46

Анонимен

преди 5 години

А в България като те нападнат Роми и те ограбят , пак ли това са Нацистите .............хаха смешен сайт е Днес.бг

45

Анонимен

преди 5 години

Когато бежанците станат повече от расистите в Кемниц ще видят кон боб яде ли.

44

Анонимен

преди 5 години

като иам кой да пише комнетари ше има и такива сглобени Текстове като тоа тука

43

Чичо Митко

преди 5 години

Имам приятел женен за германка и живеещ там от 70те.Жена му не смее да излезе да разходи кучето им в парка до тях,както го е правила дълги години,защото непрекъснато има атакувани жени от мигрантите.Какво точно би я посъветвал автора? Според него тя усмихнато и любезно да им обясни че ,,така не се прави" и те според него ще се засрамят и влизайки в,,миролюбив диалог" ще покажат своето добро възпитание и само закачливо ще я щипнат на едно място. Ех Кьосев,ти май си от тия с шареното знаме?

42

Анонимен

преди 5 години

Кубино-германеца какво общо има с дясно-радикалните , така и не стана ясно щото няма Nищо общо а е 100% FAKE NEWS

41

Анонимен

преди 5 години

Някой иска война в Европа затова се пускат милиони нелегални от друга култура и вяра, някой иска Югославия, но в по-голям мащаб.

40

баща Кубинец

преди 5 години

Дойче веле забравили да кажат че убития в Кемнитц(Chemnitz) е с баща Кубинец тоест не е чист германец а реално *** или хора с Migrationshintergrund в Германия, но ние живеем в един ФЕЙК НЮЗ Свят където всичко е лъжи и измами така че нищо ново като Новина

39

антиимпериалист

преди 5 години

Много гневнички ми се струват протестиращите в карлмарксщадт, както и редовните писещи тук , не могат да разберат ,, че империализмът свърши. Всички поробени африканци и азиатци, едва свързващи двата края в техните опоскани страни, сега се отправят на път и вече са пред вратите на гейропа. Оттам нататък идва интересното и забавното, а именно великото унищожение на остатъците от белия човек и заменянето му с пришълци. Съпротивата е безсмислена.

38

Курцио

преди 5 години

Откакто сме влезли в ЕС,като източноевропейци носим солидарно само негативите на членството си, Александре!За всичко друго сме "втора ръка".Кел файда, че про..тките и ро мите могат да пътуват свободно из ЕвропатаЗатова горната статия си е чиста манипулация!Изобщоако от "Дойче веле" ви кажат, че няма да вали- за всеки случай носете си чадър!

37

Юнал Джемилов

преди 5 години

До АнонименВсичко започва и сваршва сас АЛЛА Зайо

36

Анонимен

преди 5 години

Източноевропейци без документи не можеха да минат границата. Тези нахлуха с хиляди. СЕГА МЕРКЕЛ ДА СИ СЪРБА ПОПАРАТА, КОЯТО НАДРОБИ.

35

Анонимен

преди 5 години

Западните `ценности` и западния либерализъм ни ги докараха.Сега се чудят какво да ги правят.

34

Анонимен

преди 5 години

Тоя Коьосев да гледа да не го набарат неонацистите в Германия отново като миналия път го хванаха под моста с група бежанци БЯХА УБИЛИ ЕДНА УЛИЧНА КОТКА И Я ПЕЧАХА НА ОГЪН ЗА ДА Я ИЗЯДАТ обаче минаха неонацистите и ги сритаха във реката отогава бежанеца Кьосев мрази неонацистите.

33

антиимпериалист

преди 5 години

Браво на дойче зеле, вие сте основен стълб в свещената борба на поробените народи, вече надигнали се и търсещи своето отмъщение в метрополията. Господ да благослови делото ви и утробите на всички мигранти, дошли и идващи към гейропа.

32

1948

преди 5 години

Колко ,,философски" и ,,мъдри" приказки е написал автора,явно книжен плъх! Ще го питам ако изнасилят и пребият жена му или дъщеря му/колко такива вече има/,Намушкат и убият брат му или сина му/също е ,,практика/ и попретрепят самия него,пак ли такъв ,,кабинетен" акъл ще дава.Сега е същото като в неговият Гьотинген само че ,,на терена" е една чернобрада ,неконтролируема п.а.п.лач от която в момента НЯМА СПАСЕНИЕ.Тя диктува ,,правилата" и става все по нагла.Като нашите със сините венци.ОТПОР трябв

31

Анонимен

преди 5 години

Що за по*длога трябва да си за да питаш какво искат протестиращите от Кемниц? Не видяхте ли плакатите със снимките на убити германци? Убити, в мирно време, без причина!!! Защо! Защото шайка бандити, прииждащи да харчат парите на данъкоплатците, е решила за забавление да убива случайни хора по улиците и да тероризира жените.Нямам подходящи думи да изразя презрението си към автора на тая словесна диария...

30

антиимпериалист

преди 5 години

Т.н. коренни германци намаляват все повече за щастие на човечеството. Великите мигранти от всички страни ще подпомогнат този свещен процес на заличаване на местните ***. Да живее Меркел, Да живее мулти-култи Германия и да се плодят арабите, за да обогатят местния позастарял и увреден генофонд.

29

антиимпериалист

преди 5 години

Не разбирам защо се позволява на фашистите да оспамват всяка подобна статия с простите си коментари. Иска им се фашизъм, ама няма. В Западна Германия хората са с либерално мислене и по-скоро ще се оженят за черен, отколкото да гонят мигрантити. Да живее Меркел, да живее мулти-култи германия.

28

Бай Иван

преди 5 години

Войната е обявена отдавна от едната страна -искат да заличат Европа ,от страна на ЕС реагират с повече социални ,меченца и прайдове ,така че кой ще победи според вас ;) !!!

27

Анонимен

преди 5 години

Тоя мушморок се опитва да бъде убедителен. А истината е че Германия се събуди.