292

Анонимен

преди 5 години

Ха ха тоя плаща 900 лева бруто и казва че плаща едни от най големите заплати в страната. ГОООЛЕЕЕМ лЪЖЕЕЦ. как се живее и издържа 4 членно семейство със 650 лева чисти бе ДОЙЧООООО?А факта, че работят по 12-13 часа на ден не го броят.Жена ми беше 7 години шивачка, то такава робия не е имало и в РИМСКАТА ИМПЕРИЯ.

291

Ко?Не!

преди 5 години

Спада на турската лира е от оня ден, а тоя три години губи работници. Ко? Не!

290

Некъде Отъ Шопско...

преди 5 години

Тука нищо не вирее...оти ако вирееше, щеше а биде откраднато моментално!!!

289

game1

преди 5 години

поредните глупости на немското зеле !!?!и 2те медии трябва да ги закрият - днеса и зелето !!!то така става парите и хората да бягат - миналата година били тук сега ги няма.. и то все за нас

288

Anus shepti

преди 5 години

ПРИЧИНИТЕ СА ЧЕ ПАРИТЕ БЯГАТ ПРЕДИ ХОРАТА.БГ Е МНОГО МАЛКА И БЕЗСИЛНА.ИЗМАМНИЦИ И КРАДЦИ ИМА В ПЬТИ ПО ВЕЧЕ .от църквата.

287

Анонимен

преди 5 години

Причината е че парите се използват от хората като няма хора няма и пари

286

Американ

преди 5 години

До 302:Повече ръце нямат, но имат повече дисциплина и ум.И затова вие карате скапано.

285

До 305

преди 5 години

Ми да

284

Анонимен

преди 5 години

Бъди така добър да пишеш на Български а не на шльокавица.

283

До 304

преди 5 години

Абсолютно си прав, но е време да намалиш квото пиеш, пушиш или смъркаш.

282

Анонимен

преди 5 години

Тук господства Приемливото качество!:-)

281

До 302

преди 5 години

Прав си разбира се.Аз говорих за медсестри и даскали.Но и при шофьори, на конвейра и на полето има тежка дискриминация.Щото ти може да караш камьон с 53' като господ, *** не са ти ясни маршрутите.Тук собственика ти дава пътен лист и сяда до теб.Един приятел така го уредихме с интервю и боса, като слезе вика: за 40 години практика не съм виждал толкоз добър шофьор, но дай да го пуснем по таксита или малки камьони за година две и ще го назнача веднага. Тук е друг свят.

280

До 300

преди 5 години

Стига дрънка глупости, на конвейера, на полето, пред волана западняка да не би да е с четири ръце? Неформално и фактически.

279

Анонимен

преди 5 години

Проблемът на България е, че няма работна сила. Няма инвеститор който да иска да "впрегне" работен кон който мъкне на гърба си още 4 кранти(пенсионери, администрация, безработни и соц.слаби). Конете малко, крантите много. Жребчета хич.

278

Анонимен

преди 5 години

Начи почвате да ме нервите с тез евра.Навсякъде в нормалния свят заплащането е на час и на седмица и го взимаш до среднощ у сряда.Щото е интетесно кво се работи, а не е издръжка.Освен туй една медсестра или учител тук взима заплата 80-90 000 лв на година, но с повече работа и др. Отива на 100-120 000 лв на година.Туй не значи, че ако една БГ медсестра или даскъл доди тук ще взима това. Туй не е за вас. Не можете да се състезавате. Формално и фактически.

277

Анонимен

преди 5 години

Не мой, да се присмиваш и ти ще одъртееш и оглупееш.

276

Анонимен

преди 5 години

Хората с образование , виждаме как връзкарите се уреждат с заплати по няколко та чак до десетки хиляди/ или стотици хиляди левове, а на нас предлагат 500 800 лв .Как да ви работим.Ако се съгласим мутрата понякога не ги и плаща искат без пари да им работим.

275

SOS Черен дроб

преди 5 години

До Аз помня не забравяйМузея го запалиха в Бразилия . намали ракията

274

До 293

преди 5 години

Като няма пазар няма нищо.

273

Анонимен

преди 5 години

Е как бе, ще се избият инвеститорите да инвестират в суперкомпетентните пенсионери мятащи пачки от балконите.