нам.

27

Абе...

преди 5 години

До 20/анПък на теб гер бе раст ти слагам клетва да имаш т @ пи деца и внуци като бб и цц и да са красиви като ЦЧ и Фидосова. Прости гер бер ски изчадия,кухи и нагли. Бивши милиционери му три с интелект от помощни училища. Главният некадърник *** бб,опоска държавата ,не строи пътища а бойколини и калинказинира държавата.Срина всичко и не разбира от нищо.Напиши бе р ъ б за някой ваш успех в който няма далавера,поне един?????

26

Taliban

преди 5 години

ЧИЙ Е АВТОБУСА НА ГЕРБ ИЛИ НА БСП .ПАЗИ БОЖЕ НЕВИННИТЕ.

25

Анонимен

преди 5 години

Апропо, тази година имаше акт за "Несъобразена с релефа на пътната настилка скорост". С релефа!!! На пътната настилка!!!

24

Анонимен

преди 5 години

Сега гледайте как удобно ще прехвърлят вината на... "НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ"!

23

Анонимен

преди 5 години

Свиквайте - в България нормални пътища няма. Има само рекламни акции и филии с мас.

22

Анонимен

преди 5 години

ЦАЦАРОВ е ГЕРБЕРСКИ инструмент за уреждане на сметки. Когато има злокобни случаи на неадекватност и безхаберие в редиците на ГРОБ, цацаров лежи преял и не се обажда. Пример Московски убиеца. Но се активизира веднага, щом комшойката на някого казала, че осми братовчед на брат на конкурент си е изхвърлил фаса на улицата и се разпорежда проверка плюс парична гаранция от 200 000 лв...

21

Гербераст

преди 5 години

Герберастките *** изсмукват новини за роднини на първия Президент не ***, който сме имали, с псевдо инциденти с нулеви щети, за които подлогата им копърков, разпорежда проверки (злоупотреба с власт - утре да разпореди и проверка за изчезналата метла пред входа на леля си гошка!) А кога някой гербераст ще поеме отговорност за масовите убийства кото извършват ежедневно. Управлението на Борисов, Московски и останалата сбирщина е ГЕНОЦИД. Да изхвърлим *** и да му драснем клечката!

20

Анонимен

преди 5 години

Как е по-правилно - автобусът-ковчег или ковчегът-автобус ?

19

Московски убиец

преди 5 години

След като си уби детето пиян на необезопасена шейна извън разрешените трасета и не понесе отговорност, сега и като изби на цяло село родителите, пак ли ще му се размине?!?

18

Анонимен

преди 5 години

участъкът е концентрация на ПТП да са сложили циментов-И кой специално на тебе ти каза, че участъкът е (с) концентрация на ПТП? Защото аз твърдя обратното? Я питай ***, имала ли е нормално разкритие като те е израждала.

17

Джак

преди 5 години

В момента магистрала Тракия е цялата на вълни! Дясното платно дето се движат предимно тирове е ужасна и в двете посоки и то най вече новите отсечки на РазБойко! Всеки се бута в лявото платно, защото дясното не става за движение с повече от 70км. в час и така стават предпоставки за катастрофи! Фирмите на Бойко са оакали цялата магистрала с тънкия асфалт и слабата основа на настилката! А за катастрофата искам да предложа ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ КОЛАНИ за пътниците на всички автобуси заради преобръщан

16

Анонимен

преди 5 години

На всеки завой да сложат бетонна стена, така ли? Да направим държавата един голям бобслей? Абе, откъде ви намира Путин такива недо клатени? Сичките ли ви вадят с форцепс?