86

До 1ъ

преди 5 години

Защото са. Тяхната позиция е крайно дясна, а и самите те се определят като такива. Можеш да се разровиш и почетеш повече за дясната доктрина. Дали това е добро или лошо е друг въпрос.

85

преди 5 години

Кой и как рещи, че протестиращите са крайно десни ?Защо хора протестиращи срещу убийството на хора и неадекватна политика са крайно десни ?

84

Men

преди 5 години

Напълно съм съгласен с коментиращите. Всички българи от чужбина трябва да се приберат в България и да престанат да се самонастаняват и отнемат работата на Англичани, испанци, немци. В България има достатъчно работа по полето. След това и азиатци и африканци да си се връшат от където са дошли. Никакво свободно движение на хора и стоки. Всеки да си оправя собствената държава.

83

Студент

преди 5 години

Кой е тоя Кьосеф ? И къде се наврял в Дойче веле? Ааааа, платено интервю. Ясно.

82

Суека

преди 5 години

Нека и неговото дете на интервюираният да бъде изнасилено и убито от аборигени от Ирак или Афганистан дошли в ЕВРОПА заради САЩ главно и тяхната политика за претопяване на европейската раса и да го видим как пак ще ги защитава аборигените ! Имаше наскоро двойка американци отишли в територии на араби и крайни ислямисти бивши руски републики ли бяха не съм сигурен . Слизат няколко човека от джипове и без обяснения ги заклали либералните колоездачи с още 2-*** европейци либерали 4-*** заклани.

81

Teo

преди 5 години

Авторът използва интересни думи - очевидно лустросани и заучени. Питат го директно относно убийството, отклонява темата. Директно с написаното си иска да втълпи на "миролюбивото" население да влязат във война с всички, които са или(да си го кажем честно) утайката на обществото, или тези с болезнен инстикнт за самосъхранение. А тези две групи, които както и той сам казва до сега са живели мирно се бият, папл...ач..та налазила Европа да процъфтява. Прозрачно, Кьосев, много прозрачно!

80

Анонимен

преди 5 години

"ние сме повече", е кво сте повече- съгласни сте да ви трепат пришълците ли. аре стига словоблудства. германците не са толкова прости колкото се опитвате да ги изкарвате.

79

Анонимен

преди 5 години

В ЕС популисти, ксенофоби, расисти стават все по-гръмогласни-TAKIVA SA SOROS MERKEL FAMILIA ROTSHILD ROCKFELER BARBARA SPEKTRA MOGERINI MAKRON I DRUGI PODOBNIMERKEL OT HAZARSKI PROIZHOD LI E?

78

Jas

преди 5 години

Принципите, тактиката и стратегията *** властта не са се променили, само средствата днес са други, ножримското правило: "разделяй и владей" важи в пълна сила особено ако вместо образовани, нерелигиозни и интелигентни хора с критическо мислене постепенно замениш за ***, послушни и дълбоко вярващи. Дори не е необходима пълна смяна, стига втората група да е вече толкова голяма, че да влияе на политиката при "демократични избори".

77

КОМУНИСТ

преди 5 години

ТОЗИ АЛЕКСАНДЪР КЬОСЕВ ПЪРВИ ТРЯБВА ДА ГО .... НЯМА ПО ГОЛЕМИ ФАШИСТИ ОТ ПОДОБНИ КАТО НЕГО. ТОЯ ОБЯВЯВА ЗА ВРАГОВЕ ВСИЧКИ КОИТО НЕ МИСЛЯТ КАТО ИЗ.В.Е.Р.ГИТЕ ОТ ЕС ЛИБЕРАЛНАТА ВЪРХУШКА. ПО ГОЛЯМ ТОТАЛИТАРИЗЪМ ОТ ТОВА НЯМА. НЕЩО ПОВЕЧЕ ТЕЗИ НАРОДИ, ТЕЗИ ХОРА НИКОГА НЕ СА СИ ДАВАЛИ СЪГЛАСИЕТО ДА ВЛИЗАМЕ В ТЕРОРИСТИЧЕН ЕС ИЛИ НАТО. ЗА БЪЛГАРИТЕ ТЕЗИ ДВЕ ОРГАНИЗАЦИИ СА УБИЙЦИ НА ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И ДЪРЖАВНОСТТА. ТОЗИ КЬОСЕВ САМ ГО КАЗВА, НЯМАТЕ ДЪРЖАВА ВЕЧЕ, ЩЕ ИЗПЪЛНЯВАТЕ КАКВОТО ВИ КАЗВАМЕ ОТ ЕС

76

Анонимен

преди 5 години

Няма нужда да си професор, да си се закичил с титли, да си написал едно купчина книги за да разбереш, че най-важното за всеки един индивид е неговата сигурност и готовността да се самосъхрани.Точно това става сега в Германия. Хората се чувстват застрашени от пришълците, чужди на германската култура и вяра, нагло размахващи ножове и презиращи хората и държавата, които са ги приютили. Точно заради това са готови на отпор. Проблемът за германците е ясен - Или ние тях, или те нас! Среден път няма

75

Анонимен

преди 5 години

Най-важното е, че дори студентите на Кьосев не вярват на алабализмите му!

74

Jas

преди 5 години

Хайде пак статия за промиване на мозъци. Защо не говорим с факти? Единствената причина за всички събития в Европа, свързани с миграчбия проблем, е лакомията и игноранството на големият капитал и лижещите *** му политици. Затова се вкараха толкова азиланти, това е много печеливш бизнес. Че тива ще доведе до генетично затриване на Европа, никого от управляващите не интересува, мюсулманите са 99% *** и лесно управляеми за разлика от мислещите и цивилизовани европейци.

73

достатъчно

преди 5 години

"Deutsche Welle" и тези които ни го натрапват да си поставят исляма и толерастията там където слънце не огрява.Ислямът няма място в християнските европейски държави.Който желае тази религия да заминава в мюсулманските държави.

72

Анонимен

преди 5 години

Нищо не разбрах:) каква война да искат хората в собствената си държава? С кого? Просто хората не желаят навлеци и психопати,които не са канени

71

Динамо Дрезден

преди 5 години

Време разделно!

70

Анонимен

преди 5 години

Хайде да си припомним най големите радетели на ИК александър кьосев, евгени дайнов, калин янакиев и сие платени ***. Хайде редакция трийте бързо!!!!

69

House M.D.

преди 5 години

Пасивният гей Александър Кьосев съгласен ли е да се само настаняване в дома му и да поеме изцяло издръжката ми?

68

Анонимен

преди 5 години

Това либерастията е тежко мозъчно заболяване. Този не схваща ли, че станат ли достатъчно количество поклонниците на най-мирната религия, първо ще подкарат под ножа всичко с либерални разбирания за живота? С нормалните християнски семейства ще се занимават по-нататък.

67

Преводач от немски

преди 5 години

Дойче веле се превежда заради такива като Александър Андреев и компания с дъщеричката Мина - Дойче БЛЕЕ! Авторитет имат като на овца без бъдеще, на която никой не вярва!